Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 424
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
ЕЕ нямате изчитане  Mr. Green
Мъж риби  #2gunfire #2gunfire Лъжци .....оня  txtloves е риба.Офф още не ми е минало  #Cussing out  
Аз съм рак  Laughing
Кам честото  Hug мда развода е ДА/ДА айде, и аз като Хепи имах притеснения да не би да се откаже  Mr. Green
Кам ква е тази нова любов  newsm78

# 586
Но за девата си позволявам да ти дам приятелски съвет - изчакай да му влезеш под кожата. Изчакай той да поеме инициатива за сближаването ви. Може и да почакаш, но ще се увериш - струва си.
Аз точно се чудех дали да му пиша смс...  Rolling Eyes Ама викаш да чакам, а?
P.S. Хич дори не си правя генерални изводи на база зодии, но си има нещичко вярно тук-таме.
Пепинкееее, чак мен ме засрами...  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Ами ако той излезе от твоята порода и нИ ще толкоз, а?  hahaha

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 23:03 от Cameron

# 587
Но за девата си позволявам да ти дам приятелски съвет - изчакай да му влезеш под кожата. Изчакай той да поеме инициатива за сближаването ви. Може и да почакаш, но ще се увериш - струва си.
Аз точно се чудех дали да му пиша смс...  Rolling Eyes Ама викаш да чакам, а? Не сме се чували от вчера, когато му отказах среща, защото просто нямах време, а и исках да си видя малко детето. Но ме гложди отвътре, защото си мисля за него... P.S. Хич дори не си правя генерални изводи на база зодии, но си има нещичко вярно тук-таме. Пепинкееее, чак мен ме засрами...  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Ами ако той излезе от твоята порода и нИ ще толкоз, а?  hahaha Брили, ами той всъщност е стара любов, ама и точно любов не е бил... Излязохме няколко пъти септември-октомври и се спряхме. Той зает, аз заета, но истината беше, че не ми харесваше за нищо повече от приятел и това се усеща. Сега ми звънна след 3 месеца невиждане, тотално изненадващо (видял ми един мсг във ФБ и се присетил за мен) и като се видяхме в петък, на мен изведнъж ми хареса много.  Heart Eyes  Embarassed Голяма съм патка, а?  Embarassed
Тя Морги ще те оправи  Joy Joy

# 588
Ааа, Кам, дано не е скромен в тия работи Peace Надявам се да си паснете идеално Mr. Green

Всъщност скоро се надявам да ги разбиеш мацките тука и да подобриш рекорда - 12 пъти Party Казвам го без ирония. Hug

# 589
и да подобриш рекорда - 12 пъти Party
Shocked Чий е бил този рекорд  Mr. Green
Пепино кой знае каква секс-машина си ти  Mr. Green само се правиш тука.

Кам никав  смс  Peace аз иначе акъли давам де  Mr. Green

# 590
Пепи, надали.  Mr. Green Аз никак не държа да подобрявам рекорда.

И колко дни да го чакам без смс, а? Или ако се обади той - обадил се, а иначе да зарязвам?  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 23:04 от Cameron

# 591
Една вечер на мъжа му се причукало, но жената го отблъснала.
- Съжалявам, скъпи - казала тя. - Утре сутрин имам час при гинеколога и искам да съм чиста.
Той пак я побутнал:
- Имаш ли час при зъболекар?

Joy ето и един виц от мене

# 592
И колко дни да го чакам без смс, а? Или ако се обади той - обадил се, а иначе да зарязвам?  Rolling Eyes

Това си е направо въпрос за анкета  Peace

# 593
Кам не се ли влюби много бързо  newsm78

# 594
даниела_ неееее не съм водолей , аз съм най-хубавата зодия овен  Laughing

# 595
Брил, кой говори за любов? Рано е още...  Embarassed

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 23:04 от Cameron

# 596
Кам, сложен ти е въпросът според мен. Все пак ти вече веднъж си го отсвирила, че си заета, та може би трябва да му звъннеш Thinking

# 597
Кам, сложен ти е въпросът според мен. Все пак ти вече веднъж си го отсвирила, че си заета, та може би трябва да му звъннеш Thinking
А ти ако знаеш аз преди колко пъти съм била заета...

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 23:05 от Cameron

# 598
Значи човекът отпреди ти е хвърлил око Flutter

# 599

Ще звънна аз, ама няма да е преди сряда. Така реших.  Naughty

Или късно вечерта, да го видиш кво прави newsm78 уж че скучаеш и искаш да го чуеш Mr. Green
не говоря за кекс, а само за проверка Rolling Eyes
Шегувам се разбира се Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт