Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 419
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Кам, никакво звънене!!!!! В книгата на Мадона пише: "никога не се обаждайте на мъже просто така, освен ако изрично не са ви помолили". А този мъж е все още никой, не забравяй. Я кажи - разведен ли е, какъв е Simple Smile И в петък кой инициира срещата - ти или той?
Пепи, надали.  Mr. Green Аз никак не държа да подобрявам рекорда, де (той е 9 пъти на даниела_ май беше). Пък и точно този мъж грам не изглежда такъв тип. Но и писах вече, че намеренията ми към него са сериозни, не го мисля от такава гледна точка.  Embarassed

И колко дни да го чакам без смс, а? Или ако се обади той - обадил се, а иначе да зарязвам?  Rolling Eyes
Моля Ви. С мойта дева 4 пъти за един ден го направихме и едва вървяхме и двамата, девет пъти не съм аз Laughing Не че ще ми е лошо, ако тоя шемет се върне в живота ми, де Laughing

# 601
Защо пък никакво звънене? Тя вече го е отсивирила веднъж, колко още пъти трябва да й се обади, за да докаже нещо? Още повече, че те досега са били приятели, тя го е разкарвала много пъти явно. Той може и да не е толкоз нахален Thinking

# 602
Той е дева, а те винаги, ама винаги знаят какво правят. Той нали и има телефона...спокойно може да и прати смс. Аа, като си толкоз на зор, Кам, влез в някоя социална мрежа или чат, където е и той - може пък да ти пише. Така изглежда по-невинно за драгоценното му его.

# 603
Хората са толкова различни, стига с тези зодии Peace

# 604
Дани, туй би било много лесно, ама човекът не е по социалните мрежи.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 23:02 от Cameron

# 605
Просто рискуваш прекалено бързо да загуби интерес, това е.
Ех, какво си мислела кокошката, докато бягала от петела? Wink

# 606
Той е дева, а те винаги, ама винаги знаят какво правят. Той нали и има телефона...спокойно може да и прати смс. Аа, като си толкоз на зор, Кам, влез в някоя социална мрежа или чат, където е и той - може пък да ти пише. Така изглежда по-невинно за драгоценното му его.
Викаш има стратегия оня? Ай ще им сай егото...И аз нема да му звъня на моя потенциален сексуален партньор, той пък е Телец. В петък се обади, беше сигурен за събота, но нито в събота се обади, нито пък след това.

# 607
А не рискува ли да си каже, каква е тая, толкова префърцунена и да се откаже. не трябва да се прекалява с номерата

# 608
Просто рискуваш прекалено бързо да загуби интерес, това е.

В сряда Кам  Peace

# 609
Айде, сложихме печата на сряда, ама дотогава само бръмбари ще са ми в главата!  Crazy Ей на, и днес цял ден не мога да работя, а имам един краен срок за сряда вечер, дето направо не знам как ще го спазя!  ooooh! Но сега мисля да се хвана сама за косите и, като барон Мюнхаузен, да се извлача насилствено от форумите и обратно към работата.  Naughty  Mr. Green
Лека ви нощ, момичета, и благодаря за съветите!  Hug Сори, че малко оспамих темичката...  Embarassed

# 610
Викаш има стратегия оня? Ай ще им сай егото...И аз нема да му звъня на моя потенциален сексуален партньор, той пък е Телец. В петък се обади, беше сигурен за събота, но нито в събота се обади, нито пък след това.
Тоя само едно нещо го оправдава - умрял е.  Whistling Супер ми са прозрачни с тия недомлъвки, значи. Сигурен бил за събота, ама никакъв го нямало.
Ех...не искам седмояйчен аз вече, ако така ще ме разиграва и ще ме връзва да го мисля. Искам с шоколадов...и да еякулира сладолед Grinning...или пари Wink

# 611
Дани   Peace

# 612
прозрачни в смисъл?

# 613
Виж, ако наистина му се е случило нещо, минали са три дни...ти щеше да си уведомена, не мислиш ли? Щеше да ти се е извинил дори.
А такова нещо няма. Следователно просто изчаква твоя ход, да види дали ще си нервна или не, дали се чудиш защо не звъни, дали ти е влязъл под кожата. Давай го малко по-неутрално с тоя телец.
Може пък да е преял човека и да му е тежко три дни. Синът ми е телец...снощи направих пълна тенджера сарми, само двамата сме тук. Е...сега са останали само две Laughing Детето е супер ящно, и прилича на половината от "Двама мъже и половина"

# 614
Дани   Joy Joy Joy, за ящен - ящен е, може да е преял  Laughing.

Да, неутрална съм напълно от петък насам Sunglasses

истината е, че за някои хора игричките на котка и мишка им носят по-голямо удоволствие дори от секса.

Общи условия

Активация на акаунт