Козметика "Христина"

• 120 003
  • 258
  •   1
Отговори
# 60

На моя пилиг не пише състав. Чудих се веднъж защо, но в крайна сметка ми харесва и забравих бързо   Grinning

Ок, мерси Simple Smile
Би трябвало да напишат състава на опаковката!

# 61

На моя пилиг не пише състав. Чудих се веднъж защо, но в крайна сметка ми харесва и забравих бързо   Grinning

Ок, мерси Simple Smile

Би трябвало, да.

# 62
Ползвам три продукта на Христина - крем за чувствителна кожа и почистващо мляко с екстракт от хмел и седефени тоалетни трици. Доволна съм МНОГО от крема.... не е никък тежък, бързо попива, няма мирис, не го чувствам като маска, не съдържа восък и НАЙ-ВАЖНОТО е, че не ми излизат пъпки от него. С две думи - СТРАХОТЕН КРЕМ. Относно млякото за почистване на грим ми е малко по-воднисто от колкото го искам, но пък почиства сравнително добре и мирише приятно. Тоалетните трици почистват много хубаво, но не мога да кажа нищо по-конкретно за тях. bouquet

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 01:13 от lady_million

# 63
  • Стара Загора
На моя пилинг има състав .Имам този : http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … rmalna-kozha.html

# 64
  • София
Към днешна дата съм ползвала само пшеничните трици, като си мисля в скоро време да опитам и други техни продукти. Много моля  за отзиви за слънцезащитния им крем, че ми трябва  такъв за лице и тяло  Peace

# 65
Преди една седмица поръчах от сайта на козметика христина Антибактериален крем за лице, Антибактериално тоалетно мляко и Крем за очи против бръчки. Не получих крема за очи (незнайно защо), а изненадата ми беше, че за продукти, чиято обща стойност беше 6 лв. (крема и т.мляко) платих 17 и нещо. Във фактурата беше написано веднъж от тях "транспортни разходи=6лв., но и допълнително си заплатих и куриера, който беше 5 и нещо, не се сещам точно. Писах им веднага е-майл, за да попитам защо два пъти се плаща транспорт (веднъж като тяхна такса и веднъж куриерска такса), но така и не получих отговор.
Доволна съм и от крема, и от тоалетното мляко, даже много. И искам да продължа да полвам тяхна козметика, но не и като поръчвам през сайта. Моля, кажете във Варна къде могат да се открият техни продукти.

# 66
  • Варна
Моля, кажете във Варна къде могат да се открият техни продукти.

Преди време съм купувала техни продукти от дрогерия Лечебна Сила, на ул."Драган Цанков", точно до бар Шелтър.

# 67
Tanishte, звънни им тогава! Това е толкова нечестно!
Аз питах в аптеката до нас, и жената каза, че ще ми поръча.
Избрах си крем за суха кожа за сега, по натам ще видим, ако този ми хареса, ще допълвам с трици и пилинг.

# 68
Моля, кажете във Варна къде могат да се открият техни продукти.

Преди време съм купувала техни продукти от дрогерия Лечебна Сила, на ул."Драган Цанков", точно до бар Шелтър.

Има и "Лечебна сила" на Червения площад, като тръгнеш в посока Чаталджа  Wink

# 69
  • Стара Загора
Преди една седмица поръчах от сайта на козметика христина Антибактериален крем за лице, Антибактериално тоалетно мляко и Крем за очи против бръчки. Не получих крема за очи (незнайно защо), а изненадата ми беше, че за продукти, чиято обща стойност беше 6 лв. (крема и т.мляко) платих 17 и нещо. Във фактурата беше написано веднъж от тях "транспортни разходи=6лв., но и допълнително си заплатих и куриера, който беше 5 и нещо, не се сещам точно. Писах им веднага е-майл, за да попитам защо два пъти се плаща транспорт (веднъж като тяхна такса и веднъж куриерска такса), но така и не получих отговор.
Доволна съм и от крема, и от тоалетното мляко, даже много. И искам да продължа да полвам тяхна козметика, но не и като поръчвам през сайта. Моля, кажете във Варна къде могат да се открият техни продукти.
Можеш да поръчваш и от www.dora.bg ,много са коректни и доставката е 3 лв. Peace За съжаление обаче там нямат пълната гама от продуктите на Христина  Rolling Eyes

# 70
Tanishte, звънни им тогава! Това е толкова нечестно!
Ох, така е права си, но нямам нито време, нито нерви да се обаждам и да се разправям. Просто искам да ви предупредя да не поръчвате от техния сайт, защото е голяма набутвация. Иначе благодаря на отговорилите момичета   bouquet

# 71
Дъщеря ми ползва антибактериалния лосион и е доволна от него  Simple Smile

# 72

Ок, мерси Simple Smile
Ще ме прощавате, ама едно, че е неграмотна работа  - пише се bees wax, alantoin, а не beewax alntoin, по ИНКИ не е коректно (няма крем с 3 съставки, на всичкото отгоре алантоина е водоразтворим, а вода няма), пише си с повод и без повод натурално, за антибактериален се иска да се мине една доста тежка и скъпичка процедура, магнезиевите соли нямат ама грам УВ-филтърна дейност... май няма нищо, което да е съгласно изискванията за козметичен продукт.

# 73
  • София

Леле, CI, аз вече почти бях решила кои техни кремове да си взема тази събота и ти сега яко ме разколеба Sad  Все пак има ли някакви отзиви за слънцезащитните им кремове, дали и тяхното съдържание е малко съмнително? Наскоро здравата се напатих с био серума на Биофреш и сега просто не смея да се мажа с лека ръка Twisted Evil

# 74

Общи условия

Активация на акаунт