От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 514
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Може ли малко помощ при попълване на заявката на СД.
Пазарувам от профила на мъжа ми, но като получател съм посочила моето име.
И се чудя сега в тяхната заявка на Име на получателя на поръчката (както е в електронния магазин) неговото или моето име  newsm78
твоето

# 31
Аз навсякъде нацвъках на мъжа ми  Mr. Green
Отдолу в допълнителните бележки само писах, че пратките са адресирани до мен.

# 32
  • Къде ли не
Най- после си взех последната пратка от СД, изпратена с БГ Пощи! Пакета ми беше понадран, рязан, лепен. Вътре имаше обувки - кутията е отваряна и също така плика с блузката на Ан Уейбърн беше разкъсан, а по самата блуза имаше някакви частички прах. Пиша това не защото съм много разочарована от СД, а защото имам съмнения, че всички пакети с кутии се отварят. Поне при мен е било така независимо кой превозваш ползвам. Тази поръчка ми е от 17.01 и беше с къщичка, но няма подарък. Имам и още няколко такива случая, а все чета, че само като има подарък пращат с бавната поща. Чакам още една пратка с Русенци и приключвам пазаруването от Франция! 

# 33
На франсето нали днес трябава да пристигне курса ? Но още нищо няма  Crossing Arms

# 34
При тази блокада на Дунав мост, едва ли newsm78

# 35
Най- после си взех последната пратка от СД, изпратена с БГ Пощи! Пакета ми беше понадран, рязан, лепен. Вътре имаше обувки - кутията е отваряна и също така плика с блузката на Ан Уейбърн беше разкъсан, а по самата блуза имаше някакви частички прах. Пиша това не защото съм много разочарована от СД, а защото имам съмнения, че всички пакети с кутии се отварят. Поне при мен е било така независимо кой превозваш ползвам. Тази поръчка ми е от 17.01 и беше с къщичка, но няма подарък. Имам и още няколко такива случая, а все чета, че само като има подарък пращат с бавната поща. Чакам още една пратка с Русенци и приключвам пазаруването от Франция! 
Това с отваряните неща мисля, че си идва от Ларедут. Какво правят с върнатите неща? Нали ги искат в оригинална опаковка. На мен ми се е случвало вместо комплекта от две нощници в плика да има две блузки съвсем малък номер очевидно така върнати от някой. Не ми се вярва превозвачите така да вадят и да пробват  newsm78  Каквото и да е самото чувство е много неприятно.

# 36
При тази блокада на Дунав мост, едва ли newsm78
Аз доколкото разбирам опашката е от излизащите тирове и е на българска територия. Влизащите камиони също ли са възпрепятствани  Thinking  newsm78

# 37
Разбира се, че никой от превозвачите не ви отваря пратките. Или се проверяват от фр. пощи или нещо на границите... И все пак трябва да има протоколи. Аз през 2010г. съм получавала пакет като при фактурата имаше протокол, че пратката е отваряна.
И аз съм получавала различни стоки от поръчаните в пакети с етикет на поръчаните. Не са върнати от някого по този начин, а са погрешно маркирани от Ларедут. Това е друга работа. Дори сега получих подарък едни бурканчета, отметнати и с етикет cheche gris за сивата чанта с шала. Преди при поръчани дънки, получих долнище на бански! Пакетчето на банските е мъничко, няма как вътре да са били дънки, но пък етикета беше с надпис, че съдържа въпросните дънки.

# 38
  • Пловдив
от коя дата получавате от франсето аз чакам поръчка направена на 03.02.2012 и вече се притеснявам  newsm78

# 39
  • София
получих си нещата от последния курс на СД - всичко беше добре опаковано и не беше отваряно, дори от портата получих подарък глинени купички - всичките са цели, все още, че ситната ги добара  Joy

# 40
от коя дата получавате от франсето аз чакам поръчка направена на 03.02.2012 и вече се притеснявам  newsm78
Моята е от 2-ри, с подарък и затова се залежа- предполагам, зящото имах друга от 2-ри, която вече се консумира:)

# 41
# 42
  • Сандански
Списъка на Франсето от днес излезе и проблемният ми пакет от 27.01.  е тук newsm44
Дано всички си получат нещата Peace

# 43
На мен ми липсва пакет от 02.02, за който имам майл от Ларедут:
Je suis heureux de vous annoncer que ce 10 février 2012 nous avons éxpédié votre
colis N°Exped: 8G1141513709.

Qté Désignation article  Référence  Code                                     
   1 ххххххххххххххххххххххххххххххх                               
   1  SAC                   105.6298    0                                     
Celui-ci sera livré directement à votre domicile.

Le délai d'acheminement moyen constaté est de 10 jours environ.

Vous pourrez suivre l'évolution de votre commande sur www.laredoute.fr.
Dans la rubrique "Suivre mes commandes", en haut de la page d'accueil.

Merci de votre confiance et à bientôt !.
Къде да го търся?

# 44
  • София
На 10-ти февруари е изпратен към адрес, дават 10 дни срок за доставка Peace
Към 20-ти трябва да е на адреса доставен.

Общи условия

Активация на акаунт