Козметика "Христина"

• 120 007
  • 258
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте дами, отидох вчера да си купя няколко от продуктите на Христина от щанда в SkyCity. Останах доста разочарована и си тръгнах с празни ръце. Първо всичките продукти бяха с още по-високи цени от тези в сайта - някъде около 50ст. А ако гледаме в процентово отношение това за някой продукти са си 20% отгоре. Но не това ме отказа да си купя от там, а факта, че който и продукт да поисках да погледна беше или с изтекъл срок на годност или с изтичащ през следващите месеци. Продавачката се опита с всички сили да ме убеди, че това били стари етикети и че имало лепенки с новите дати на годност, но видиш ли те са се отлепили някак си.  Outta Joint Даже почна да отваря опаковките и да мирише продуктите, за да ми докаже че са си ок. В този момент ме напуши смях и си тръгнах. Laughing

Бъдете внимателни и гледайте датите на годност!!!

Ако някоя от вас знае друго място в София - аптека или козметичен магазин, където да продават продуктите на Христина на цени не по-високи от тези в сайта нека сподели. Praynig

Иначе преди време съм ползвала антицелулитния с канела, както и пшеничените трици и бях доволна.

# 136
Miss Biscuit, имат фирмен магазин на Екзарх Йосиф, до Пожарната, но не съм сравнявала цените там със сайта. Не съм доволна, обаче, от обслужването.
Ползвах един техен крем за чувствителна кожа, който ми понасяше много добре, но когато реших да го повторя, го нямаше наличен в магазина. Е, три или четири пъти ходих с ясното намерение да си го купя, така и не се трогна "консултантката" да ми го поръча, при все, че чакаше пристигане на заявка до ден-два.
В крайна сметка, това незаинтересовано отношение ме отблъсна и се ориентирах към друга козметика. Някак ми е крайно унизително да се моля на някого, за да му купя продуктите. Rolling Eyes

# 137
Днес се сдобих със седефените трици, повлияна от мненията тук.
Дадох 1,80 лв, а сега ги гледам по сайтовете 4 лв. - е**ти цените  #Crazy
Имам час за козметик и няма да мога да ги пробвам, но се надявам и на мен да окажат това действие.

Спомням си преди години ползвах сухи "някакви" трици и бях доволна, но сега ще видим  Peace

Имам Антибактериалния лосион, харесва ми, но не мога да изкажа някакви суперлативи. Добре ми го понася кожата, ще си го използам докрай. М/у другото сестра ми си го е купувала за нея, но нещо не и харесва и го остави, но пък за мен е добре  Wink

# 138
Направих си поръчка през сайта на "Христина", чакам с нетърпение нещата.
Това беше първата козметика, която ползвах (още като пубер) и сега,след като съм ползвала какво ли не (и скъпо не чак толкова), пак си се връщам към "Христина".

# 139
  • София
Открили са още един фирмен магазин на Козметика Христина - на Хан Аспарух, близо до Витошка.Вчера си купих доста продукти от там.Има и нова серия-с шипково масло.

# 140
Здравейте! Имам 1 питане. Тези трици почистват ли черните точки?  И някой пробвал ли е масажното масло с колаген? Simple Smile

# 141
Открили са още един фирмен магазин на Козметика Христина - на Хан Аспарух, близо до Витошка.

Как са цените по официалните им магазини в сравнение с посочените в сайта? Досега не съм ползвала продуктите на Христина, но днес си закупих маска за мазна коса с дъбови кори от аптеката на ъгъла на ул. Цар Симеон и бул. Васил Левски в София. Грабна ми окото и понеже от година се боря безуспешно с омазняването на косата, реших да опитам с това.  ooooh!
За инфо - цената и е 2.10 лв., а в сайта е посочена 4 лв.  Crossing Arms Странното, е че консистенцията на моята маска е бяла, а тази на снимката в сайта - оранжева.... #Crazy Някой ползвал ли е въпросната маска? Дано не възлагам напразни надежди..., още утре ще я пробвам.

# 142
  • Lost in a fairytale ...
В сайта са ужасно завишени цените - почти двойно  Peace

Искам да попитам - тези, които ползват седефените трици - забелязали ли сте промяна? Първоначално като си купих частичките бяха едри и груби, после ги направиха ситни, сега виждам (усещам, де), че са променили аромата и ми е интересно дали са върнали едрите частички, че така фини не ми вършат работа  Rolling Eyes

# 143
  • София
Ха, точно това се чудя и аз. Купих си скоро втора опаковка от седефените трици, и аромата е съвсем друг. Предният ми харесваше много, сега за този се чудя  newsm78 И частиците са по-скоро като на пшенични трици, няма до това усещане за песъчинки, което много ми опадаше.
А и не погледнах срока на годност и е до 04.2013.

# 144
  • Lost in a fairytale ...
Новия аромат пак ми харесва, но ефектът не е същия от малките частици. Имам седефените и оризови - няма разлика.
Значи да не бързам да купувам. Реших, че са върнали стария вариант и щях да си взимам, но имам половин бурканче вкъщи и половин оризови. Няма смисъл да трупам едни и същи неща  Peace
Благодаря  Hug

# 145
Някой ползвал ли е продукт от серията с хайвер? Понеже не са много евтини, заслужават ли си парите?

# 146
  • София
Запис и от мен  Peace Ползвам и аз триците, но последните, които купих ми миришат неприятно и силно и са по- "воднисти". Да бяха написали, че формулата е друга  Tired

# 147
Преди време аз също си бях закупила антибактериален лосион от тази марка.Бях много доволна от ефекта върху кожата ми,а също и от цената (2.00 лв).Закупих си втори път,но имаше голяма разлика от предния лосион,различаваха се по цвят и мирис, доста неприятен при това.В сайта цената на този антибактериален лосион беше също по-висока от магазина.

# 148
Значи съм се прецакала, като поръчах от сайта...
Жалко, би следвало цените даже там да са по-евтини, защото реално те не плащат наем за сайта...
както и да е...

# 149
  • Стара Загора
Някой знае ли къде точно в Стара Загора продават седефените трици на Христина? До сега не съм използвала, но чета, че много са доволни от тях, и мисля и аз да си взема (макар че казвате, че са ги променили).

Общи условия

Активация на акаунт