Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 465
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Пепиииии !

Твоята е по-голяма ! smile3534 smile3534

И много сладка !  love001  love001  love001

# 496
Кам , успех с делото ! Peace

# 497
Мери , ако ти се чете , заповядай , има много хубави неща тук , въпреки , че на твоите години е рано за силна козметика :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632561.0
Хепи, зачетох се аз, но то в началото на тази тема е изброено де що има на масовия пазар. И сред тези продукти има откровени боклуци. Честно казано, не виждам как е полезна темата, като са препоръчани всички марки козметика, които могат да се намерят в евтините парфюмери...
Аз примерно действам на принципа, че за проблемите ми зони давам задължително повече пари за качествена козметика (примерно лицето), докато за тези, които са ми ОК, купувам мас маркет (примерно лосион за тяло или шампоан). Но работейки в този бизнес (т.е. съвсем навътре съм в нещата вкл. до подбора на съставки и процеса на производство), съвсем отговорно заявявам - изобщо не вярвайте, че в крем за 5 лв ще намерите кой знае какви полезни съставки. Дори кожата ви на първи прочит да го понася добре, максимумът, който ще намерите, е просто хидратация.

Виж, за почистващ продукт за сваляне на грим ползвам от години нещо наистина много евтино и досега не съм намерила по-добро, дори и сред скъпите марки - мляко на Elea (розова опаковка, 4 лв и малко и стига за мнооого време). То е единственото, което ми чисти спиралата идеално и не ми дразни чувствителната кожа около очите.  Peace

Но съм напълно съгласна, че за Мери е ужасно рано за силна козметика. Ако на 24 г. започнеш с тежката артилерия, не знам какво ще си правиш кожата на 40. Тогава вече ще е толкова привикнала, че малко неща ще й действат. На 24 ти трябва единствено добро почистване, задължително никакво лягане без това, и после хидратация. Плюс слънцезащита март-октомври, както вече писах, но това е за всички възрасти.  Peace Това са общо три продукта, от които първите два може да не са скъпи, но според мен за слънцезащитата трябва да отделиш малко повече пари. Така и така там кремовете са икономични и се ползват по цял сезон, така че си струва.  Peace
Извинете ме за дългата тирада, професионално изкривяване...  Embarassed

Хепи, мерси!  Hug То е следобед и преди малко БНД звънна, че си е извадил всички нужни документи и дори ще ме вземе да ходим заедно.  Така че засега всичко е ОК.  Peace

# 498
Добро утро  Hug

Кака ви нали се мъчеше да се разболява, е, успешно се справих с процедурата - снощи ме тръшна: хрема, гърлото (пак ми изчезна гласа), болят ме гърдите като кашлям  ooooh!

Аз по онази тема с червената точка съм като Брил и Кам ..... абе обичам си го онова занимание. За сега сме на 2 пъти вечер и 1 път сутрин, но не знам дали не е щото сме новоебци. Дано все така да сме. Макар, че и през вечер пак би ми било добре  Embarassed. Виж, с БНД не беше така, като почна периода на неразбирателството го правехме по 1 път в месеца, щото трябваше все пак.

Да ви поискам и аз прошка, ако съм обидила някоя от вас   bouquet

Кам, успех на делото  Hug

# 499
Кааам, аз от известно време се чудя какви кремове да си купя.  Thinking Дали мога да получа компетентен съвет от теб, с марки Mr. Green На лични Peace

# 500
Кааам, аз от известно време се чудя какви кремове да си купя.  Thinking Дали мога да получа компетентен съвет от теб, с марки Mr. Green На лични Peace

И на теб ти е рано още за кремове ! Naughty

# 501
Добър ден! Simple Smile

Кам, благодаря ти за козметичните съвети, въпреки че не бяха за мен - чопнах си и аз малко инфо Simple Smile! И аз съм много доволна от ЕЛЕА.
Успех на делото, за каквото и да е то.

Мак-че, да оздравяваш бързо! Пролетта да те завари бодра и ухилена! Simple Smile

Хепи, Пепи - много сладурски картинки си разменяте! Simple Smile

Ето нещо, което ме разсмя:
Разпитват една кака на детектора на лъжата.
- Някога правила ли сте секс с животни?
- Това сериозно ли?
- Да или не?
- Е ... първият ми съпруг ... приличаше малко на куче, а вторият си беше прасе.
–––––––––
От последния епизод на "От местопрестъплението".

newsm10 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

...олеле, умрех... все едно на мен ми се е случило...

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 11:45 от Геррри

# 502
Хепинка време си ми е Sad

# 503
Здравейте  Heart Eyes
Пепино кремове ли искаш  Hug
Flavo C, Galenic, Filorga, Matis  newsm10
Kam незнам какво дело имаш днес но успех и от мен  Hug
Макова бързо оздравяване  Hug И,  а така, и ти към нашата група, че Пепината ме изкара хиперсексуална  Embarassed Stop  Аз нямам възможност толкова често, защото не живея с мъж, Пепито не ме разбра  Heart Eyes

# 504
Абе аз не вервам на Макова. Всеки ден - 2 пъти вечер и на сутринта още веднъж, демек на ден по 3 пъти.... Айде аз да не паса трева Mr. Green

# 505
Абе аз не вервам на Макова. Всеки ден - 2 пъти вечер и на сутринта още веднъж, демек на ден по 3 пъти.... Айде аз да не паса трева Mr. Green

Ама те май още не живеят заедно ? Thinking

# 506
Хаха  и в най-хубавите години с мъжа ми, не ми се е случвало 3 пъти на ден hahahaТогава не живеехме заедно Peace

# 507
И на мен не , но има по-активни хора от нас ! Wink Wink Wink

Ако те грабне тоя от подписа ти , църния , не три , ами 13 пъти може да ти се случи ! hahaha Joy Joy Joy

# 508
Хепи, то жените кой каза, че винаги са готови. От мъжете зависи, нали трябва и материал да се натрупа hahaha

Виж, ако му е професия това, може и да докара прилична бройка на ден Mr. Green

# 509
За материала и аз съм чувала , че трябва да се натрупа , но не знам , нямам опит ... Embarassed
Да споделят тези с по много на ден , какво е количеството ! Blush

Общи условия

Активация на акаунт