Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 425
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Геррри, везните са най-готини, питай мене Peace

# 571
Мъж Везни #2gunfire Сладкодумни. Добри приятели. Но и измекяри. На думи ще ти обещае всичко, на дела - не чакай много.  БНД е везни. Не са хора, на които може да се разчита. Peace 
Моичкия БНД на 100%, леле аз наистина съм шокирана от това твое мнение Даниела!!!!! Да, и много сексуален и идеален партньор за мен според разните му там зодиаци. И роден на една дата с майка МИ.

# 572
  • Не от София.
Гери,дано твоя е от свестните везни..щото имам познат същата зодия,дето няма нищо общо с моя мъж...само по многото кексене си приличат  Joy

Пепино,ай скрий се с тая самореклама моля те!!  smile3534

# 573
Фионо, истината боли, мила Joy Аз съм на първо място, па ти си некъде отзаде hahaha

# 574
Момичета ДОБЪР ВЕЧЕР И БЛАГОДАРЯ за съветите  Hug и аз размислих и ще си направя само почистване на лицето и ще си взема необходимите кремчета и най-вече ще заложа на домашните маски за коса и кожа  Wink
Днес е само понеделник , а се чувствам като за сряда  Cry много е трудно да сам сама , мами докато беше тук макар и да се карахме друго си беше  Cry Но ще се справя , нямам друг избор , от работа  на градината и така и така , ще я избутам някак си  Laughing
даниела_  на мен пък ми пише , че везни ми подхожда според астро съвместимостите , но такъв не съм имала , ИНАЧЕ ЗА РИБАТА СЪМ СЪГЛАСНА - имах един обожател риби , но не можах да го изтърпя  Mr. Green За раците мога да кажа аз  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire БНД  е рак и въобще не си подхождаме

ехаааааааа

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 575
И аз харесвам Везните, и мъже, и жени.  Peace

# 576
От години проучвам мъжката психика и я свързвам със зодиите.
Досега съм нямала изключения.
БНД е везни. За готвенето, да, готви. За харченето на пари - харчи. Но гледай много да не разчиташ на него.
Аз предпочитам лъвове и водолеи, стрелци и скорпиони също не е зле, с телеца меля добре.
Бившият ми е дева...ставаше също...
MarryDjane ти водолей ли си?

# 577
Благодаря, дами, за окуражителните думи относно везните Simple Smile

АМА МНОГО БЪРЗО СЕ ПУБЛИКУВАТ ТИЯ ОТГОВОРИ Simple Smile))

Явно всички имаме да кажем по нещо за кекса...
Остава и рецепти да си разменим Simple Smile

# 578
А какво ще кажеш за Девите?

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 23:05 от Cameron

# 579
Аз пък не свързвам хората със зодиите им .
БНД е Козирог , детето е Дева  - 1 : 1 са двамата ! Sunglasses
От друга страна  txtloves също е Козирог - нищо общо няма с БНД !

# 580
А какво ще кажеш за Девите? Аз по принцип не съм им голям фен, поне на мъжете такива, но сегашната ми тръпка е Дева, та...  Embarassed
Ти коя зодия си?
Девата е работохолик. Аналитичен, спирал ми е дъха с начина си на мислене. Практичен. Има златни ръце, отбира от всичко, но трудно се хваща.
Недостатък: кръшка.

# 581
Аз съм Близнаци!  Mr. Green В тази комбинация по-скоро аз ще кръшкам отколкото той.  hahaha

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 23:05 от Cameron

# 582
Не бива да се правят генерални характеристики за един индивид на база зодии. Но за девата си позволявам да ти дам приятелски съвет - изчакай да му влезеш под кожата. Изчакай той да поеме инициатива за сближаването ви. Може и да почакаш, но ще се увериш - струва си.
Стискам палци, Кам.

# 583
Малеее, Кам, като се гаджосате, как ще се плющите  Blush

# 584
Ками, споко, всеки момент ще се гаджосате! Пролетта идва на помощ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт