Операция на миома!Молба за съвети

• 317 606
  • 769
  •   2
Отговори
# 375
  • България
Инфо за Хайфу центъра в Плевен:
http://lechitel.net/%D1%85%D0%B0%D0%B9%D1%84%D1%83-%D1%86%D0%B5% … 9#f23c2c833690922

Аз всъщност незнам дали ще ползвам още болничен и дали ще ми се налага, но ми стана странно отношението им
Ели, аз ще си подновявам болничния в клиниката, където ме оперираха, така че ако решиш да го продължиш, може да попиташ и тях.

# 376
  • Шумен
Здравейте,
Днес и аз минах преглед и ЛКК, доктора ми каза, че ми правел компромис и отпускал още 30 дни продължение. Щом няма проблеми и усложнения(кървене, остри болки и т.н.), нямали право да дават повече. Обясни, че разреза си е рана, а щом всичко органи са ти на мястото нямало основание да си стоиш в къщи. newsm78

# 377
  • София
Здравейте!По принцип имаме право на болничен до 180 дни но на практика дават за лапароскопия-60 дни общо/ от болницата 30 и от ЛКК 30 дни/води се лека операция/ за коремна до 3-4 месеца.Лекарите избягват да дават повече по НЕОБЯСНИМИ  newsm78 за мен причини.Моята беше лапароскопия на 10 октомври и ползвах 60 дни болничен.Сега от студеното време ме приболват вътрешните разрези та сега знам с точност къде са били миомките ми  Simple Smile.

# 378
Мен също  ме боли отвътре, но не постояно, а от време на време, може би е свързано със студеното време или пък това, че от лапарото е минало само 1 месец Thinking

# 379
Ох, аз утре тръгвам на работа. Честно казано вече не ми опъва кой знае колко и не ме боли, но не ми се и работи  Embarassed

# 380
Здравейте, имам едно питане към вас след моето лапаро имах цикъл 1 път, като тогава ми дойде близо 1 седмица по-рано, но бях чула че след операция е нормално това, въпросът ми сега е за 2 цикъл, защото се оказва че той пък май ще закъснее и тотално се обърках, чудя се нормално ли е?Знам че при всеки е различно, но ще съм ви благодарна, ако споделите при вас как беше Simple Smile

# 381
  • Варна
Моите цикли бяха преди операцията на 26 дни, точно когато уговорихме датата за операция закъсня и беше 30 дни - но по указания на първата лекарка пиех клостилбегит 2 месеца, за да забременявам и не знам дали той не вкара тоя проблем. След операцията 2 пъти беше на 28 дни, след това съответно 24, 24, 26, 25.  Grinning Избери си кое е със закъснение и кое е по-рано. Преди година е било или 26 или 28 дни, но аз никога преди това не съм си записвала и не съм се занимавала с дни и дати. Винаги съм смятала на ум и на горе-долу кога се пада.

# 382
Момичета, предстои ми операция от миома. Моля за мнения за д-р Божилов ( Майчин дом), за условията и персонала . Миомата е с размер на 4 месечна бременност и ще се наложи отстраняване на матката. Благодаря ви.

# 383
Мими, дано си поискала и второ мнение. Аз се оперирах при д-р Божидар Славчев в Майчин дом, той прави чудеса и маха само миомата.

# 384
Миомата едва ли е с размери на 4 месечна бременност по скоро матката е увеличена и е с такива размери. Колко е голяма все пак тази миома в см?
Решението дали да се отстрани матката е твое. Просто си избери лекар който може да направи подобна операция. В МД това може да направи Божидар Славчев.
За д-р Божилов не мога да помогна.

# 385
Размерът е 11/8 см. Според д-р Божилов, който я установи днес, нямам алтернатива:(

# 386
Ми имаш, но просто на лекаря ти не му се занимава. Пак казвам решението  си е твое. Ако имаш време запиши си, час и при Славчев. Прегледа е 140 лева,  но поне ще си наясно.

# 387
  • Шумен
Мими, моята беше 8/12 см, махнаха ми само нея. Потърси още едно мнение!

# 388
Благодаря много, започвам да се ориентирам и за други мнения и лекари. Бъдете здрави!  bouquet

# 389
Момичета, колко време след лапаро започнахте спорт, коремни преси, ей такива работи?

Общи условия

Активация на акаунт