Козметика "Христина"

• 119 589
  • 258
  •   1
Отговори
# 45
Не мога да не изкажа мнението си тоалетното мляко с невен.Вчера си купих това мляко препоръча ми го  аптекарката като много добро.Ползвам го преди да си измия лицето в банята с гел ,за да махна грима .Е ми много съм очарована.Сега съвсем случайно попаднах на темата и реших да споделя.Нито ми запари на очите,нито ми се зачервиха както обикновенно става от други тоалетни млека ,а така хубаво почиства.Сега като ви чета бих пробвала и анти бактериалния крем,понеже съм с проблемна ,мазна кожа.

# 46
Искам да попитам във Варна да сте срещали някъде козметиката на Христина? Интересувам се по-специално от триците и антибактериалния крем.
Иначе по темата - имам маската за мазна кожа, като цяло съм фен на хумата, така че и тя съответно ми допада, ухае много приятно.

# 47
Искам да попитам във Варна да сте срещали някъде козметиката на Христина? Интересувам се по-специално от триците и антибактериалния крем.
Иначе по темата - имам маската за мазна кожа, като цяло съм фен на хумата, така че и тя съответно ми допада, ухае много приятно.

Дрогерии "Лечебна сила"  Peace

# 48
Използвам оризовите триците, като маска и съм доволна.

# 49
Не мога да не изкажа мнението си тоалетното мляко с невен.Вчера си купих това мляко препоръча ми го  аптекарката като много добро.Ползвам го преди да си измия лицето в банята с гел ,за да махна грима .Е ми много съм очарована.Сега съвсем случайно попаднах на темата и реших да споделя.Нито ми запари на очите,нито ми се зачервиха както обикновенно става от други тоалетни млека ,а така хубаво почиства.Сега като ви чета бих пробвала и анти бактериалния крем,понеже съм с проблемна ,мазна кожа.

Не намирам такова на сайта им. С невен няма, да не е някакво ново ?
Срам ме е да кажа, че на мен и "Хелена Рубинщейн" ми е леко дразнещо, та опитвам с какво ли не.

# 50
# 51
Аз искам отзиви за това: http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … podhranvasch.html

И кое му е 100% натуралното?

# 52
Някой има впечатления от антицелулитния им крем с люта чушка?

И аз се интересувам от него, много се чудих дали да го поръчам, но си взех този с кофеин и витамин Е.  Thinking

# 53
Може ли някой да напише точния състав на пилинга срещу акне, моля Simple Smile
За този става въпрос:

http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … sreschu-akne.html

Не виждам никъде какъв е състава, а ме интересува.

# 54
Може ли някой да напише точния състав на пилинга срещу акне, моля Simple Smile
За този става въпрос:

http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … sreschu-akne.html

Не виждам никъде какъв е състава, а ме интересува.

На моя пилиг не пише състав. Чудих се веднъж защо, но в крайна сметка ми харесва и забравих бързо   Grinning

# 55
  • Стара Загора
След като преди 3 седмици си купих някои неща от тази марка искам и аз да споделя:

1.Седефените трици -нещо уникално ,лицето ми става страхотно,изчистено,свежо ,кожата гладка  Flutter
2.Антибактериалния крем -другата ми страшно сполучлива покупка - ползвам го само вечер,след като махна грима и си почистя добре лицето.Прекрасен крем -много добре ми действа.
3.Лосиона за тяло -Спа терапията с мирис на мохито .Много добре хидратира кожата,но с мириса не се спогодихме  Crazy За сметка на това майка го хареса страшно много и й го подарих .Много е доволна.
4.Малко преди тази поръчка си купих пилинга за нормална кожа.И той е много добър ,но триците са в пъти по-добри  Peace

Това е от мен,ще продължавам да си купувам козметика от Христина и ще споделям с вас  Hug

# 56
Вече имам повече наблюдения върху лосиона с мирис на люляк. Някой ме беше питал дали става за хидратирана кожа. Според мен не става. Става за леко суха към нормална кожа Peace. Не е с много дълбока хидратация и ако кожата ви е много суха не мисля, че ще сте очаровани. На мен ми допада това, че бързо попива, но не ми харесва, че ароматът не е траен и силен, както например на продуктите за лице.

П,П, И на моя пилинг няма състав, което ми се видя странно...на маската против акне обаче има Peace

# 57
  • В къЩи.
Аз се интересувах от лосиона .Благодаря ,че сподели .   bouquet Определено не е за мен.

# 58
А маските за коса, добри ли са Thinking

# 59
  • София

Момичета, зарибихте ме с тази козметика, този уикенд ще се разходя до магазина, който е  близо до пожарната и ще си накупя разни нещица Mr. Green 

Да попитам за някакви отзиви за двата крема с UV защита, както и за крем-мехлема против бръчки?
Гледам че повечето сте си взели анти-бактериалния и крема за чувствителна кожа, но на мен ми се иска нещо със слънцезащита Thinking
Аа, и маските за коса и мен ме интересуват, ако някой ги е пробвал. Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт