Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 461
  • 760
  •   1
Отговори
# 555

Моето дело мина точно за 5 мин и съдийката дори не пита за детето.  Shocked Казахме по едно "да" с БНД и адвокатът й даде споразумението на флашка, че да си го копи-пейстне направо. Сега до месец чакаме постановление, ама с този копи-пейст, сигурно бързичко ще излезе.  Peace  И не ми беше емоционално, както очаквах.

Честито , Кам ! newsm51

На мен пък ми беше много емоционално , идваше ми да литна от щастие , като чух "Да "  Grinning
Щото бях на тръни да не се отметне в последния момент ! Twisted Evil

# 556
  • Не от София.
Фиф, иди първо на кожар да ти каже какво е петното и как да го махнеш. Моето е бежово-жълтеникаво и е много леко надигнато. Забравих му точно диагнозата, но разбрах, че се гори с азот или там-нещо- си- друго . Кремове-мремове не са достатъчни.

Морги,писах-от слънце е моето...с целия се патешки акъл в началото на април преди 2-3 години да взема да пътувам с автобус на мнооого дълго разстояние...и да взема да заспа,без да съм си сложила слънцезащитен крем...точно на стъклото съм се облегнала и хъркам няколко часа...а слънцето силно и това стъкло-знаеш,играе ролята на лупа направо....и след няколко дена хоп-петньосах се  Sad

# 557
Гери, коя зодия е тоя субект твоя? Близнаци? Thinking
Морг, пък твоя от типа пиявици, които ми са най - противни, бррр.
Няма да забравя, веднъж с бившия пием кафе и се изтупват цял рейс абитуриентки, от хубава, по-хубава. Хич не ги и погледна, може би защото аз бях там, не знам.
Но в скайпа, фейса е цял лъв. Не го знам как ги омагьосваше и какво им говореше, ама кълвяха. Tired

# 558
  • София
Фиф, моето е от  козметична процедура. Всеки път набивам в главите на козметарките, че имам алергия към алое...И най обичам да ми кажат, че не може да бъде! Е, точно от продукт с алое, после ме перна слънцето докато се прибера и цъфна тази гадозззз......Отначало беше гладко и не се надигаше от кожата и аз уж го избелвах..но не би....

Девойки, като гледам по-трепетно ви е било на развода дали БНД ще каже ДА, отколкото на подписването Wink Wink

Дани, ама той и моя в нета е омайник първа степен - то чувство за хумор, то омайване..мани мани....

# 559
Гери, коя зодия е тоя субект твоя? Близнаци? Thinking
Морг, пък твоя от типа пиявици, които ми са най - противни, бррр.
Няма да забравя, веднъж с бившия пием кафе и се изтупват цял рейс абитуриентки, от хубава, по-хубава. Хич не ги и погледна, може би защото аз бях там, не знам.
Но в скайпа, фейса е цял лъв. Не го знам как ги омагьосваше и какво им говореше, ама кълвяха. Tired

Рибка е бившият, рибка щръкохуйка! Simple Smile

Ама тури му пепел на него, кажи нещо за везните Simple Smile

# 560

Девойки, като гледам по-трепетно ви е било на развода дали БНД ще каже ДА, отколкото на подписването Wink Wink

Joy Тъкмо и аз това забелеЖИХ Simple Smile

Абе все сме случили на мъже с големи усти, ми те жени цели бре! Simple Smile

# 561
  • Не от София.
Рибка е бившият, рибка щръкохуйка! Simple Smile

Ама тури му пепел на него, кажи нещо за везните Simple Smile

Егати съвпадението-аз съм риби,пък мойта сегашна половинка-везни...  Thinking
Твоят пътешественик ли е везни  Rolling Eyes

# 562

Точно така беше , Морги ! Peace

# 563

Егати съвпадението-аз съм риби,пък мойта сегашна половинка-везни...  Thinking
Твоят пътешественик ли е везни  Rolling Eyes

Ами да, везни е, затова ми е много трепетно как ще ме претегли Simple Smile

# 564
  • София
Гери, аз отдавна съм забележила мъжете риби, че са щръкохуйки. Имах навремето много добър приятел, който оставяше едната мацка при нас, цялата компания, а той бягаше на среща с друга...Рибка, бе рибка...какво да го правиш? Joy Joy Joy

# 565
Гери, аз отдавна съм забележила мъжете риби, че са щръкохуйки. Имах навремето много добър приятел, който оставяше едната мацка при нас, цялата компания, а той бягаше на среща с друга...Рибка, бе рибка...какво да го правиш? Joy Joy Joy

Мале, Морги, повече НИКОГА МЪЖЕ РИБИ!
Големи чаровници и ЛЪЖЦИ Simple Smile

# 566
Мъж Везни #2gunfire
Сладкодумни. Добри приятели. Но и измекяри. На думи ще ти обещае всичко, на дела - не чакай много.
Другата крайност - прекалено срамежлив. Знак за бягане с 200, няма да му ги вадя с ченгел #Cussing out
БНД е везни. Не са хора, на които може да се разчита. Peace
Мъж риба - тъпака - романтик Whistling
Извинявам се, ако е малко крайно, но имам непоносимост към тези два знака, ако става въпрос за мъж.

# 567
  • Не от София.

Ти нали ми чете задните постинги?Така ще те претегли,че на д-то си няма да можеш да седнеш  Joy
Егати любовчиите дето са  Heart Eyes

Дани,аз нямам никакви оплаквания от моя везни,честно.Помага много в къщи,винаги ми е опора..мога да разчитам на 100% на него...Манджи ми готви,къщата оправя,детето гледа...чак понякога го наплювам,да не го урочасам.. Blush
Минуси какви имаааа,чакай да се сетяя... newsm78 Ааа,обича да троши пари!!И да купува все скъпи работи... smile3515

# 568

Ти нали ми чете задните постинги?Така ще те претегли,че на д-то си няма да можеш да седнеш  Joy
Егати любовчиите дето са  Heart Eyes

Дани,аз нямам никакви оплаквания от моя везни,честно.Помага много в къщи,винаги ми е опора..мога да разчитам на 100% на него...Манджи ми готви,къщата оправя,детето гледа...чак понякога го наплювам,да не го урочасам.. Blush
Минуси какви имаааа,чакай да се сетяя... newsm78 Ааа,обича да троши пари!!И да купува все скъпи работи... smile3515

Фифи, четох, четох, че ти и завидОх Simple Smile
Но сега се радвам - значи правилния знак съм видЕла! Simple Smile

Дани, за рибите вече съм с 2 обици на ухото Simple Smile
Дано не си окача и везните.... някъде си Simple Smile

Само да ми дойде, ще пробвам дали верно е така Simple Smile

# 569
Cam, това последното дело ли е?
Това беше първо дело и така като гледам, ще е и последно.  Peace И хич дори не ми е олеквало, то разлика няма никаква (освен на документи след няколко седмици). Но виж, би ми олекнало искрено, когато БНД започне да дава повече пари и ми приключи финансовата борба.

Морги, чисто слънчевите петна (без примеси от алое) са съвсем други. Те не са релефни, само има пигментация на кожата и не се горят с азот в никакъв случай!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.   #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт