Козметика "Христина"

• 119 606
  • 258
  •   1
Отговори
# 240
HugЗдравейте,
да знаете в Пловдив къде предлагат техни продукти?А онлайн, но да не е от сайта им?Hug

# 241
  • Варна
Според сайта им, можеш да намериш техни продукти само в един магазин в Пловдив:
ПЛОВДИВ - Представителен щанд - магазин NatSbio- магазин за био и натурална козметика
ул. "Хр. Г. Данов" 18 / до Кукления театър/
Работно време от понеделник - събота от 10.00 до 19.00
тел. 0886 444 765

# 242
Мисля, че съм виждала и в аптеки Фрамар.

# 243
Според сайта им, можеш да намериш техни продукти само в един магазин в Пловдив:
ПЛОВДИВ - Представителен щанд - магазин NatSbio- магазин за био и натурална козметика
ул. "Хр. Г. Данов" 18 / до Кукления театър/
Работно време от понеделник - събота от 10.00 до 19.00
тел. 0886 444 765

Да, благодаря че споделихте!Ходила съм там, но за съжаление предлагат много малко продукти, няколко маски за коса,  за лице и това е ...

# 244
  • Варна
След като са им представители, си мисля ,че би трябвало да има възможност да поръчат продуктите, които те интересуват, и да си ги вземеш от тях.

# 245
Здравейте! Искам да попитам какво мислите за "АПТЕЧЕН КРЕМ АНТИ АКНЕ" ?
http://kozmetikahristina.com/product/1078/aptechen-krem-anti-akne.html

# 246
Някой доволен ли е от избелващите им кремове?

# 247
Здравейте!
Заинтригувах се от тази козметика.
Мога ли да помоля да качите снимка на етикет със всички съставки на някой крем, трици, шампоан? В сайта са изброени съставки, но съм убедена, че това не е пълният състав... На етикета те ЗАДЪЛЖИТРЕЛНО се изписват.
Предварително благодаря!

# 248
То и на етикетите толкова пише.... (поне последно като съм гледала, но едва ли нещо се е променило). Многократно коментирана е липсата на информация за пълен състав на продуктите из много теми. Аз затова не купувам. Но пък много хора си ги харесват, всеки си знае.

# 249
  • София
Искам да си взема лосион за тяло, но непълното изписване на етикетите ме спира Hushed Преди 2-3 години имах лосион ванилия и миришеше страхотно, но го изхвърлих, защото за много кратко време потъмня много ...

# 250
Kissing FaceРазполагам с 3 тяхни продукти:
Скрит текст:
Ето и съдържанието им:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
На тоалетните трици седеф не се вижда целият за това го пиша : water, kaolin, pearl shell micro particles, chamomilla recutitta extract, humulus lupulus extract, propolys
 Накратко обобщавам, харесвам балсама за подхранване преди лягане, защото е доста мазен. Харесвам триците, както съм и пробвала техния пилинг за лице с роза и този с кайсиеви ядки.Този с роза повече ми хареса.  Пробвала съм глинена маска с лайка за суха кожа не беше нищо особено правеше кожата мека и така изхабих си го.За антибактериалният крем на мирис и консистенция е като крем Здраве, ползвам го,но не виждам някакъв ефект и оставя бели следи. Nerd Kissing Face

# 251
Еlenasir, благодаря за снимките. Купих си два продукта и аз, но едва ли ще ги използвам... Какъвто е съставът на продуктите в сайта, такъв е и на опаковките. Консултирах се с  познат от РЗИ и той е категоричен, че този състав не е пълен...Прочетете наредбата за изискванията към козметичните продукти
https://www.lex.bg/mobile/ldoc/2135513887
Козметика с неизписан пълен състав, не би трябвало изобщо да е  на пазара. Много жалко...
П.С.
Триците, маските с каолин със сигорност са добри , пък и не е нужно да се добавя допълнително химия. Бялата хума(каолин) разбъркана дори само с вода, върши чудеса! Знам го от личен опит. Чела съм, че  добавянето на допълнителни съставки, отслабват действието на лечебната хума...

# 252
Здравейте! Антицелулитните им кремове на същото ниво ли са или има подобрение? Прочетох из коментарите, че нямало много полза от тях.

# 253
Пробвала съм антицелулитен с ананас и май беше с гуарана. Останах доволна, сякаш леко ми изглади кожата на бедрата, втривах го с масажор.
В момента, ползвам олио за тяло с аромат на шоколад. Ухае превъзходно, посочения състав от естествени масла е възможно да е непълен, защото продуктът има силен мирис на шоколад.

# 254
Продуктите за коса шампоан,маска,лосион са уникални!!! Много съм доволна за което!!!

Общи условия

Активация на акаунт