В този миг сърцето ми трепти над тестчето със две черти - тема 93

• 40 734
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
  • shumen
Дони,браво за добрите новини.
Блонди,браво и на теб.Стискаме палци и не пускаме до края.
При мен все така  Mr. Green,ама от утре дупе да ми е яко-почват лекциите и после изпити.А аз сега си поспивам следобед,че да видим утре да не заспа там за смях на всички.

# 646
Меци,за съжаление съм в Германия и това означава ,че тук са мнооооого зле.Лекарите при които ходим с мъжа ми не са репродуктивни специалисти.Това е вторият гинеколог при когото ходя тук и които веднага иска да ме почне с Кломифена(е вторият поне изчаква реуптатите от СГ)Накрая като вземем резултата от СГ,ще ви го постна тук и ще чакам да ми напишете лечение.И съм сигурна на 99% че ще е по вярно, от колкото на лекарите тук hahaha hahaha

# 647
Зузуту тихичко честито! Лека и безпроблена бременност!
Аз да ви се оплача: днес ми е 21 ден от цикъла, преди 2 дни имах в 2 поредни дни + тестове, а снощи не можах да спя от много силни болки в десния яйчник. Възможно ли е това да ми е било овулацията и нормално ли е така да боли? Освен това до сега винаги съм я засичала 14-17 ден. Сега не е ли малко късничко? newsm78

# 648
  • В къщурката на хълма на феите
Мари значи другия път като идеш при него искам да му кажеш следното: ако пак ми споменеш за глупавия кломифен, ти обещавам, че има една мацка, която с удоволствие ще си направи чанта от кожата на гърба ти #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Пате напълно е възможно да е била О. .. ти с колко дни цикъл си по принцип?

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 00:29 от mecani

# 649
Меци средно 28-30 дни като преди 2 месеца имах и един от 26. Аз затова се изпретисних, защото правя тестове от 10 ден. Чак на 17 и 18 ми бяха положителни. Днес нямам болки, но всичко ми е като разглобено.

# 650
  • В къщурката на хълма на феите
Пате за 28-30 дни и 17-18. ден е малко късно, да не говорим за след това .. изследвала ли си прогестерон?

# 651
Меци, не съм изследвала, но според тестовете лутентната фаза досега ми е била 13-14 дни. Аз я изчислявам от деня на предполагаемата овулация до последния ден на цикъла. Не знам дали има значение, че БТ е падала ден два преди да ми дойде. Сега за първи път ми се случва толкова късна овулация и с такива болки. Не знам дали тази промяна не сигнал за някакъв проблем. Този месец тестовете бяха положителни на 17 и 18 ден, а болките на 20, затова, ако овулацията е била на 20 ден ми се вижда късничко, при положение, че преди 3 цикъла ми беше даже на 12 ден, а най-често ми е била на 14-15.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 09:10 от white duck

# 652
Хайде поспаланки ... ставайте  Mr. Green
Виждам, че Петрето днес ни е пропуснала, за това веднага слагам закуска с кафенце  Hug

Маримед ... задължително още едно мнение. Как така има проблем със СГ, пък ела след 6 месеца да видим какво става - без лечение  ooooh!

Пате ... според мен е възможно да ти се измести О. - моята последния месец ми направи този номер - само, че подрани  Peace Важното е да улучите момента  Praynig Hug

Хайде с пожелание за слънчев  лек и бебеносен ден  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 653
Добро утрооо  Heart Eyes .Много спите днес  Crazy .Хайде на закуска  Simple Smile
Аз сутринта не издържах и употребих единственият тест за овулация , който ми беше останал.Резултатът си беше едночертичков, но поне вече си знам , че нямам нищо за препикаване вкъщи  Mr. Green . Сега остава да си уплътня максимално времето до неделя, да не мисля много  Whistling
Пате, възможно е този месец да си с по-късна овулация, цикълът ти в такъв случай ще се измести с няколко дена  Hug .Поне при мен не е нещо нетипично, но се проявява при стрес и при смяна на климат Peace .
 Хубав ден ви пожелавам , дано се задържи слънчев  Heart Eyes .
 Фейтче-  по-чевръста домакиня си от мен  Heart Eyes. Но пък аз ще си смета малко прашец  smile3508 newsm75 newsm75 newsm75

# 654
  • в пералнята
Добро утро, само хубави новини виждам тези дни.  Hug
На Зузуто, честито за чудния мартенски подарък.
На Дони и Блонди едно голямо браво.
Аз вече поприключвам вземане-даване с лелката и се мятам в леглото... Пък може и на други места. Embarassed

# 655
Аз сутринта не издържах и употребих единственият тест за овулация , който ми беше останал.Резултатът си беше едночертичков, но поне вече си знам , че нямам нищо за препикаване вкъщи  Mr. Green .

Аааа ... с малко повече въображение, може да намериш много неща за "препикаване"  Joy Joy Joy Това в кръга на майтапа, ама напослъдък като чуя "препикавам" и ставам ей така   tooth
Пък и според мен е рано за тестче  Praynig Hug

# 656
  • Сливен
Добро утро  Hug,
Дони, радвам се че при теб нещата са добре, хайде още малко да си постои бебчо и после да излиза по-бързо и по-лекичко за теб  Praynig Hug
И  smile3558 smile3558 smile3558

# 657
Кломифен клостил ли е ?

# 658
Кломифен клостил ли е ?
Да, кломифен цитрат е активната съставка на Клостилбегита.

# 659
  • Варна
Дони, Блонди, много се радвам за добрите новини. Hug Hug Блонди, честита ти мома! Hug

Кафенце, радвам се да те видя! Hug Как са малките кукли? Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт