В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 757
  • 773
  •   2
Отговори
# 540
  • на 4-ия етаж до асансьора
Добро утро момичета!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
Ей такава мартеничка орисвам за всяка от нас...!!!

Блонди стиснати палци за днес! Всичко ще е ок!!!  Heart Eyes
Дони дано с бебо всичко да е наред и да е само фалшива тревога!  Praynig
Витлиемка честита ти нова работа!   bouquet

# 541
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Петре, чудна мартеничка, мерси!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА !

Дони  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig, всичко ще е наред дай Боже!!!!

Блонди  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 542
  • София
Честита Баба Марта и от мен. Да сте живи и здрави, обичани и обичащи и в най-скоро време дарени със създаден от вас нов живот (за тези, които още не са се обебили Simple Smile).

# 543
Честита Баба Марта на всички. Бъдете здрави , жизнени и засмени като мартеничките Grinning.
На мен ми дойде , даже карам 3-тия ден вече. На 33-тия ден вечерта ми дойде . Малко позакъсня , но той цикъла ми си беше горе долу такъв и преди даже и по - дълъг аз за това почнах да пия и утрогестана . Последния го разбърка тотално и сега всичко е ок. Овуто ми е било някъде около 17-тия ден или малко след това , защото точно тогава имах изключително силно течение , каквото не бях имала до сега и помислих , че е нещо нередно , ззщото според мен беше късно за ову. Ние всеки месец правим опити до 14-тия ден и после се измаряме и спираме и така докато ми дойде и тоя месец сме изтървали работата.Такава хубава ову съм имала тоя месец , а съм си мислила , че е нещо друго Simple Smile. Както и да е. Мисля да почнем малко по малко да изследваме и мъжа ми. Той никога не е изследван. При мен има някой и друг проблем наистина , но мисля , че са овлядяни , при него обаче нищо не се знае.

# 544

Елизабет Hug Hug

# 545
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да сте живи и здрави, румени и засмени!

Момичета, искам да попитам тези, които правиха ХУЗК, след колко време ви спря кървенето? Ярко червено ли беше или кафеникаво? На мен вече трети ден не ми спира и е ярка кръвта, та се чудех дали е нормално...  newsm78

Дони, стискам палци, мила!  Praynig

Блонди, и на теб за 13:00 часа!  Praynig

Елизабет, гушшш  Hug

Прекрасен първомартенски ден ви желая!   bouquet

# 546

Нека Баба марта донесе на всяка една от вас наситено червен положителен тест  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Елизабет защо не ползваш тестове за О., за да не се измаряте докато дойде  Heart Eyes А и след като знаеш кога ти, наблягайте на датите около нея ... преди това няма смисъл.

Рали ... помня първия твой прашуляк Blush  минавай по честичко да ни навестяваш Hug

Дони ... пиши като се прибереш от доки  Praynig Hug

Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

И да не забравя  Heart Eyes

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 547
Добро утро мили моииии   bouquet Hug
Честита Баба Марта, бъдете живи и здрави, весели и засмени и дано щъркелът ви донесе хубава мартеничка с две чертички  Hug

Яни на мен около 4-5 дни ми тече. Първо имах голям кръвоизлив, горе долу три дни ми зацапваше черено и след това стана кафеникаво и спря. Пих повечко витамин Ц за да подпомогна процеса  Wink

Аз отивам да се боря  на работа. Снощи усетих как ми се дигна темп. и ме втресе и се подух и естествено почна да ми се пишка повече, с една дума май ми пика на прогестерона...сутринта вече имах торбички под очите, подута съм  и гърдите натежаха. Дори и да не меря температура тялото ми сячески се опитва да ми каже какво се случва  Mr. Green

Блонди, мила днес съм стиснала вссички плчета и ще следя как си. Мисля те, да знаеш  Hug

# 548
  • Сливен
Честита Баба Марта, момичета-кокичета, бъдете живи и здрави  Hug
Дони, сигурна съм че всичко ще е наред, щом ще си под наблюдение бебчето ще е добре  Hug
Блонди и аз ще чакам с нетърпение да кажеш, че почти нищо не си усетила, а после и резултат, който да те успокои, че носиш здраво бебче.
И малко розов  прашец:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7  babydust7

# 549
  • Бургас

Бели небесни мечти,червени блестящи лъчи,
утринно слънце изгрява ново начало  ни дава!
Честита Баба Марта!!!

Да ви кажа аз снощи не можах да спа и по никое време в 3:30ч си  направих тест та Баба Марта рано рано ми завърза сутринта тестче с две черти  EFP втората черта е малко по бледа но определено я има. Така че официално откривам месец март с положителен тест дано да ни е на късмет в темата.  Hug

# 550
  • София
Добро утро и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен,

Дони Дано всичко е наред днес с бебчо и да постои още малко на топличко, пък дори да се наложи наблюдение в болницата ще е за добро Simple Smile Гушшшшш

Витлеемка Честита нова работка мила,  по - добре не мисли какво ще стане ако видиш двете чертички, аз от 6 месеца съм на нова работа и точно това си мислех в началото ... но той господ си знае работата, пък и дано висиш заветните чертички, мисля че тогава няма да мислиш за работата  Hug

Елизабед Защо наистина не използваш ову тестове за по точно... мисля че няма да те затрудни  Hug

Зузуу  Тестче има ли? .... ееее супер, аз съм закъсняла с въпроса, но определено ЧЕСТИТООООООО, страхотна новина Simple Smile

# 551
Честита Баба Марта, момичета! Бъдете румени, засмени и към безумно щастие устремени! Нека тази пролет е вълшебна! Wink

# 552
Добро утро!

Честита Баба Марта на всички!

Ако има нещо по-хубаво от здравето, щастието, любовта и децата, аз ви го пожелавам!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 553
Лелееееее, имаме си EFP Тихичко честито, zuzutu, дано всичко да е наред, много хубаво ми стана, все едно аз съм видяла двете чертички. Хайде така да ни върви целия месец и една много плодотворна пролет да видим!
На теб и на всички кокичета, които споделят и четат тук, желая много здрава и засмяна Баба Марта и дано ни донесе по един хубав щъркел  Hug Hug Hug
Дони, стискам палчета всичко да се развие по най-добрия за теб и бебчо начин  Praynig
Блонди, и на теб палчета да мине днес леко, безболезнено и успокоително   bouquet
Витлеемка, и аз съм на мнение да си започваш работата без да го мислиш много-много. Каквото има да става, ще стане.
Денят ми започва прекрасно и слънчево, благодаря на всички ви  Heart Eyes

# 554
... и по никое време в 3:30ч си  направих тест та Баба Марта рано рано ми завърза сутринта тестче с две черти  EFP втората черта е малко по бледа но определено я има.

Ех, че хубава новина  newsm44 newsm44 newsm44  ... тихичко честито мила ... Радвам се, че ловният сезон в женският месец е открит официално  Mr. Green Hug

Блонди ... палчета за днес следобед мила - всичко ще е ОК  Hug

Общи условия

Активация на акаунт