Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 411
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро ! Hug

Пепитааааа !

Кам , аз съм на мнение , че жената избира мъжа , но той трябва да е активният по отношение на търсенето !
Т.е.  не му звъни ! Peace

# 616
Добро утро

# 617
  • Не от София.
Фионо, истината боли, мила Joy Аз съм на първо място, па ти си некъде отзаде hahaha

Да ти кажа у нашата къща все везните са некъде отзаде....буквално и преносно  newsm53
Твойто мъж коя зодия е,мари??  Thinking

П.П....уффф...пак забравих-добро утро,де.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 08:53 от Принцеса Фиона

# 618
Добро утрооооо Heart Eyes

Хепинка

Фифчо, казах, аз вече, че хората са различни, вервай ми, винаги съм искала да съм най-отпред Peace   Мойто мъж е козирог, ама и той е некъде отзаде Mr. Green

# 619
  • Не от София.
Козирози уж харесвам...ама забелязвам,че за всяка зодия почти мога да посоча прекрасни и отвратителни хора....аз не им вярвам много на зодиите..т.е.много е повърхностно просто да питаш някой "Коя зодия си"..има още толкова планети,които повлияват характера ти...накупила съм тука една сюрия книги по астрология-кога ли ще ги прочета сериозно  Thinking

# 620
Ами аз около себе си имам точно 4 козирога. Та това са просто различни хора. Общи черти не видим Peace

# 621
Ами аз около себе си имам точно 4 козирога. Та това са просто различни хора. Общи черти не видим Peace

Нали и аз това казвам ! Peace

# 622
Да, Хепи, ама ей на, все за зодията питат Mr. Green

# 623
Добро утро   Nature Sunny

Аз за срамотиите снощи си легнах в 20.30  Embarassed толкова ми беше зле, хапнах две препечени филийки и се трупясах. След малко отивам на доФтор, то болничен няма да има, ма поне АБ да ми изпише, че нещата взеха да се задълбочават. Гледам снощи сравнително малко сте изписали, да не повярва чак човек. Че и зодии сте обсъждали. БНД е везни. Това за сексуалността е много вярно. Аз пък съм скорпион. Не знам коя беше астроложката, ма си чакам характеристиката   Mr. Green
Камче, не чакай прекалено много, че може да реши, като се правиш на желязната лейди да те отсвири. Колкото и да ни се иска все те да ни гонят, и те си имат достойнство, за съжалениеMr. Green и в един момент им писва.

# 624
Макова, ти нали не си на работа? Дано бързо се оправиш, да не ти е лошо Hug

# 625
Макова, ти нали не си на работа? Дано бързо се оправиш, да не ти е лошо Hug

Как да не съм на работа бе Пепи  Shocked, както вече споменах в нашата фирма болнични няма  Mr. Green Не се и надявам на болничен, ма поне АБ да почвам, да не стана по-зле.

# 626
Ами тъй си е. Виж, само за Близнаците мога да кажа, че масово сме доволно шантави и много приказливи!  Crazy

# 627
  • София
Здравейте  Heart Eyes,
Макче да се оправиш, аз днес минах през моята и ми изписа сумати лекарства за синусите, възпален фаринкс и така ooooh!.

Та ето какво намери моя милост днес http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=v … 95&Itemid=130  Joy

За зодиите ми моя БНД е риби, сегашната  txtloves и той риби, ама 2 крайности  newsm78

# 628
Фури , какъв ще е този пясъчен часовник , колко голям ? newsm78
Тука има хора с рекорди по 9 пъти и по безброй часове ! hahaha Joy

Да питам аз , нямате ли травми след такива маратони ? Thinking
Щото аз не си представям , ама сигурно рани ще имам ...  Rolling Eyes

Макче , как без болничен , бе ?
Това си е живо робство ! #Cussing out #Cussing out
Ами ако си оперирана ?

# 629
  • София
Хепи, не пише обаче на колко часа отговаря - Бог на секса Laughing

Мен лично ме боли от толкоз търкане  Embarassed и след час и половина ми става бахтън, максимума ми е 3 пъти за 1 вечер. Ама не съм забелязала да не мога да сядам, виж краката не ме държат.

Общи условия

Активация на акаунт