В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 834
  • 773
  •   1
Отговори
# 285
Palica, понеже Меци я няма, аз ще я заместя и ще пратя много поздрави на твойта лекарка. Проблемът не е в матката, а в ехографа или най-точно - в лекарката. Първите няколко седмици сакчето се вижда само с вагинален  Peace  
Иначе да, доколкото знам при обърната матка (и аз съм с такава) сакчето се вижда още по-трудно с коремен ехограф.
Дишай спокойно  Hug
Между другото, в коя седмица си?

# 286
Отнво се загубих, но за пореден път нямах 2 дни нет Sad
Теди, Честит рожден ден. Желая ти здраве, щастие, много късмет, успехи и всичко най - най.

Естела, ужас... Добре, че се е разминало само с уплаха. Слава Богу.
Съжалявам за отрицателните тестова, но дано до ден - два покажат две черти Praynig Praynig

# 287
Тединко  Hug ЧРД мила, с пожелание за много здраве и много любов на цялото семейство  baloni

Естелка гледах и направо е изкарал наистина голям късмет  Praynig Hug
Предай много поздрави на Рокси и кажи, че ни липсва Hug

palica няма как на обикновен ехо да се види нещо, особено щом си с обърната матка. Вторник на вагиналния със сигурност ще се види, бъди спокойна  Hug

# 288
Има значение кой гледа на УЗИ-то, без значение дали е коремен или вагинален. Разбира се вагиналния е за предпочитане в ранна бременност и дава доста по-точна информация! При мен док в 5 седмица на коремен и при празен мехур видя сакчето на коремен.... Освен това има значение това, че е обърната матката!!!

Мишенце,  Hug Hug Hug

Тедчо, честит рожден ден! Бъди здрава и ухилена до уши!   bouquet

# 289
Палица, спокойничко и вторник ще се види на вагиналния  Hug
Моята гинеколожка била много заета, дадоха ми час чак за 15-ти.  Взех лекарствата, оказа се, че са Пренатал мултивитамини, Фолиева киселина, Детски аспирин.  Остава да разгадаем довечера защо и на ММ му е изписана Фолиева киселина  newsm78
Съжалявам за отрицателните тестчета  Confused
Още веднъж благодаря на всички и много ви прегръщам  Hug

# 290
Благодаря ви момичета за успокоението, аз се притесних защото при първата бременност не съм имала проблем. До вторник ще се побъркам, само се моля всичко да е наред Praynig

# 291
  • в пералнята
Извинявм се за глупостта, Мише, ама защо пък аспирин?
Палица, само не се коси, понеже не можеш да си пийнеш една чашка вино и да порелаксираш, аз ти предлагам комбинацията какао + http://www.youtube.com/watch?v=fZqBGCXCXIY&feature=related.  Hug

Аз да се похваля, ние утре пътуваме за Франция за 4 дни. И ми е много лежерно. Реших, че ако докато се приберем я няма гадта, ще направя тест.  Rolling Eyes

# 292
Теди, честит рожден ден! Желая ти здраве и положителни емоции!   bouquet
мишки , и според мен потърси второ мнение! Дано всичко се нареди по най-лесния за вас начин!  Praynig
palica , стискам палци за следващия път! Ще се види, убедена съм!  Hug
esstela, ужас!  Shocked Добре, че всичко се е разминало! Обезателно идете да му леят куршум!

Момичета, аз направих втори тест преди няколко часа и е  EFN. Имам един и за утре сутрин за всеки случай. Правя го и ако нищо не излезе чакам до понеделник и бягам на кръвен, че да става ясно вече.  Crossing Arms

# 293
Архи, нещо свързано с кръвообръщението, ама знам ли  smile3537  Пожелавам ви приказно да си изкарате, а гадта дано не се появява повече тази година  Hug
Златенце  Praynig

# 294
Архи, и аз съм от тези, започналите с рOга  Grinning

Сигме, при АРТ спермата не се ли концентрира, т.е. въпросните проценти на годни да станат повече?  Thinking

Мишки, можете ли да отидета при друг за мнение с направените резултати? А, гледам, че Меци ти е дала одбро предложение  hahaha

Теди, честит празник   bouquet

Естела, уплахата ще премине. За другото мнението ми е като на Перу  Simple Smile

# 295
  • Пловдив
*Teddy*, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и мноооого щастлива   bouquet

linko5, прекрасно е коремчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

esstela, слава богу че се е разминало! Запалете по една свещичка и се помолете!

palica,
определено ако ти е обърната матката няма да се види с обикновен ехограф особено в начална бременност. Мен до 12 седмица си ме гледаха на вагинален, защото с коремен в началото нищо не се виждаше, а после съмсем бегло. За такава матка - само вагинален и то с добра резолюция  Peace Така, че се успокой  Hug

# 296
  • shumen
Теди,честит рожден ден!Да си жива и здрава.
Естела,наистина голям късмет е изкарал.Направо беше ужасно като дадоха по ТВ взрива.
П.С.Днеска да Ви кажа така ме ядосаха от борсата,че нямам думи-нали не почнах работа,а те ми се обаждат и искат трудов договор понеже някой им казал,че съм почнала.В понеделник ще отивам да се разправям,че да видим.

# 297
Аз ли съм първа тази сутрин  newsm78
Май да...
Тогава да кажа "Добро утро"

# 298
Добро утро момичета!Днес моето миличко има рожден ден.Желая му да ми е жив и здрав и в най - скоро време да сбъдна и неговата и своята мечта  newsm30 . А сега да се отчета лелка още няма , няма и признаци за нея.Желая ви хубава събота  Hug Hug Hug

# 299
Добро утро и от мен.
galetosl да ти е живо и здраво мъжлето и да му направиш най-хубавия подарък.
    Gift
На тези, които продължават да не чакат Praynig fingerscrossed
Лек и хубав ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт