Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 467
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Добър вечер и от мен Hug
Колко сте изписали...сега ще ви чета:))
Аз бях на гости на мама и татко...Бях забравила колко е хубаво...нищо,че бяхме в комбина с БНД.
Но днес съм бясна на себе си...Чудя се как може да съм такъв мазохист..Играя роля пред детето си,играя роля пред родителите ни..искам да отрежа БНД,а като ми се усмихне коленете ми омекват...Постоянно се насърчавам,че всичко е приключило..опитвам се да съм добра ,но сърцето ми..тъпото не може да го проумее..още тупти и ме кара да правя глупости ..Не мога да се откъсна... Sad

А днес е ден за прошка......

Сега се връщам да чета...като гледам ще е по диагонал,че е доста Simple Smile))))))

# 481
32 страници от новата тема Shocked
Добър вечер и от мен.
Простете ми, в случай че има нещо.

Влизам да ви разкажа. Утре съм на едно интервю за работа. Не си пожелавам нищо, каквото стане.
Другаде ми са мислите. Момичета, нали ме знаете, моите приятелчета са по на 20г., аз съм им мноооого кака Tired Та снощи ходихме на една вила, да купонясваме. И призори се натръшкахме кой където свари, в моя случай - пет души на една огромна спалня и до мене имаше момченце. Уф....Бях забравила какво е да имаш мъжко присъствие до себе си, определено се чувствах някак спокойна и защитена.
Но няма принцопад, като изключим, че от младото се радвам на доста мъжко внимание. Tired
Изобщо няма никой който да е + - 5 години по-голям, по - малък от мене Tired
За капак на всичко, пак ме налегнаха мислите за бившия и се чудя какво да се правя.

# 482
  • София
Мацки, вече лятото планирате? Аз само гледам, ориентирам се откъм цени, но засега се въздържам. Дано ме огрее и тази година едно море....нашенско си Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Но има още половин година до тогава ooooh! ooooh! ooooh!

Мери, за веждите ще трябва да почакаш...Какво ще им сменяш? По принцип формата на веждите трябва да е съобразена с формата на очите и овала на лицето. Иначе може да се получи смешен ефект. Естествено, че ще те зарибяват със скъпи кремове - това им е бизнеса. Зависи какви са ти проблемите с кожата - ако е по-капризна тогава наистина е по-скъпичко. Но пак има компромисни варианти. Хубаво е човек да прави прочени по себе си.
Аз още страдам, че вече я няма любимата ми боя за коса.....Намерих някакъв подобен вариант и тези дни ще мацна едно освежаване - блондинската жилка трябва да я държа на ниво! Wink Wink

Дани, успех на интервюто утре Wink

# 483
Morgana аз 5 години съм с тъмна коса или черна или шоколад някакъв , омръзна ми вече , искам или моя си цвят или нещо светло , а веждите искам да станат малко по дебели само , че цяла зима на лампа ги чистя и съм ги изтънила доста - малко малко от 1 седмица не съм ги пипала надявам се още 2 най-много 3 да са нужни , но ще стане ясно , поне съм с бретонче , което закрива , а и ми отива , но косата е доста скъсена - на черта  Mr. Green Кожата ми е суха , с черни точки тук там и фини бръчки около очите и на челото , направих си една процедура - дермаабразио (уж за почистване и освежаване), ще направя и още една края на тази седмица и мисля за фотоподмладяване , но ми е много под въпрос все още , хем заради много пари , хем не знам дали ще има ефект , хем се чудя ако не ползвам скъпи кремове и мазила дали няма да са напразни процедурите  newsm78 Мисля да опитам маслото на Икаров против бръчки което е да го ползвам вместо крем  дано има някакъв ефект  Thinking Лека нощ от мен момичета , че от утре пак на работа  Crossing Arms Тази събота и неделя не усетих , че не съм на работа преуморих се  ooooh!

# 484
  • София
Мери, какво фотоподмладяване на 24 години? newsm78 Ако кожата ти е суха, дермоабразиото не я ли лющи още повече? newsm78 Я, вземи да смениш козметичката с някоя, която не е такава интересчийка да си пробута скъпите процедури+кремове. Има и нормални козметици, които могат да ти поддържат кожата без чак толкова скъпи процедури. Нали цял живот се мъкнех по козметици и какви ли не глупости съм си правила. А, ще идваш при нас - блондинките? Wink Wink Wink Хайде, заповядай.... Hug Hug Hug

