От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 457
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
  bouquet Благодаря!

# 46
  • Пловдив

Grinning ура и моята поръчка от 03.02 е дошла с този курс

Франсето са много любезни понеже отправих запитване по имейла ми отговориха че вече пратката е в България

bouquet

# 47
Привет! И аз съм си получила и двете пратки в този курс. Сега тръпна в очакване. Понеже ми е първа поръчка с франсето, кога мога да си очаквам нещата, при положение, че съм посочила като начин за доставка, пощенската услуга на Еконт? Нали при това положение си плащам с наложен платеж?!

# 48
  • Варна
Привет! И аз съм си получила и двете пратки в този курс. Сега тръпна в очакване. Понеже ми е първа поръчка с франсето, кога мога да си очаквам нещата, при положение, че съм посочила като начин за доставка, пощенската услуга на Еконт? Нали при това положение си плащам с наложен платеж?!

Досега винаги са успявали да ги пратят в петък и в събота можеш да си вземеш пратката,

# 49
Благодаря, Хексе! Чакам с нетърпение.

# 50
  • Сливен
Информaция за курсовете на Smart Delivery

Статус курс 23.02.2012 - пътува

планувана дата на пристигане 01.03.2012

Peace

# 51
  • София

Peace

Ееееееее,време беше ! Laughing

# 52
  • София

Peace

Тъй де, баш за 8-м март Laughing Няма да споменавам от коя дата ми е Crossing Arms

# 53

Peace

Тъй де, баш за 8-м март Laughing Няма да споменавам от коя дата ми е Crossing Arms
Замислям петиция до Смарт-а с искане да назначат Ms.Gorgeous като оракул, сочещ получаването на поръчките с тях.  Mr. Green

# 54
Предлагам да изчакаме все пак, всичко се случва, току-виж и за 8 март не пристигнат  Joy

# 55
  • София
Предлагам да изчакаме все пак, всичко се случва, току-виж и за 8 март не пристигнат  Joy
Ай, сакън! Joy
Добре де, и първа пролет си струва като празник Laughing

# 56
Ей, я да не дърпате опашката...  Mr. Green

Извън шегите - може ли една седмица да пътува?!? Да не ги носят от Нова Зеландия тези поръчки!  Crossing Arms

В системата по търсене на Colissimo пакета ми излиза "добавен", но още чакам "номер на кашон". Така ли трябва да бъде?

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 14:14 от 22

# 57
  • София
Извън шегите - може ли една седмица да пътува?!? Да не ги носят от Нова Зеландия тези поръчки!  Crossing Arms
Принципно би трябвало да пристига камиона за около 5 дни, все пак има строги изисквания за работното време на шофьорите. Камионите не пътуват само с нашите пратки, правят групаж.
Ако примерно нашите пратки са последния адрес за товарене на камиона, тогава биха пристигнали за 3 дни от Страсбург...
Най-вероятно нашите пратки са от първите адреси и след това се чакат другите наряди. Които могат да са няколко в различни държави по трасето до Бг.
Според мен това е причината курсовете да пътуват по седмица и на двете фирми.  Peace

# 58
  • Къде ли не
Ей, я да не дърпате опашката...  Mr. Green

Извън шегите - може ли една седмица да пътува?!? Да не ги носят от Нова Зеландия тези поръчки!  Crossing Arms

В системата по търсене на Colissimo пакета ми излиза "добавен", но още чакам "номер на кашон". Така ли трябва да бъде?
Е какво те учудва, те по една седмица пътуват от София до София! От Франция минимум две седмици си е в реда на нещата!  Joy

# 59
Ей, много сте лоши със Смарта!
Работят хората, имат календар, кантар, знаят по кое време да си организират курсовете и изпращането на пратките  Wink

Общи условия

Активация на акаунт