Козметика "Христина"

• 120 479
  • 258
  •   1
Отговори
# 105
CI е мъж. Химик, при това.
Разровете старите теми назад. Peace

Е и? Сърдечно благодарим за тази важна информация.  Rolling Eyes

Г-н CI, начинът по който се включихте ... уби всички щрауси в България!  ooooh!

Струва ми се, че темата е "Козметика Христина". Мястото за заяждане и остроумие е другаде.  Peace

ПС. Апропо, всеки от трите крема, които купихме струва по цели 15 лв. Пиша го за тези, чиито довод за качество на нещо е високата цена.

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 16:01 от ♥Пандичка♥

# 106
CI е мъж. Химик, при това.
Разровете старите теми назад. Peace
Е и? Сърдечно благодарим за тази важна информация.  Rolling Eyes
Г-н CI, начинът по който се включихте ... уби всички щрауси в България!  ooooh!
Нали пандите са ОК Laughing

# 107
  • София
Леле хора как имате време да водите безмислени словесни битки  newsm12.Идеята на форума е да сме полезни един на друг,но не с изтъкване на това кой е по по най все пак.За съжаление напоследък наблюдавам такава тенденция в някои от темите.Разбирам че има хора които са по сприхави и държат да си наложат мнението и съответно пък не зачитат чуждото,но в крайна сметка това до нищо не води  Naughty Извинявам се за спама.Между другото влезнах в темата,защото вчера видях магазина на Христина на Екзарх Йосиф,но понеже не съм ползвала нищо с тази марка и реших да видя от какво сте доволни и мисля да се пробвам с няколко продукта  bowuu

# 108
Момичета, хвърлила съм око на антицелулитните кремове и по-специално на този с канелено масло - дали имате някакви отзиви за тях? Единствено видях, че е коментирано как миришат, но за антицелулитните качества не намерих newsm78

# 109
  • Русе
Здравейте ,някой знае ли къде в Русе може да се намерят продуктите на Христина?

# 110
Здравейте ,някой знае ли къде в Русе може да се намерят продуктите на Христина?
https://www.facebook.com/pages/TT-Market/122327464485881
От тук си ги купувам

# 111
  • Русе
Благодаря  bouquet

# 112
# 113
  • Пловдив
 Confused В Пловдив никъде ли не се намират тези продукти?

# 114
  • Lost in a fairytale ...
Някой знае ли защо седефените трици изчезнаха от пазара? Няма ги и на сайта на Христина ...  newsm78

# 115
Някой знае ли защо седефените трици изчезнаха от пазара? Няма ги и на сайта на Христина ...  newsm78

Скоро ще ги получат отново, следи им сайта.  Peace

# 116
  • София
Присъединявам се към темата.
Благодарение на форума узнах за седефените трици. Днес ходих да се снабдя с тях. И отнесох още антибактериалния крем и маската за мазна кожа с невен.

Току що пробвах и трите продукта и ще дам първи впечатления.

Триците са уникални. Така хубаво ексфолиират, отдавна бях зажадняла за такова хубаво остъргващо средство. Мислех, че Ocean Salt на Lush е такъв, но просто е бледа фантазия. Аромата много ми харесва. Взех ги за 4лв.

Маската с невен много ми допадна. Типична маска с хума, но приятно ароматизирана. Много ми хареса усещането докато бях с нея. Сетих се, че преди 8-9 години ползвах маска за проблемна кожа на същата фирма. По кутийката се сетих.  Laughing Маската струва 3.50лв.

Антибактериалния крем е различен от показания в сайта. Кутийката е бяла със син надпис. Няма шарен етикет. И цената му беше 7лв, в сайта им гледам е 4лв.  newsm78
Когато тествах него и този за мазна кожа, антибактериалният по-бързо попи и остави кожата на ръката ми суха. Идеята ми е да го ползвам за нощен и на сутринта да не лъщя.

Всичко от Скай Сити.

Сега установих, че крема, който съм си купила е антибактериален, но от Перлената серия.

Някой има ли отзиви? По-добър или по-лош е от обикновения?

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 22:31 от Мацата

# 117
  • София
Момичета, антибактериалния крем от серията Класик, съвсем добре ли попива, и матира?
Снощи като се намазах с моя от Перлената серия, в началото попи добре, но след малко си усещах леко мазно лицето.
Да ме е яд ли, че съм сбъркала аз, а и момичето не ми каза, че има и друг такъв крем?

Иначе тази сутрин лицето ми беше идеално. Ама за дневен абсурд, да се намажа с него сега в жегата.

# 118
Мацата , при мен попива много добре и много бързо класическият антибактериален.

Да споделя отзиви за антицелулитния с канела, за който Пух   питаше по-горе. Попива бързо и омекотява кожата, но няма забележим ефект поне при мен (но аз не спортувам, та да не чакам чудеса Laughing)

# 119
  • Стара Загора
Мацата , при мен попива много добре и много бързо класическият антибактериален.

Да споделя отзиви за антицелулитния с канела, за който Пух   питаше по-горе. Попива бързо и омекотява кожата, но няма забележим ефект поне при мен (но аз не спортувам, та да не чакам чудеса Laughing)
И при мен е така класическия антибактериален .Ползвам го за нощен и съм много доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт