В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 764
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
  • в пералнята
Толинка, докато още си тук, ще дадеш ли пак рецептата на майка си.  Hug

# 496
Здравейте, милички  Hug Два дни ме сгънаха от работа и не успях да ви чета, но от днес пак съм на линия, след 2-3 дни ще откриваме и новия любовен сезон с мъжа ми  Crazy
Гледам, че Яжето ме е описала много добре в някои особено "добри" мои дни  Laughing Миличка, няма да повтарям всички неща, които момичетата вече са ти казали и които ми бяха полезни и на мен, само да кажа аз какво правя (или се опитвам поне) в тези моменти - започвам да изброявам всичко онова, което имам и се концентрирам върху него, а не върху онова, което нямам.  Hug
Голяма излагация направихме дружинката от 24-ти, но се надяваме, че ще се реваншираме, нали.
Блонди, много стиснати палчета и от мен, ще те мисля  Hug

# 497
Ехоууу, пилета как сте  Hug
Оу, Мишки страхотна закуска си ни сервирала  Heart Eyes
Пони, стискам ти палци, надникнах в графиката ти,   Praynig  Hug
Блонди, мила, всички сме с теб за утре  Hug
Яже, миличка, само така  Hug
Зазу, малко остана, ехе утре е март, няма да усетиш кога ще дойде момента  Hug
Прахче, като говорим за подувания и болки в гърдите ми изникна един въпрос, след като през лутеалната фаза имаме всички тия симптоми, подуване, болки в гърдите, често пишкане( нали от прогестерона се получава така) та това гаранция ли е, че е имало ову  Crazy Още вчера се замислих над това, луда работа  Laughing  Hug
Хайде за сега, сладурки, пожелавам ви на всички прекрасен отново снежен ден  Hug

# 498
Хилоу  Heart Eyes
От прочетеното на последните две страници останах с впечатлението, че тук сме се събрали отбор безсрамници Simple Smile Ма нищо, аз си ви обичам  Hug
Блонди, стиснати палци за утре  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Данаека, голяма си паника Simple Smile Това с добро чувство, разбира се. Нищо няма да му стане на бебето от един рев, но все пак според моята хомеопатка състоянието на майката по време на бременността оказва влияние върху детето, така че take it easy, дет се вика Simple Smile
Хубав ви снежен ден  Hug

# 499
Здравйте и от мен!!!  Hug Hug Hug

Яженце, мила, наистина всички имаме такива моменти, за това не се обвинявай  Hug Hug Hug потръшкай се малко, поплачи си и пак с нови сили напред, това е животът, падаме и ставаме!  Hug Hug Hug

Блонди, много силно стискам палци за теб утре! Дано всичко е наред!  Praynig Praynig Praynig

Мравче, ще ти стискам палци за понеделник! Не се притеснявай, ще мине и ще замине. Точно това си мислех, докато ми правеха процедурата - "търпи, нали един ден ще раждаш"  Grinning

На мен още не ми спира кървенето и не знам какви близнаци ще правим в такъв случай, но каквото такова  Simple Smile Успешен ден от мен!  Mr. Green

# 500
  • Пловдив
Ралица, радвам се на добрите новини  Hug

Яже, няма какво повече да добавя от казаното тук. Май всеки, който е имал някакви репродуктивни несполуки е преминавал през тези чувства. Аз бях доста зле емоционално преди да забременя, може би и заради загубата на бебето преди това. Побърквах се на моменти... и знаех, че единственият лек ще е да забременея и така и стана. Стискам палци скоро и твоят лек да дойде  Praynig

Блонди, стискам палчета всичко да е наред утре и да мине по вода! Дано резултатите да са перфектни  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Зазу, дано си преборила гадините  #2gunfire Praynig

# 501
Блонди стиснати палчета и от мен и всичко да мине добре.  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 502
Дони ... миличка - виждам, че вече си в девети месец. Още малко остана мила, още малко и всички тези перипетии през които мина ще се оправдаят  Hug Praynig

Блонди - успех утре  Hug

Яже ... силно гуш  Hug

yanitsa86 като видя аватарчето ти, се сещам за Рокси - ако някой има връзка с нея да и прати много поздрави и да и каже, че много ни липсва  Hug

Хубав ден момичета и много прегръдки Heart Eyes

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 503
Здравейте! Hug
Мишки, благодаря за арзкошната закуска! Hug
Яже, мисля, че тук всички познаваме твоите чувства Confused съвсем нормално е и те  Hug Вашето бебче ще дойде скоро, мисли позитивно, представяй си го как изглежда, как го гушкаш, повярвай ми колкото и откачено да звучи - действа Heart Eyes Hug
Блонди, от сега стисвам палците Praynig Hug
Зазу, дано сте уморили гадюхите! Hug
Дони, не оставаааа  Hug Леко раждане! Praynig Hug

Хубав ден на всички! Hug

# 504
  • до едно тепе
Здравейтеее.
Аз така профилактично си надничам при вас да не забравям какво е Whistling
Аничка радвам се че сте се решили на второ бебче.Аз май няма да имам тоя кураж толкова скоро,ама знае ли човек Crazy
Яже махни това АКО.Замени го с ЩЕ. Hug
Блонди fingerscrossed
Дони все по-близо и по-близо си до заветната цел.Леко и безпроблемно да мине Hug
Много ми липсвате,обаче малчо не ми оставя много време.Май чета във форума само като ям newsm78
 Hug ви

# 505
Поспалани, значи рядко ядеш по тази логика  Joy Joy Joy

Днес тъкмо те пуснах за издирване и рИвах за теб в по-ранния си пост  Mr. Green Hug Hug Hug

# 506
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
баба Яжка  Hug
Блонди успех утре  Praynig Hug
pospalancho как си?  Hug
danaeka ако знаеш ние как се караме... няма нищо да стане  Hug
Аз съм си у домааааааааа Simple Smile толкова е хубавоооо Simple Smile сега само и мъжа ми да си дойде, за да съм спокойна  Praynig Hug
Лек ден Simple Smile

# 507
  • Пловдив
Блондолина сигурна съм, че утре всичко ще е наред и ще имаш перфектни резултати от амниото и ще си на 100% спокойна  Hug Hug Hug Дишай дълбоко, после само ще си спомняш за притесненията!   bouquet

# 508
  • София
Едва издържам да не ви почерпя за следобедна закуска   261uu

Скрит текст:

П.С. Скривам го за да не ни изкушава при всяко влизане в темата Simple Smile

# 509
yanitsa86, страшна си. Обожавам такива сладкишчета. omm

Общи условия

Активация на акаунт