Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 489
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Аз все си мисля, че ако е Човек, ще го приема с деца, ако има.
Аз сега осъзнавам вече какво привидно семейство сме били с БНД май. затова идеята за семейство нещо не ми е на дневен ред сега. Мисля, че според човека ще си покаже за какво става той и за какво не  Peace По-добре без много очаквания.

# 436
  • Не от София.
Фионо, ти прошка поИска ли ми Rage
Тц...от никой не съм...
ма аз съм принцеса,маа..не трябва ли да давам прошка вместо да искам?!?  Crossing Arms
Па и си по-малка от мене...ай,чакам!  Whistling

# 437
Аз одеве поисках от всички, ма ти гледам трайкаш, па си от специалните hahaha

# 438
  • Не от София.
Аз все си мисля, че ако е Човек, ще го приема с деца, ако има.

Мдааа...доста го казват това,ама не и аз  Naughty Моя милост е от кучките,дето не търпят чуждо да им се мандахерца между краката..то и затова Господ все ми ги навира мъжовете с деца от предишни бракове,явно трябва да си науча урока,ама аз не,та не!!  Naughty

Аз одеве поисках от всички, ма ти гледам трайкаш, па си от специалните hahaha

Чак ся ли са сети па ти  Crossing Arms
Хич не ме бива по тия обичаи...ей и мама си е у дома,не може да ми се обърне езика едно "Прощавай" да й кажа...пууу,ама съм и аз едно говедо!!  ooooh!

# 439
Добре бе, айде щи простя, че си "говедо"  hahaha

# 440
  • Не от София.
Добре бе, айде щи простя, че си "говедо"  hahaha

Ееемм,тя и мама ще ми прости-пак се уредих  Flutter

# 441

Гери, не се смеем. Защо да не е възможно? Ти нали имаш двечки? Намираш принц с едно или две деца и си готова! newsm10 newsm10

Морги,ако Гери изпада в потрес от чужди деца /като мен/ надали това ще й е мечтата  Joy

Наистина изпадам в потрес от чужди деца! Simple Smile Мисля, че всяко дете трябва да си живее с майката! Това е важно за личното и обществено здраве! Simple Smile Татковците - няма смисъл да им наливаме акъл в главите, и без това са пробити, ще се разлива по масата...
....

Ако "човекът с децата" е свестен, щеше да е при майка им, ако е жива, де.  Така че, няма вариант да харесам някой с децата му барабар. Имах вече такъв уФажор - СЪВСЕМ НАВРЕМЕ се спрях!

# 442
Гери, не се смеем. Ако "човекът с децата" е свестен, щеше да е при майка им, ако е жива, де.  Така че, няма вариант да харесам някой с децата му барабар. Имах вече такъв уФажор - СЪВСЕМ НАВРЕМЕ се спрях!

Може па майката да ги е зарязала,вярваш ли... newsm78

# 443
Гери, не се смеем. Ако "човекът с децата" е свестен, щеше да е при майка им, ако е жива, де.  Така че, няма вариант да харесам някой с децата му барабар. Имах вече такъв уФажор - СЪВСЕМ НАВРЕМЕ се спрях!

Може па майката да ги е зарязала,вярваш ли... newsm78

Да ти кажа, точно такъв беше случаят с моя уФажор с 2 нелоши сами по себе си дъщерички. Но като се доближих до него - ДЕКЛАРИРАМ, БЕЗ КЕКС!!! - и веднага усетих за какво става дума. Та майката в случая е отишла да работи или каквото там се прави в чужбина, защото:
1. В тяхното семейство не е можело да се живее нормално и това е било лошо за всички.
2. Ако тя беше взела децата със себе си, щяха да търпят мнооого лишения.
3. Нека и БНД-то малко да се понапъне.

Е, аз не си оставям децата за никого и за нищо на света, но хората сме различни.

# 444
  • Не от София.
Риъл,да не я захващаме пак тая тема,чеее.. Whistling
Скоро я дискутирахме.Аз се опитах да убедя Гери,че не е нужно двама души да живеят заради децата,щом нещо се е пропукало в отношенията им и да увеличават статистиката на "щастливите семейства" ама само в хорските очи...но нито тя си промени мнението,нито пък аз своето. Peace
И в този случай,и във всички останали всеки гледа нещата от собствената си камбанария-ей това е истината. Peace

# 445
Принцеса Фиона, от теб СПЕЦИАЛНО искам прошка, ако съм те засегнала с нещо - било е неволно! Simple Smile

http://www.bestweekever.tv/bwe/images/2010/09/sorry.jpg

# 446
Риъл,да не я захващаме пак тая тема,чеее.. Whistling Скоро я дискутирахме.Аз се опитах да убедя Гери,че не е нужно двама души да живеят заради децата,щом нещо се е пропукало в отношенията им и да увеличават статистиката на "щастливите семейства" ама само в хорските очи...но нито тя си промени мнението,нито пък аз своето. Peace И в този случай,и във всички останали всеки гледа нещата от собствената си камбанария-ей това е истината. Peace
Peace

# 447
  • Не от София.
Принцеса Фиона, от теб СПЕЦИАЛНО искам прошка, ако съм те засегнала с нещо - било е неволно! Simple Smile

http://www.bestweekever.tv/bwe/images/2010/09/sorry.jpg

Оооо,Гери..я,стига!За какво да се обиждам?!?Няма нищо по-естествено от това всеки да има мнение,нали така?!?
Ако съм оставила грешни впечатления у теб,ти ми прости,моля  Heart Eyes

П.П....а с това коте бих ти простила ВСИЧКО..ако имаше какво,разбира се  Simple Smile

# 448
  • На черешата
 Ей ме на, в цялата ми прелест.  bowuu
 Какво си правите мацки?

# 449
Ей ме на, в цялата ми прелест.  bowuu
 Какво си правите мацки?

Аха, точно теб те чаках! Simple Smile
Един ден имахме уговорка за парти, помниш ли???
И получих СМС, че "Отивам на ресторант с мъж..." Simple Smile
И после никакъв отчет какво се е случило!!! Simple Smile))
А бях приготвила ядене за сто души, пък си останах и без винце...
 Naughty

Grinning Ама нали е Прошки, простено ти е вече! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт