Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 412
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Абе аз не вервам на Макова. Всеки ден - 2 пъти вечер и на сутринта още веднъж, демек на ден по 3 пъти.... Айде аз да не паса трева Mr. Green

Ама те май още не живеят заедно ? Thinking

Пепи, вЕрвай ми .... когато имаш тръпка и желание е възможно.  Peace Сутрешния е рано-рано по първи петли, така че аз и него броя за нощен  Mr. Green

Хепи, не живеем заедно, но аз оставам при него 2 пъти в седмицата, и той като остане при мен 2-3 пъти, ей ти ги 5 пъти седмично в упоменатия от мен режим. За сега не се оплаквам, че ми е много  Mr. Green Както е казала Брилчето - ние явно сме хиперсексуални  Embarassed Embarassed Embarassed

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор. .... и така три пъти  Crossing Arms

Ами материала си е нормален. По учебник дават, че средно е около 1 супена лъжица, не съм го мерила, но е някъде там предполагам.  Whistling

П.П. да се допълня, специално за Пепи ...... да те сполети дано  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 12:29 от Мак

# 511
Макова, ама приятелят ти работи ли Crossing Arms

Айде, няма повече да ви се меся, кексувайте си се на воля, важното е да сте доволни, ако ще и по 10 пъти на ден.

Ама мъж ми ми е разказвал следното, като бил в казармата. Един от войниците се хвалел : "Ако знаете, вчера каква е--х. Супер мацка. Единадесет пъти я е--х, на дванадесетия свърших". Оказало се, че това са бройката на вкарванията Crazy hahaha

# 512
Абе Брил, едно птиченце ми каза, че тия кремове, мноу скъпи бе Whistling Ай, немам толкоз мъни

# 513
  • София
Здравейте и от мен! Нямате изчитане, ей smile3534
Пепи, моят дългогодишен опит с козметиката показва, че колкото по-малко, толкова по-добре Wink Wink Wink Аз съм я свела до почистваща пяна за лице + хидратантен крем......Вече кални маски почти не се налага да правя понеже кожата ми, най-сетне!!! не е толкова мазна. А и отдавна ми мина мерака за гримосване и мацотене, а и никога не се научих да понасям тоалетно мляко. Толкова ми е било неприятно винаги, че няма на къде.....
Кам, какви са тези кремове за лице с УВ-защита? Вероятно са от найсе пари, ама ми стана интересно.

Макова, вие яко кексувате и не се шегувате Embarassed Embarassed Embarassed
Пепи, то материала няма значение в случая. Проблемът е вдигането на самолета, материал се произвежда непрекъснато Wink Wink Но и аз като Пепи все на недостатъчно можещи май съм попадала? Не ме огря в тоз живот нещо като Макова и Брилчето...ама нищо - в другия Wink Wink Wink

# 514
Морги, трябва на професионалист да идем Wink

# 515
Морги , много спиш ! Wink Wink Wink

За кремовете - аз дълги години ползвах козметика на Орифлейм и Ейвън , техните са с UV защита .
За другите , не знам . Peace

# 516
  • София
Хепи, последни метри имам да спя и се възползвам. А и дребната трябваше да я приготвя за даскал...А вие - пишете, пишете....
Пепи, викаш, професионалист си трябва тук, а? Embarassed Embarassed Embarassed
Ама те тези мераци при мен умряха вече. Но си страдам по принцип, че все смотльовци съм намирала....ееех.... Weary

# 517
Момичета  Joy hahaha с тия кексове Кой по колкото пъти, часа  му е кеф, по толкова да се кекси  Mr. Green Изпитвам удоволствие и ми е  гот по много  Peace и такива сладурчовци си надушвам  Crossing Arms
Пепино скъпички са мазилата ама аз с такива се мажотЯ и други незнам мила  Hug

