Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 448
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Хепи, ти поне на БНД си попаднала...А моя..абе, още от началото го заподозрях в кексов мързел. Ама си викам - е, нещо временно, ала-бала....То с времето си стана не мързел, ами на изчезване си беше кекса....
Но наистина не съм попадала на таквиз момци, дет вие пишете..По-скоро аз съм гонила момците, а те викат - не мога повече  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed А уж българите били по-по-най..А аз все на минус по-по-най съм попадала? newsm78 newsm78....
Но това беше някога...Сега - ню ню..хич и не се сещам..Я, май сега точно си пасвам на тази тема с БНД  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Само дето иначе така ме дразни, че не тигани, а по-големи неща бих му треснала ако живеехме заедно  fight

# 541
Хепи, ти поне на БНД си попаднала...А моя..абе, още от началото го заподозрях в кексов мързел. Ама си викам - е, нещо временно, ала-бала....То с времето си стана не мързел, ами на изчезване си беше кекса....
Но наистина не съм попадала на таквиз момци, дет вие пишете..По-скоро аз съм гонила момците, а те викат - не мога повече  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed А уж българите били по-по-най..А аз все на минус по-по-най съм попадала? newsm78 newsm78....
Но това беше някога...Сега - ню ню..хич и не се сещам..Я, май сега точно си пасвам на тази тема с БНД  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Само дето иначе така ме дразни, че не тигани, а по-големи неща бих му треснала ако живеехме заедно  fight

Моргиииии ! rotfImbo rotfImbo rotfImao

# 542
Мак аз пък ти вярвам за този рекорд.
Моят е четири пъти за един ден Rolling Eyes След това едвам вървяхме Simple Smile

Това едвам вървяхме как да го разбирам?  Embarassed Ти него или той тебе е оправял Mr. Green

Ееее Simple Smile
Вечерта в три - веднъж. Станахме на обяд - веднъж. Следобед - веднъж. И вечерта, преди да си тръгна - пак веднъж. После милото тръгна да ме изпраща, а целия ден бяхме само на кафе и на кроасанчета и вафлички, нямахме сили да вървим даже Embarassed
А как сладко ме боляха бедрата от вътрешна страна, няма да ви разкажа даже.
Ние с бившия имахме доста колоритен и интензивен сексуален живот, впрочем. Веднъж решихме да го правим докато ни се доспи, без свършване. Резултат - четири часа Embarassed Embarassed Embarassed
Но иначе, по правило - два пъти седмично.
БНД -уф, забравила съм вече. Но той беше бързак - за две минути беше готов. Не ми е харесвало особено с него.
Геррри не знаех, че има такива мъже като твоя бивш. Shocked

# 543
  • София
Хайде в тази връзка и един виц, който сега видях във ФБ:

Размерът на мъжкия член:"Не е важно да е до коленете, а да е до пъпа."  hahaha hahaha hahaha

# 544
  • Не от София.
Хайде в тази връзка и един виц, който сега видях във ФБ:

Размерът на мъжкия член:"Не е важно да е до коленете, а да е до пъпа."  hahaha hahaha hahaha

Морги,все на място ги пльосваш тия вицове,беее...  Joy

# 545
Кам , какво става ?
Празнуваш ли ?  bouquet

# 546
  • София
Фиф, нали знаеш - човек без работа е така Wink Wink Wink

# 547
  • Не от София.
Фиф, нали знаеш - човек без работа е така Wink Wink Wink

Тц,не знам..не помня откога не съм била у нас повече от два дни....някой път даже се моля да ме тръшне болест,та да си постоя в къщи,че се усещам после какви глупости плещя и си викам "Прощавай,Господи,аз не знам какво искам"  Rolling Eyes

# 548

Геррри не знаех, че има такива мъже като твоя бивш. Shocked

Хм, че те половината мъже са такива - и у дома, и навън се раздават! Simple Smile

То и аз харесвам активно кексуващите принцове, но без да ги деля с цяла София...
А той - правим секс, става и сяда на МОЯ лаптоп и почва да им се оплаква в скайпа, че бил самотен...
Леле, откакто го излових, бял ден не видях, но и той не видя бял ден Simple Smile))

