От Франция до България - превоз на покупките ни (13)

• 55 528
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • София
При поръчка от Франсето винаги ли трябва да се попълва заявка за доставка?  newsm78 Чак сега видях , че има такова нещо  Whistling
Винаги ooooh!

Винаги ама аз как получих 2 доставки без да попълвам заявка  newsm78 Crazy Не знам къде съм бляла досега Joy

# 541
 Thinking
При поръчка от Франсето винаги ли трябва да се попълва заявка за доставка?  newsm78 Чак сега видях , че има такова нещо  Whistling
Винаги ooooh!

Винаги ама аз как получих 2 доставки без да попълвам заявка  newsm78 Crazy Не знам къде съм бляла досега Joy
ThinkingАми не знам-мистериозна работа newsm78 #Crazy

# 542
  • София
Винаги ooooh!

Е как винаги, аз само 1ят път съм попълвала... newsm78

# 543
Винаги ooooh!

Е как винаги, аз само 1ят път съм попълвала... newsm78
За да заявите желанието си да доставим направена и платена от Вас поръчка, моля, попълнете формата и я изпратете на: francetobg@gmail.com
Тази форма се изпраща за всяка нова поръчка!

Read more: http://www.francetobg.net/bg/zajavi-dostavka/

# 544
Здравейте,
Уведомяваме нашите клиенти, че поради сериозен технически проблем на сегашните ни партньори все още нямаме тръгнал курс от Франция. Всички пратки пристигнали на Френски адрес са в наш охраняем склад и възникналите проблеми касаят единствено транспорта, но не и физически пратките.
През изминалия период от време нашия ръководен екип бе в постоянно търсене на алтернативен вариант за доставка на Вашите пратките до България. Въз основа на направеното проучване започнахме преговори с нови партньори за по-добри условия на работа както и по-добри срокове за доставка. Идващата седмица ще финализираме договора с новите ни партньори.
Вторник ще се свика общо събрание на фирмата и ще се реши как да се компенсират клиентите за голямото забавяне на последната доставка.
До сега сме се доказали като надежден партньор и възнамеряваме да останем такива и за в бъдеще.
Извиняваме се за голямото забавяне и благодарим на всички клиенти за оказаното доверие!
Ще Ви държим в течение, но тази седмица ще има развръзка на големия застой.
Спокойна нощ от екипа на Смарт Деливъри.

# 545
  • София
Да ни е честито Laughing
Уф, да пращам буса, а? hahaha

# 546
  • София
малииииииииии, да им намерим един тир  ooooh! ooooh! ooooh!

мисля, че безплатна доставка до България е подходящо обезщетение  Crossing Arms

хихи - ама познах, че април няма да има курс, нали  Close

# 547
  • София
Май е крайно време на направим подписка за 50 % намаление на таксите поради неизпълнение на договорите от страна на СД.

Писна ми вече ! #2gunfire

Крайно време е вече да се появи 3ти превозвач от Франция .  Praynig

Трябва да има конкуренция. Peace

Бясна съм и не съм спала .

Толкова ли е трудно да се наеме еднократно тир ,бус или ,ако искат и  каруци  да се превозат пристигналите пратки ,пък после да сключват договори и с папата ,ако искат ?

Имам поръчки за приятели и познати и ми писна да се обяснявам кога ще има нов курс.

И какво общо събрание ? Много мащабно звучи .Във фирмата фигурират 3ма  партньора,от които Иванка Вълчева е едното лице.

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 07:35 от tedichka07

# 548
  • София
аз пък спах  Wink, обаче като се събудих се сетих, че с това забавяне сроковете за диспути в ПП отлетяха... ще им пиша днес - поне да маркират получените при тях пратки, за да знаем, дали са получени - имам поръчка от ЛР от средата на март, която ако не дойде ще изгоря с парите...

# 549
  • София
2 фирми за доставка ,и 2-те пълна трагедия. И за мен проблема е липсата на конкуренция,спокойни са, че няма на къде да ходим. Пределно ми е ясно,че мога да си плащам за доставка дирекно до дома,да не изскочат сега някой, да ми обясняват как има алтернатива.

# 550
  • София
2 фирми за доставка ,и 2-те пълна трагедия. И за мен проблема е липсата на конкуренция,спокойни са, че няма на къде да ходим. Пределно ми е ясно,че мога да си плащам за доставка дирекно до дома,да не изскочат сега някой, да ми обясняват как има алтернатива.
e, и да скочи някой да ти обяснява - няма да е прав - моите очаквани поръчки са предимно от сайтове, които нямат доставка до БГ - Ларедут не е единствения френски сайт, от който може да се пазарува  Peace

# 551
  • София
Май е крайно време на направим подписка за 50 % намаление на таксите поради неизпълнение на договорите от страна на СД.

Съгласна съм с теб. И аз чакам пратка от началото на март, то кажи речи се обезмисля пазаруването - ще им мине сезона на дрешките

# 552
  • Пловдив
на 17 април имам имейл от франстубг за предадена на еконт пратка за изпращане, но пратката я няма нито в офиса ми, нито в системата, при получилите имейли - имате ли вече пратка в офиса си? егати забавянето и тези еконт ми омръзнаха с техните уточнения, че не тяхна е вината и каквото им се даде днес, днес било пратено, дрън та пляс!  #Cussing out

# 553
Засега само ти си с мейл .

# 554
  • София
Засега само ти си с мейл .
Той е от предишният камион,не от мистериозният последен.Аз така разбирам написаното.

Общи условия

Активация на акаунт