Няма вече студ и сняг, но кога ще дойде този принцопад?! :) - Клюки 31

• 28 386
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Божккеееее, кви сте клюкарки. кат развален телефон сте. Да не каже човек една случка, па вие рекордьорка ме изкарвате hahaha

Разбрах ви аз колко сте сексуални, нема да ви докачам Peace

Хепи и туй им е малко, ша знаиш hahaha

# 676
Хепи, предупреждавай кат слагаш таквиз снимки! Фръкнаха ми контакните лещи и се лепнаха на монитора  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Това е поздрав за любителите на големи....крака Wink

rotfImbo rotfImbo rotfImao

Не е вярно това с краката , Морги , голяма заблуда е , ша знайш !
БНД е доказателство , че са градски легенди !  newsm48

Дано не ни баннат ! smile3521

Оооо , Пепи , любов , липсваш ми днес , не мога да излезна на глава с тях ! newsm08
Ама аз все си мисля , че доста послъгват ! smile3502

# 677
  • На черешата
 Гледам и женска лИбоФ се заформя... Whistling Mr. Green

# 678
  • София
Хепи, ако напише любители на огромните пишки ще ни баннат..Та затова невинно - крака...
А, няма никаква връзка...БНД като е с 45-46 и аз с уплах очаквах е-хе......А то мъжки полов орган с една буква - Ъ!  Shocked Shocked

# 679
  • Не от София.
Хепи,другия път слагай нишан някакъв или пиши +18....че както спокойно си цъкнах на линка и милото тъкмо минава зад мен и ей така стана  #Shocked И ми вика :"Ето,мааа...ко ши ми разправяш,че размера нямал значение..вижте сЪ"  Blush
Сега върви у нас и го слушам да си мърмори :"Форум за майки...да бе,да.."
Чунким като сме майки мераци нямаме  Crossing Arms

# 680
Торнадо, ако говориш за мен и Хепи ние отдавна сме се взели Peace

Хепи
, бях за изследвания. Нали споделих, че съм тръгнала по контролни прегледи и днес ми взимаха кръв. Купих едно, две подаръченца на детето, че наближава денят.

Иначе за послъгването, няма да коментирам, мани, ще ме намразят и после Cry

# 681
Хепи, ако напише любители на огромните пишки ще ни баннат..Та затова невинно - крака...
А, няма никаква връзка...БНД като е с 45-46 и аз с уплах очаквах е-хе......А то мъжки полов орган с една буква - Ъ!  Shocked Shocked

Морги, аз съм чувала за носа, колкото по-голям, толкоз по-голяма била пишката

# 682
  • На черешата
Торнадо, ако говориш за мен и Хепи ние отдавна сме се взели Peace

Тъй,тъй, за вас иде реч.  Mr. Green
  Днес съм особено щастлива , и си пожелавам утрото ми да е като вечерта, ще почерпя ако е така.  Hug

# 683
  • Не от София.
Иначе за послъгването, няма да коментирам, мани, ще ме намразят и после Cry

Ха тъй,научи си урока!!  gydi

# 684
  • София
Хепи, плизз другия път сложи +18, че моите са тука до мене, добре че не го видяха  Whistling

Пепи, ми ти веднъж каза, че малката спи при вас и направо не мога да си представя как въобще се усамотявате  Confused

# 685
  • Не от София.
Днес съм особено щастлива , и си пожелавам утрото ми да е като вечерта, ще почерпя ако е така.  Hug

И аз ти пожелавам ама само ако ни светнеш после за що иде реч.. newsm53  То е ясно,че мъж е намесен,де..ама подробности да има!!Мръсни ако може!!  newsm53

# 686

Пепи , туй за мъж или за жена ( за носа ) ? smile3502

А , разбрах , ти го допълни ! Там по съм съгласна , но за краката - не ! Naughty

# 687
Хепи, плизз другия път сложи +18, че моите са тука до мене, добре че не го видяха  Whistling

Пепи, ми ти веднъж каза, че малката спи при вас и направо не мога да си представя как въобще се усамотявате  Confused

Фуринка, като ми се случи туй чудо, дето некой по 9 пъти го правят Twisted Evil, чакаме малкото да заспи. Но то дяволчето, се буди Mr. Green Та трудна работа, ама не страдам, не са ми прегорели бушоните и съм си у релси Peace

# 688

Мога да се съглася. Simple Smile

# 689

Фури , аз като чета , тук във форума , децата спят с родителите си , чак до пълнолетие !
И то в едно легло , не в една стая ! Как става тая работа - хем кекс всеки ден , хем детето с тях в леглото ? smile3506

Общи условия

Активация на акаунт