Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 471
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
и в моите ........

# 421
Простени сте девойки ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пепи , прекрасни сърца ! lovekiss

Ето и от мен :

Не съм , честито ти още едно мъжко попълнение !  smile3525 smile3525

# 422
Мами гледали ли сте филмчето ''Принцесата и жабокът'' , гледахме го с малката и ми влезе в главата една песничка , която героинята главната пее : Няма го принца мои , няма тук такъв герой , сама аз успях , аз успях .............
Много готина песничка  Mr. Green
БНД дали ще ми иска прошка ха ха ха

# 423
Ти пък, те никога не са виновни, хахахаха Joy hahaha

Пуснах си да гледам *Боен кон*. Ще пиша впечатления.

# 424

Meri  hahaha hahaha

охх как се наспах  smile3507

# 425

Олеле! Simple Smile  #Silly

Аз на моя БНД му пратих СМС с искане на прошка, но той даже телефона си не е включил днес, ударил го е на прАшки с новата си Голяма Любов... за през зимата, докато е студено у тях... Simple Smile

# 426
Отказах  се от филма, не можа нещо да ме грабне.

Между другото, позната учителка ми каза вчера, че от един 4-ти клас, в малък град, от  22 деца, на 14 родителите били разведени. Явно класическото семейство става екзотика.

# 427
Риъл аз мисля че семейството не е екзотика.Е сега колко са семейство, щастливи ли са ......и.т.н.???В нашия клас от 27 деца само 3 са деца на  разведени, еее не ми е особенно комфортно  Sunglasses но.......такъв е живота  Mr. Green
Как си нацелувах малкия красавец Simple Smile))))) дойде си.

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 16:10 от briliantina

# 428
Брили, замисли се, от другите деца, дето техните не са разведени - може да има поне още 3, в чиито семейства да става дума за втори или трети брак.
Така че, споко!
И моите наблюдения са, че разведените и проблемните семейства са много, много повече от "нормалните" - не ме кефи, но това е реалността.
Затова пък много ценя хората, които имат хубави семейства. Никога няма да съм като тях, но пък разбрах предназначението и стойността на семейната институция, независимо колко време й остава да просъществува.
Simple Smile

# 429
Гери може да е както казваш, не отричам и не ги познавам добре другите родители.
Но завиждам на добрите семейства и искам и аз да имам такова  Heart Eyes второ  Peace но стабилно и щастливо.

# 430

Но завиждам на добрите семейства и искам и аз да имам такова  Heart Eyes второ  Peace но стабилно и щастливо.

И аз искам такова, Брили, и ти го пожелавам искрено на теб - ти може би имаш повече шасове, като по-млада, и, надявам се, по-разумна от мен! Simple Smile
Аз вече не се надявам да ми се сбъдне мечтата за щастливо семейство с 3-4 деца ---НЕ СЕ СМЕЙТЕ Simple Smile)))

# 431
  • София
Гери, не се смеем. Защо да не е възможно? Ти нали имаш двечки? Намираш принц с едно или две деца и си готова! newsm10 newsm10
Брил, Гери, пожелавам ви от сърце и душа щом искате класическо семейство да го постигнете Hug Hug Hug
Само недейте да мислите, че едно време разводите като бяха по-малко и всичко беше на 6 в семействата. Познавам много кошмарни семейства на мои приятели и съученици, които пред хората бяха лъскави, но зад входната врата се случваха други неща - тиха война, семейно насилие и какво ли не.....Изобщо като се огледам познатите около мен,  то май 5-6 семейства/двойки са от доста години и наистина живеят в мир и любов...Поне доколкото знам и не са ми изтресли, че се развеждат/разделят, де newsm78

# 432
Само недейте да мислите, че едно време разводите като бяха по-малко и всичко беше на 6 в семействата. Познавам много кошмарни семейства на мои приятели и съученици, които пред хората бяха лъскави, но зад входната врата се случваха други неща - тиха война, семейно насилие и какво ли не.....Изобщо като се огледам познатите около мен,  то май 5-6 семейства/двойки са от доста години и наистина живеят в мир и любов...Поне доколкото знам и не са ми изтресли, че се развеждат/разделят, де newsm78
Именно, да. Всеки сам си знае какво му е в къщата.

# 433
  • Не от София.
Еййй,добре,че дойде Сирни Заговезни,та да се спрете с тия кексове  hahaha Десет страници само това чета,хуни такива  hahaha

Гери, не се смеем. Защо да не е възможно? Ти нали имаш двечки? Намираш принц с едно или две деца и си готова! newsm10 newsm10

Морги,ако Гери изпада в потрес от чужди деца /като мен/ надали това ще й е мечтата  Joy

# 434
Фионо, ти прошка поИска ли ми Rage

Общи условия

Активация на акаунт