Козметика "Христина"

• 120 466
  • 258
  •   1
Отговори
# 90
  • русе
Някой би ли могъл да сподели впечатления от фон дьо тена на "Христина"?

За първи път го чувам  newsm78 Къде се продава?

На сайта на "Христина" го има този фон дьо тен, от Перлената серия е. Отдавна търся такъв продукт с възможно най-малко вредни съставки, та ако някой е доволен, мисля и аз да пробвам.

# 91
Здравейте! Някой ползвал ли е продуктите с щраусова мас от ферма "Шраусово забавление" край Долна баня?  Thinking Аз онзи ден ходих там и собственичката ми направи показно, изработват се от  Христина и по думите й били адски търсени и уникални заради уникалните свойства на щраусовата мас. Пробвах крема за ръце - уникален! Купих си маска за изтощена коса, околоочен крем и хидратиращ дневен крем за много суха кожа (за подарък на свеки). Пробвах маската за коса преди измиване, след това не усетих разлика, но пък там ме намазаха на суха коса и стана мека и немазна. Ще видя как ще я ползвам, но така или иначе дано предпазва от цъфтежи... Околоочният аз лично не харесах особено. Твърде ми е мазен и миризмата не ме е тежка. Но мъжът ми много го хареса и понеже много чете и се интересва от такива неща каза, че много вярвал в добрите качества и ползи от този продукт.  Simple Smile Странно, че в сайта н аХристина не излиза нищо в сектора "Серия с щраусова мас" .  Thinking

# 92
Здравейте,
в сайта не видях, но дали имат слънце защитен крем?
А някой ходил ли е в магазина на ул. Будапеща и Екзарх Йосиф дали го има?!
http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … htitni-mleka.html
http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … htitni-masla.html
http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/perlena-s … i-produkti-1.html

Надявам се да съм помогнала, ако  не си ги видяла вече Simple Smile))

# 93
  • Бургас
В Бургас продават ли се продукти на фирмата и къде?  Thinking

Казаха ми, че се продават в магазини "Ванеса", но все още не съм ходила до там, за да проверя какво имат налично като продукти. Утре може да се разходя да видя и да си вземе нещичко и ще дам отзиви и аз.

# 94
Здравейте! Някой ползвал ли е продуктите с щраусова мас от ферма "Шраусово забавление" край Долна баня? 
Как звучи само - щраусово забавление и продукти с щраусова мас... Все едно някой се кефи на щраусовите убийства Shocked По принцип съвременните козметични продукти избягват да използват животински диривати, при които животните биват убивани.

# 95
Хехе, повярвай ми, и аз съм природозащитник, но човек трябва освен всичко и да е поне малко осведомен. Wink  Те не ги увиват ЗА ДА използват маста, месото или кожата. Гледат ги за атракция. Ако прочетеш малко или още по-добре посетиш такова място, където хората разбират, ще разбереш, че понякога се налага животно да бъде приспано. Примерно чупи крак, което при щраусите е фатално, почти няма как да се оправи. Или пък е нагълтал клони, които раздират стомаха му и спира да яде, но стопаните не разбират това и се чудят защо спира да се храни (а щраусите мога да издържат по 4-6 месеца без храна). Да не говорим, че предполагам знаеш идва време и за естествена смърт на всяко живо същество по земята. Иначе аз питам има ли някой, който е ползвал тази серия на Христина.  Thinking

# 96
Хехе, повярвай ми, и аз съм природозащитник, но човек трябва освен всичко и да е поне малко осведомен. Wink  Те не ги увиват ЗА ДА използват маста, месото или кожата. Гледат ги за атракция. Ако прочетеш малко или още по-добре посетиш такова място, където хората разбират, ще разбереш, че понякога се налага животно да бъде приспано. Примерно чупи крак, което при щраусите е фатално, почти няма как да се оправи. Или пък е нагълтал клони, които раздират стомаха му и спира да яде, но стопаните не разбират това и се чудят защо спира да се храни (а щраусите мога да издържат по 4-6 месеца без храна). Да не говорим, че предполагам знаеш идва време и за естествена смърт на всяко живо същество по земята. Иначе аз питам има ли някой, който е ползвал тази серия на Христина.  Thinking
Не че нещо, благодаря за инфото. Просто така накуп насметено ми прозвуча не добре. И виж дали не бъркаш храненето на щрауси и тяхната издръжливост с тази на влечугите. Бе нещо пак криво има. Ма може аз да съм така, криворазбиращ. А "козметика" Христина в никаква форма не бих ползвал.

# 97
Цитат
А "козметика" Христина в никаква форма не бих ползвал.
А защо Rolling Eyes

# 98
Цитат
А защо Rolling Eyes

Да, и мен много ме интересува защо?

# 99
Цитат
А защо Rolling Eyes

Да, и мен много ме интересува защо?
Вие бихте ли си купили автомобил, сбагрен от кварталния механик? Козметиката не се прави от козметички, трябват не малки познания. А като видите колко неграмотно е написан състава на повечето продукти... Не, кажи баба но, тенкю!

# 100
Вие бихте ли си купили автомобил, сбагрен от кварталния механик? Козметиката не се прави от козметички, трябват не малки познания. А като видите колко неграмотно е написан състава на повечето продукти... Не, кажи баба но, тенкю!

Една диплома за дадена професия не гарантира необходимите знания. Всеки може да го натикаме в университета, но не можем да го накараме да мисли. А полезните и необходимите знания идват с опита.
Така че не виждам защо един квартален механик, да не знае повече от един инженер, например!?

Ами то и грамотно написаните етикети са пълна боза и далеч от това, което има вътре, така че... Simple Smile
А пък и аз прилагам принципа на Конфуций - Не вярвай на този, който говори красиво и носи скъпи дрехи Wink В случая може да го трансформираме като - Не вярвай на скъпи опаковки и верни етикети Laughing

# 101
  • Бургас
Няма тема, в която да не се завихри някой спор - такива сме си ние, жените  Laughing
Аз не съм пробвала все още нищо от продуктите на "Христина", не съм предубедена, но CI е права, че е недопустимо грешни изписвания на съставки /нали трябва да има някакъв елементарен контрол/, а и продукт, който струва 2 лв. какви читави съставки може да съдържа. За последното допускам, че има изключения. Като цяло винаги съм казвала, че всеки има право на мнение и на право да изказва мнение, без да бъде нападан.

# 102
  • София
CI е мъж. Химик, при това.
Разровете старите теми назад. Peace

# 103
  • Бургас
CI е мъж. Химик, при това.
Разровете старите теми назад. Peace

Извинявам се. Просто форумът е такъв, че не допускам някой от пишещите тук да е мъж /не че има нещо лошо, разбира се/, защото си бъбрим за козметика все пак Laughing

# 104
Ползвам "Христина" от 2000-та година, много съм доволна от маските за лице и коса.

Общи условия

Активация на акаунт