Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 470
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • На черешата
 В Сандански си изкарахме супер. Случихме много хубаво време - беше пекнало едно слънце,нямаше и помен от сняг,ходехме по блузи... Децата се разкиснаха в басейна, то и аз покрай тях. Почти прочетох една книга, макар и кратичка.  Laughing Мисля, че всички сме доволни. Хотелчето беше прилично, а персонала много любезен.

А за делото, надявам се съдията да е благосклонна. Peace

# 466
Торнадо  искрено ти завиждам  Hug

# 467
Да си правиш изводи на отношенията на един човек с теб, на базата на отношенията му с друг в много случаи е грешка.
Изключвам, ако притежава качества, които са нетърпими за всички, независимо кои.

# 468
Снежа63 не знам за какво говориш точно , но ще ти споделя , че преди да се хвана с БНД ми беше разказано за отношението му към тогавашната му и не можех да повярвам , обаче после се случи и с мен всичко едно към едно  Peace

Мацки поисках прошка от бившото гадже (онова което скъса чорапите ) , посмяхме се малко по телефона и сега ми е много весело не знам защо  Mr. Green Винаги като го чуя и ми е супер усмихнато  Blush Звъннах и на БНД и преди да му кажа защо му звъня , ми наговори куп глупости , че всички сме щели да си платим един ден  newsm78 изкара , че ме бил хранел едва ли не  newsm78 и накрая каза , че се изнесъл от тях си ( докато живяхме заедно не искаше да се махне от противното си семейство , но сега е на квартира  Thinking) , чух още много неща от устата му , а у звъннах всъщност да искам прошка  Mr. Green ( знам , знам сиирджийка съм)

# 469
Хич не ме бива по тия обичаи...ей и мама си е у дома,не може да ми се обърне езика едно "Прощавай" да й кажа...пууу,ама съм и аз едно говедо!!  ooooh!
Не си говедо, Фифи! И аз съм така. Просто не го уважавам този празник и винаги съм го мразела, още от дете (тогава ме караха насила). Не обичам аз такова дежурно и по задължение искане на прошка.  Naughty  Човек като има защо, трябва веднага да си иска. А не само един ден в годината да се сеща покрай някаква отживяла традиция.

БНД дали ще ми иска прошка ха ха ха  
Moят днес ми звънна точно по този повод!  Shocked  Е, то какво да му отговориш...  newsm78 Ами не, не мога да му простя че е лош баща и не си е виждал детето вече повече от 2 седмици!!!

Ама вие хич не следите нещата значи, Торнадо си има нов мъж вече от доста време, писала е тя и преди.  Laughing
Радвам се, че в Сандански е било толкова хубаво!  Hug  Hug  Hug
Аз пък си боднах едни 3 дни почивка в Тетевен в края на април. Цели два месеца има дотогава, но пък това ще бележи началото на пътуванията и интересното през годината.  Peace Слеват лодки, планини, морета, още лодки, водолазен курс, яхти... Ехххх, лято...  Heart Eyes

Момичета, утре ми е делото. Стискайте палци да не се прецака нещо, моля ви!  Praynig Дано минем с едно дело се приключи!  Praynig

# 470
Ааа , той и нашия все така ме плаши , че всичко щяло да ми се върне ...
Но и аз го контрирам , че се радвам , защото правя само добри неща и няма от какво да се плаша ! Grinning

# 471
Ками, очаква те супер вълнуващо лято ...

# 472
Камче, успех утре Heart Eyes

# 473
Кам , стискам палци за делото ! Hug

За Торнадо - знам , но тя така го каза , все едно , че е нов ! Peace

# 474
Cameron с теб сме стискаме палци !
happy mama  и аз така ще правя вече  Hug
За Торнадо  не знаех , но не съм чела почти нищо във форума от 2 седмици  Thinking и какво нов ли е , стар ли е ??? Успех Торнадо!

# 475
Аз пък, съвсем в разрез с плановете за диета, направих преди малко лазаня, която подло-подло стана ужасно вкусна!  Mr. Green Момичета, как ще се слабее за лятото, а?  Rolling Eyes  Embarassed

# 476
Аз пък, съвсем в разрез с плановете за диета, направих преди малко лазаня, която подло-подло стана ужасно вкусна!  Mr. Green Момичета, как ще се слабее за лятото, а?  Rolling Eyes  Embarassed
Аз тази зима не успях да напълнея, дано да не се отприщя пролетта  Praynig

# 477
Кам , не ме настъпвай по мазола ... Sad
Но , наистина се стягам , никакво отлагане повече ! Sunglasses

# 478
Хепи аз съм толкова качила , най-вече на корем и паласки  #Crazy newsm11 , като цяло не се чувствам добре в кожата си , забелязвам и бръчки вече  Embarassed , а и косата си одрязох късичка с цял да изрежа постепенно боята и да не се боядисвам повече , направих се с бритон за да си пусна и веждите да обрастат , че да им сменя формата, колко време ще чакам не знам , надявам се да е малко! Не знам и какво да започвам да използвам за кожата си , ходих на козметик да си почиствам лицето , тя ми предлага кремове от по 60-70 лв  Shocked , които за мен да недостъпни на този етап  Cry

# 479
Снежа63 не знам за какво говориш точно , но ще ти споделя , че преди да се хвана с БНД
Точно за това говоря.
Има хора които си остават същите независимо кой е другия т.е. отношението на другия не може да промени качествата им.
Има и хора които не са си паснали.
Известна е мисълта, че два остри камъка брашно не мелят.
Трудно можеш да кажеш дали някой разведен с дете е еди какъв си или еди каква си.

Общи условия

Активация на акаунт