Лека и мека на всички и още по-лееекинка нова седмица   love001

# 485
Ау, Мери, ти на 24 ли си? Като ти четох постингите, реших, че си на 55 поне!
Какво фотоподмладяване, абразио и т.н.??? И аз съм втрещена като Морги!
За теб трябва сън, здравословно хранене, никакъв тютюн и слънце, слънце, слънце!
Парни бани можеш да си правиш с лайка, мента или каквото искаш!
Пий сутрин и вечер по чаша хладък чай от коприва, без захар и повече не ти трябва!
НА 24 СИ, МАЦКА, ТОЛКОВА ТИ ЗАВИЖДАМ Simple Smile
.............
Морги, свърших с мухъла, остана малко в коридора, за утре.
Правилно предположи, че не съм отоплявала. За януари месец само газта ми е 180 лв., не мога да си позволя НИЩО.
Затова правя планове за дело за увеличаване на издръжката.
.............
БНД ми пуснал СМС малко преди осем вечерта - сигурно като е издундуркал гаджето си и децата й.
Да съм влезела в скайпа, бил ми простил, ала-бала. Аз и без това мразя скайп, няма да почна да вися там заради него.
Чухме се с Принца, скара ми се, че му нямам доверие! Simple Smile
.............
Пожелавам ви новата седмица да ви донесе НОВА РАБОТА, НОВО ГАДЖЕ, НОВА ПРИЧЕСКА, НОВА РОКЛЯ, НОВА СУМА ПАРИЧКИ В ДЖОБА и НОВО ЖЕЛАНИЕ ЗА ЖИВОТ И РАДОСТИ! Simple Smile

Засега, това от мен Simple Smile

# 486
  • София
Гери, браво на теб! Геройка си ти - така казва дъщеря ми Laughing Laughing Laughing Питай ме за мухъл -аз съм един малък експерт - мухъл - мухъл и мъже-мухъл...Много ги умея, ама вече знам и как да ги разкарам от главата си  Joy Joy Joy

Аз само до някъде завиждам на Мери за годините. Само като си помисля, че трябва да мина през всичко отново...ми не знам дали искам...или пък ще го направя по друг начин? newsm78 newsm78

Хайде и от мен още веднъж хубава седмица и всеки да получи каквото си мечтае  smile3525

# 487
... и слънце, слънце, слънце!
Aaаа, без слънцето - то е номер 1 фактор за състаряване и съсипване на кожата. Стане ли март и започне ли да грее по-силно, задължително 50-ти фактор (това само на лицето) и така до октомври. Минимумът е 30-ти фактор, отнася се за всички!!! И не си мислете, че се шегувам, слънцето е много лошо в последните години и човек дори в ранна пролет може да се "декорира" с пигментни петна само след половин час излагане на пряко слънце (примерно наслаждавайки се на топлото време на някое открито кафе). А после тези петна нямат махане, бая козметика, пари и време се иска. Така че, подготвяйте се със слънцезащита отсега.  Peace
Но иначе всички са прави, Мери, за какви неща говориш ти бидейки само на 24 години!  ooooh!

Морг, умрях да се хиля с твоите няколко вида мухъл!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 488
Кам, и двете сме прави за слънцето! Simple Smile

Ти имаш предвид прякото излагане на слънчеви лъчи, и то за дълго време.
Аз имам предвид разходки в слънчев ден на въздух, някъде сред дървета, или висене край басейн, под чадър. Чистият въздух и умереното излагане на слънце правят чудеса за кожата и младежкия вид. Особено добре е да се прекарват уикендите на места, където има гора - най-добре борова Simple Smile

# 489
  • София
Ей, размечтахте се за слънчево време, а? Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Ама за сега - нъцки...Не съм поръчвала сняг, ама щели да ни го пратят от север Mr. Green Mr. Green
И аз искам да е най-малко май месец - хем учебната година се свършва, хем сезона на моретата наближава...еееех Crazy Crazy Crazy

# 490
http://www.weather.com/weather/tenday/Sofia+Bulgaria+BUXX0005

Morg, хубава си е прогнозата. Само утре ще е някакво снежно. После слънце и плюсов температури - ура! Simple Smile

Гери, права си, да. Аз защото Мери конкретно за кожата на лицето си пишеше, та затуй скочих да обяснявам. И това с петната е все по-масово, с очите си го виждам, не са градски легенди. Може с години нищо да ти е нямало от слънцето и изведнъж на 35 да ти излезе огромно петно на челото.

# 491
  • София
Камче, до четвъртък ще е отрицателно откъм температури. После запролетява...еее, идва март все пак! Wink Wink Wink Макар че нали знаеш защо е люта баба Марта? Февруари й е къс, април й е мек.... smile3534

# 492
Добро утро !  bouquet

Пепитаnewsm51 newsm51 newsm51

Мери , ако ти се чете , заповядай , има много хубави неща тук , въпреки , че на твоите години е рано за силна козметика :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632561.0

Хубав ден и спокойна седмица ! Hug

# 493
  • София
Ето нещо, което ме разсмя:
Разпитват една кака на детектора на лъжата.
- Някога правила ли сте секс с животни?
- Това сериозно ли?
- Да или не?
- Е ... първият ми съпруг ... приличаше малко на куче, а вторият си беше прасе.
–––––––––
От последния епизод на "От местопрестъплението".

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 09:33 от miss piggy

# 494
Добро утро Simple Smile

Хепиии

Общи условия

Активация на акаунт