# 549
Фифи, не знам нищо конкретно за този Мелабел, но ще питам лекарката ни в офиса.  Peace
Иначе дай Боже всекиму като твоя кексуален живот!  newsm20

Пепи, абсолютно е възможно и три, и девет пъти, че и три часа нон стоп! Ама и ти си един Тома Неверни...  Mr. Green То не е казано, че е задължително да е толкоз много, ама хич не е лошо да има и такива дни.  Heart Eyes

Моето дело мина точно за 5 мин и съдийката дори не пита за детето.  Shocked Казахме по едно "да" с БНД и адвокатът й даде споразумението на флашка, че да си го копи-пейстне направо. Сега до месец чакаме постановление, ама с този копи-пейст, сигурно бързичко ще излезе.  Peace  И не ми беше емоционално, както очаквах.

# 550
Геррри , все повече не разбирам. Ти си там, а той пред тебе трещи в скайпа, че е самотен?!
Виж, бившия си е нормално потентен, но на него му се ходеше по чуждо заради самото чуждо, не толкова заради нагона му, така поне си мисля. Thinking
Аз съм го сварвала в едни мръсни видеочатове да лъска #Cussing out
Cam, това последното дело ли е?

# 551
Поздрави, Кам-че!

Сега ти олекна, нали?
Горките деца, още от малки са обект на СПОРАЗУМЕНИЯ .. Simple Smile

# 552
  • София
Кам, честито както се казва  Wink Wink

Фиф, иди първо на кожар да ти каже какво е петното и как да го махнеш. Моето е бежово-жълтеникаво и е много леко надигнато. Забравих му точно диагнозата, но разбрах, че се гори с азот или там-нещо- си- друго . Кремове-мремове не са достатъчни.
Гери, ама и твоя принц си е бил доста Снагълс...как на твоя лаптоп ще виртуали с други?!  Shocked Shocked Shocked

Докато виж моя БНД - дай му да бърбори и витртуално да се обснява...иначе най-големия му вдигач на самолета са...кинтите на мацката Wink Wink Wink

# 553
Геррри , все повече не разбирам. Ти си там, а той пред тебе трещи в скайпа, че е самотен?!
Виж, бившия си е нормално потентен, но на него му се ходеше по чуждо заради самото чуждо, не толкова заради нагона му, така поне си мисля. Thinking
Аз съм го сварвала в едни мръсни видеочатове да лъска #Cussing out

Оф, той ме е и запознавал с разни... не знам как да ги нарека... А преди години нагло се сваляха пред мен със съквартирантката ми, и направо ме разкараха, за да останат сами, но аз... вдигнах такава патърдия, казах й да се изнася.
Но трябваше него да изгоня тогава, не нея.
....
Ако само си лъска на чатове, това е по-малкият дявол...

Морги, да, той тогава или е бил наивен, или нагъл - как си е излизал от приложенията, не знам, но като си пусна компа, отваряше се ту скайпът му, ту пощата му в ЯХУ...
Ровех му и в телефона, и в неговия комп - вече когато разбрах, че яко ми кръшка.

Сега на принца му приложих същата тактика на следене и излавяне, но той излезе наистина читаво момче и аз престанах да му бърникам нещата.

Но преди последния, винаги съм ровичкала в СМС-и и т.н. ВЕДНАГА НА ПЪРВА СРЕЩА.
Защото държа да знам с кого имам работа.
Ровичкам, после разпитвам, сравнявам инфото - и досега все съм била шут в къза.

Само последният принц - не е принц, а желязо Simple Smile Fe от всякъде Simple Smile

# 554
  • Не от София.
Фифи, не знам нищо конкретно за този Мелабел, но ще питам лекарката ни в офиса.  Peace

Благодаря ти предварително,Кам.Интересува ме дали е добър като качество и дали е за избелване на слънчеви петна като моите.Ако има нещо по-добро,склонна съм да пробвам,че ми писна все в челото да ме гледат  smile3515

Общи условия

Активация на акаунт