От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 435
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Остави снимките (заети са хората да ги оправят), виж попълването как е. Твоите имена и ИД номера ти от техния сайт Tired
Да бе, не се намери някой, по един мейл да пусне...

# 691
Т.е. от адреса на доставка трябва да махна Ванчето и да остане само моето име? ДОсега се побираха имената и на двете ни. Сега остава само моето и на двата реда? А айдито го цъкам където има място в адреса така ли?
Добре де, а от къде се разбра за промяната?
ПС- Аха, изрових го...айде оправих го и ще мятам поръчка Wink

# 692
  • Бургас
струва ми се, че пазаруването от франция вече има повече потенциални рискове, отколкото потенциални ползи  Close изумена съм от отношението към клиентите  Close
въобще и не знам какво е пристигнало на френски адрес след толкова време. в секцията с колисимо така и не е обяснено как точно се търси, трябва да ровя разни стари теми от форума и да преглеждам стотици мнения. да не говорим, че гаранция-франция дали налучканият номер ще е всъщност мой. нищо не пречи да е на някой друг поръчката, все пак предполага се, че номерата са поредни, а до бг има доста доставки.

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 09:17 от _az_

# 693
  • Карлово
принципно до скоро се пишеше името на поръчващия и името на Иванка Вълчева, от известно време го смениха и вече се пише само името на поръчващия, а до улицата се пише ИД-то на поръчващия от техния сайт  Peace

И ако не могат да намерят Иванка Вълчева на адреса,то Драган ,Петкан и др. от България ли ще намерят  newsm78,едва ли това е причината за връщане на пратки .
Верно? Връщат пратки?

2. Как попълвате заявка за транспорт при поръчка на ръчна обработка?

# 694
Статус курс 30.04.2012 - 07.05.2012 -пристигнал

*В знак на извинение за голямато забявяне на последната доставка всички клиенти ще получат 12% отстъпка от цената за доставката от Франция за текущия курс.
http://smartdelivery.org/bg/novini/obeshtetenie.70.html

Пратки Офис 1 - обработват се*
Пратки Еконт - обработват се*
Пратки Български пощи - обработват се*

копирано от Сайта на СД

# 695
  • Варна
На ФТБ курса още пътува... Confused

# 696
От СД:
Една положителна новина.
 Курса пристигна днес 07.05.2012 и вече се обработва. Всичко е интерактивно и всички клиенти могат да следят статуса на поръчките в нашия сайт в "История на поръчките".
Всички пратки до 30.04.2012 (включително) са качени на настоящия курс.
 Тази седмица ще организираме нов курс, по предварителни данни края на седмицата.
 Надяваме се да ви радваме от тук нататък само с положителни новини.
 Поздрави и успешна седмица

# 697
  • Русе, България
Новия курс на ФТБ пристигна, преди малко говорих с тях Simple Smile

# 698
Значи две положителни новини  Grinning

# 699

http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/
Пристигнали на 07.05.2012
За да компенсираме забавянето на пристигането на пратките направихме организация всички пратки да бъдат обработени до края на деня. Пратките за клиентите ни от другите градове ще бъдат изпратени с Български пощи и Еконт утре 08.05. Всички клиенти, които имат пратки в този курс ще получат персонални е- мейли на 08.05.2012. Клиентите ни от Русе ще могат да вземат пратките си между 16 и 19ч днес. Следващ ден за раздаване ще бъде 02.05 между 16 и 19ч.

Read more: http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/

# 700
  • София
От СД:
Една положителна новина.
 Курса пристигна днес 07.05.2012 и вече се обработва. Всичко е интерактивно и всички клиенти могат да следят статуса на поръчките в нашия сайт в "История на поръчките".
Всички пратки до 30.04.2012 (включително) са качени на настоящия курс.
 Тази седмица ще организираме нов курс, по предварителни данни края на седмицата.
 Надяваме се да ви радваме от тук нататък само с положителни новини.
 Поздрави и успешна седмица
а дали някой интерактивно е проследил промяна на статуса си, защото при мен нищо не мърда  newsm78

# 701
  • София
И при мен Peace

# 702
а дали някой интерактивно е проследил промяна на статуса си, защото при мен нищо не мърда  newsm78

При мен има промяна в статуса на две от поръчките. Минали са "в изпълнение". Имам и информация за тегло.  Peace

# 703
И при мен се промени от "чака номер" на  "в изпълнение", статусът е "обработен в България", има и тегло.

# 704
Момичета, извинявам се, но на втора стъпка  при разплащане не ми се появява (colissimo)  а два други квадрата. След като съм сменила адреса си до Франция(покупки от laredute) Къде греша.

Общи условия

Активация на акаунт