# 518
  • Не от София.
Захващам наред да отговарям,че както винаги мноо сте активни  Rolling Eyes
Морги,лапето на мъжа ми няма проблем да идва у нас,щото аз го строявам ако нещо не ми хареса и общо взето не ми пречи.Ама много ми е досадно с туй "Мама така каза,мама това така го прави"....Аййй,сиктир...сЕди си при мама... Crossing Arms И й казах последния път-нас мама ти не ни интересува особено,не е нужно да ни запознаваш с всяка нейна стъпка и мисъл...позасмях се така-на майтап да изглежда,а то лапето вика-добре.И спря да ме занимава.Та общо взето кахъри с него нямам,не е лошо и винаги е добре дошло...аз си го гледам и я занимавам ако трябва ама лошото е,че бързо ми омръзва да се правя на добрата мащеха  Whistling
Кам,аз съм от тия с "петно на лицето"  Blush На 33 години ми излезе и още не мога да го махна...ти какво мислиш за крема Мелабел-него ми препоръчаха за избелване..ама всяка вечер трябвало да се мацам и то месеци наред  #Crazy Ми къде ти такова постоянство у мене Crossing Arms
И не смейте да не вярвате на Макова!!Щото те все пак са нова двойка...а питате ли ме мен-над 5 години сме заедно и ако му уйдисвам на акъла-това ще ни е ежечасното и ежесекундното занимание..По няколко пъти на ден сме на кревата и все реве,че не ядял кекс.. Embarassed Ей го и сега-аз пиша,той ми се навира....аааааа...... Embarassed

# 519
Фиона, мъж ти е безработен, та е разбираемо, че само за това мисли Peace

Ако бех фанала моя мъж в периода на ученичеството, можеше и да ме огрее hahaha

# 520
  • Не от София.
Фиона, мъж ти е безработен, та е разбираемо, че само за това мисли Peace

Ако бех фанала моя мъж в периода на ученичеството, можеше и да ме огрее hahaha
Пепи,де да беше туй причината,поне имаше шанс да мине като си намери работа...ама той е така,откакто сме се запознали... Embarassed И все си викам-ще свърши,ще свърши туй кексене яко...ама ей на-5 години няма усмиряване  Embarassed

# 521
  • София
Здравейте  Hug,

Аз моля за прошка, че вчера не можах да си стигна до компютъра  Praynig и аз прощавам на всички, въпреки, че няма за какво  Heart Eyes.

Макче да се оправяш, щото аз така като гледам пак повтарям тая настинка, не че я излекувах напълно миналата седмица, ама днес с болки в гърлото се събудих  #2gunfire.

Фиф, ти си точно като на мак линкаhahaha. Ми и ние така в началото по няколко пъти на ден, пък нали се виждахме и по 4-5 дни в месеца, е тогава какво кексене беше  Embarassed

Кам, успех на делото  Hug

За кремовете, много моля ако някой е намерил да каже от къде да си купя постоянство, плизззззззз  Praynig

# 522
Мак аз пък ти вярвам за този рекорд.
Моят е четири пъти за един ден Rolling Eyes След това едвам вървяхме Simple Smile

# 523
  • София
Фиф, поздравявам те за здравите нерви за другото хлапе....Аз гледам по себе си като има гости дребната - лекинко се оттеглям в моите покои, за да не ме занимават Mr. Green Mr. Green
Това с петното на лицето - ходила ли си на кожен? Аз имам такова, докторката рече, че трябва да се махне, но не с кремове. Горих го с течен азот, но има още.

Дани, по повод вървенето след кексене. Имам приятелка, която живее в чужбина. Първите години около нея се въртяха останалите българи, ама тя Стомана-Перник и не пуска никой. Ама все от главобол се оплаква. Заминава за друг град и хвана един младеж мммм Embarassed Embarassed Embarassed Прибира се при БГ лобито за нещо и вика - ее, добре съм не ме боли главата вече....А единия от нашите й вика: Що, гадже ли хвана? И сега наместо главата те боли задника и не можеш ни да седнеш, ни да ходиш? Joy Joy Joy Joy Joy

# 524
  • Не от София.
Фиф, ти си точно като на мак линка:
Аааа... rotfImbo Дааа!!Все едно аз съм го писала туй писмооооо  Joy
Фури  Hug

Мак аз пък ти вярвам за този рекорд.Моят е четири пъти за един ден Rolling Eyes След това едвам вървяхме Simple Smile
Като сме тръгнали да се разголваме-ние на първата ни обща почивка го направихме 9 пъти...после ни да вървя можех,ни да седя....поздравите бяха на много езици,дето се вика  Embarassed

Морги,кви здрави нерви,душа..туй е последното нещо,с което се славя... Crazy Хубавото е,че половинката явно ме е усетил и ако не река аз-ко прай туй лапе,що не го доведеш у нас..не ме закача..Ма и тя като дойде много се дърлят с мойто,та си имам оправдание  Flutter

Замисли ме с туй петно сяя...Никъде не съм ходила-от слънцето се появи,една дружка се изчистила с тоя Мелабел и аз викам-па дано и на мен помогне...мазала съм се отвреме на време,ама не усетих разлика Sad

Общи условия

Активация на акаунт