Козметика "Христина"

• 119 944
  • 258
  •   1
Отговори
# 225
За себе си съм установила, че кожните проблеми се дължат на начина ми на хранене (който се опитвам бавно, но славно да променя).
Конкретно на Христина съм ползвала главно триците и съм много доволна от тях - препоръчвам горещо седефа и кестена. Simple Smile

Моята дерматоложка ми беше предписала известно време бирена мая да пия. Simple Smile

Edit: Препоръчвам ти и масло от чаено дърво да си вземеш. Simple Smile

# 226
Здравейте! Simple Smile Виждам, че има доста доволни хора от продуктите на Христина. Та реших и аз да си поръчам някои неща да ги изпробвам.

Много ще се радвам, ако някой ми препоръча продукти за лице за мазна кожа, от които е доволен. Както и за мазна коса (много бързо се омазнява).
От доста време и постоянно ми се появяват ужасни пъпки по лицето и като цяло само на едно и също място. И много бавно ми минават. Ходих на дерматолог и ми предписаха един измиващ продукт и крем, които не са никак евтини. Ползвам ги повече от месец и може би не ми е толкова мазна кожата, но тези отвратителни пъпки продължават да ми се появяват. Дерматоложката ми каза да отида след 2-3 седмици, за да ми направи някакви почистващи терапии, но така и не отидох като знам колко пари ще ми излязат, защото едва ли ще стане само с една процедура. Та затова искам да пробвам с нещо по-евтино и натурално.
Някой имал ли е подобен проблем? А правили ли сте си кръвни изследвания например? Възможно ли е да се дължи на някакъв здравословен проблем?

Здравейй за мазна кожа има трици за почистване на лице Сапфирени и  със кестен.
Може да пробваш да си мажеш лицето с масло от чаено дърво чела съм че влиае добре на пъпките тъй като е антибактериално. Аз го ползвам като добавка към крема ми за лице, но нямам акне.

# 227
Здравейте,

Да попитам, има ли някой, който да е ползвал козметиката на Христина за бебе и къде във Варна може да се закупи , благодаря  bouquet

# 228
Здравейте, момичета! Интересувам се, дали някой има отзиви за фон дьо тена на Христина?

# 229
  • София
Здравейте, момичета! Интересувам се, дали някой има отзиви за фон дьо тена на Христина?

Не знаех, че й ФДТ предлагат!!!   Shocked

# 230
Да, но само един цвят! В магазина, и обясниха, че бил адаптивен и пасвал на всеки цвят кожа...Хич не ми се вярва, нямаха тестер и не рискувах. Цената бе 12 лв.

# 231
 Simple Smile Според продавачката във фирмения  магазин всеки продукт става за всичко, та не бих и се доверявала особено.
Чак пък да си измислили такъв умен ФДТ, скептична съм

# 232
  • София
И аз съм скептична към такъв продукт.

# 233
Здравейте мами,
От Христина мога да изразя впечатление за няколко продукта:
маска за коса с кокос - чудесна, хидратира много добре и не съдържа алкохол и силикони.
маска за мазна кожа - много лека, с ненатраприв аромат, харесва ми
пилинг за тяло с кокос - много хубав и сега е намален от близо 15 лв на 8 лв
крем за тяло с люляк - лека текстура, само ароматът ми идва по-силен
гланц за устни грозде - малко е нетрайно, но пък и не лепне, което за мен е по-важно. Като цяло ми харесва.

Толкова от мен  Peace

# 234
За крема с люляк, ще добавя, че е не толкова хидратиращ, но съм му хванала цаката и го смесвам с кокосово масло и става перфектно:)
Отказах се от фон дьо тена на Христина и си поръчах на Ейвън от серията Лукс.

# 235
  • София
Тази козметика я бях забравила.Преди 10 години работех на Витошка и наблизо беше магазина.Тогава познавах и самата Христина.Сега ще се върна да изчета темата и къде предлагат продуктите си в момента

# 236
Случайно попаднах на сайта и ме заинтригува гланцът за обемни устни с канела.
Да препоръчате и някой от душ-геловете?

# 237
  • София
Здравейте, и аз се включвам с днешните покупки: шампоан за бърз растеж, маска за суха коса с кокос, серум против косопад и пърхут и антибактериалния крем. Ще споделя мнение след известно време.
Има ли ползвали този шампоан и серум да споделят впечатления?
Благодаря.

# 238
От шампоана за бърз растеж ползвам втора опаковка. Доста ми допада и е на великолепна цена. На мен, не наблюдавам да ми е засилил растежа, но косата на майка ми, много порастна и тя го отдава на шампоана:)

# 239
  • varna
Здравейте,
ползвали ли сте някой от кремовете за лице ( за нормална кожа)?

Общи условия

Активация на акаунт