Джансел Елчин и Фахрийе Евджен - "Лъжовна пролет", преди и след *24*

• 50 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ами няма да му е само днес "ден" на Мурат ми цяла деседневка  Joy Joy Joy както беше и Джемал   Laughing
Аз стоически чакам обаче да дойде деня на моя човек .Селим , може и Азиз  Mr. Green

Себи   Hug виждам  те на балкона   bouquet  bouquet  bouquet

# 121
      Hug Мили мои момичета  love001  love001  love001
   Тук съм Шатци Heart Eyes, но докато ви изчета стана време да си ходя. Laughing
Няма да ви занимавам с това колко време беше нужно да преместя един комп в
 интер-кафето за да си инсталирам моя лаптоп.

Моля ви да ми простите ,ако неволно съм ви обидила с нещо ."Човешко е да се греши - божественно е да се прощава"Простени сте всички ,макар и да не съм засегната от някого от вас Hug Hug Hug
Рими благодаря за преведеното интервю на Джансел. Без коментар- тоест изключителен.
Шатци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кукумче благодаря за чайчетата които поднасяш вместо мен.
Кали  bouquetСнеже  bouquetЦари  bouquetразкошни сте в постовете си. Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes
   Ще направя и невъзможното да се свързвам с вас често.
Забравих да поискам прощка не знам от кого е редно newsm78 newsm78 newsm78Поздравих Тинчето  вместо Таня но и двете ви обичам  и пожеланията са от сърце Hug Hug Hug
    Лека нощ! Трябва да се прибирам . Майчините ми задължения ме зоват.До скоро милички!

# 122
Здравей Себи!  Hug Hug Hug
Усещането е невероятно, да си пак в темата.

Оооох, в тази сцена, такава игра прави Джансел.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 123
Себи   bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само ти го можеш, да накараш немец да наруши реда заради французин, върха си. Joy Joy Joy

И ние те обичаме.  Hug Hug Hug

# 124
Трудно се преодолява такова нещо...

# 125
Така е Кали, както се казва играе с всяка част от тялото си,
от косата през очите, дори по различен начин с двете, дефекта умее да превърне в ефект, до върха на обувките, това престъпване, беше невероятно и като хрумка и като изпълнение.  Hug Hug

# 126
  • София
Себи   Hug Hug Hug аз си визуализирах момента с лаптопа , щото те познавам  hahaha hahaha hahaha и друг такъв човек  няма  Stop
Шармантна дама  newsm51 newsm51 newsm51, ще те чакаме поне аз със сигурност  Hug

# 127
Снеже Hug  Joy Joy Joy супер е   Laughing ама де са му сините очи на Каванч, я им тури цвет Heart Eyes hahaha hahaha hahaha

Не съм стигнала още до този урок. hahaha hahaha hahaha
Калиbouquet

СебиHeart Eyes

# 128
Снеже   bouquet, много добре се справяш, хайде изучи занаята, и ще моля за някой урок,
аз колкото пъти досега започвах доникъде не стигнах. Embarassed Embarassed

Май има нагласа да се заменя тази глава с всяка друга  hahaha hahaha hahaha, само Самира му е твърд фен.   #Crazy

# 129
Нещо зад кадър.

# 130
Простихме се, хамкахме се, време е за почивка и спане.
Дълъг и труден е пътят до Възкресението.  Praynig

Хич не и било лесно на Себи, Джансел и неговите герои са енергични, влюбени,  работохолици, почти не намират време да спят, сами още по малко.
Днес е деня на Мурат оджа, лека нощ на заспиващите, а на останалите приятни емоции в нощта на Оскарите. Hug

# 131
  • София
Добро утро  Hug

# 132
Добро утро и успешна седмица. Hug Hug Hug
Shatzi,   bouquet

Снеже   bouquet, много добре се справяш, хайде изучи занаята, и ще моля за някой урок,
аз колкото пъти досега започвах доникъде не стигнах. Embarassed Embarassed

Май има нагласа да се заменя тази глава с всяка друга  hahaha hahaha hahaha, само Самира му е твърд фен.   #Crazy

Няма проблем, само да се науча аз. Hug Hug Hug

# 133
Добро утро!  Hug  bouquet

Шаци   bouquet Снеже   bouquet

Тази сутрин  едно кафе няма  да ми е достатъчно.  Wink
Интересна и различна нощ на оскарите, естетска и няма как да не е,
говореше се предимно на  френски и британски английски, т.е. европейски.   bouquet  bouquet

Приятна и спорна седмица.  Hug

http://www.usatoday.com/life/movies/movieawards/oscars/story/201 … s-news/53232288/1

http://life.dir.bg/news.php?id=10624292&nt=5

# 134
 Здравейте момичета,
 Римини благодаря за информацията за  наградените в нощта на Оскарите.
 От мен приятен ден с финала от получилия "Оскар"за най-добър филм   "Артистът"

Общи условия

Активация на акаунт