АГ-Русе /тема 1/

• 57 914
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Как гол на визитация?  Shocked
е как как Thinking ?От кръста надолу

# 601
  • На брега на реката
Е щом питам, значи наистина не знам как  Joy Непознати са ми порядките в тукашното АГ. Но от думите ти си представих един преглед на конвейерен принцип, където всички пациентки са с изути гащи, явно голи до кръста....струваше си да попитам  Mr. Green

# 602
  • В море от любов
Офф с тези визитации  ooooh!, много ги мразех, чакаш ги докато минат , неможеш да станеш, защото нямаш гащи и превръзката се държи само от стиснатите ми крака. Първо ми казаха, че може да съм с гащи, т.к. бях без епизиотомия и реално няма какво да ми гледат, нямам шевове, но на една от визитациите дойде една млада докторка, така и не разбрах как се казваше, като зяпна... ooooh!, акушерката и обяснява, така и така, както и да е.
Агнес, леко бременеене и успех с раждането! Hug
А за всички които ще раждат нормално пожелавам с по-малко ''шеф и кройка" Grinning
Чувството е невероятно, след двата часа станах и все едно не бях раждала, няма болка, ходя напред-назад без никакви проблеми. Направо можех да си ходя у дома. Mr. Green
Иначе знам и какво е епизиотомия с предната ми пременност ме бях скълцали яко, със свещички лягах и с тях ставах, болката ми е позната. Затова искренно пожелавам на всички леко и безпроблемно раждане. Hug

# 603
На Отворените врати ни казаха, че ако носим дрешки за бебето ще го обличат с тях, даже и  нях им било по-добре вместо да го повиват.
Ивче, как си мечтая и аз да родя като теб втория път.  Praynig

# 604
Fervor визитацията общо взето наистина е на конвейр. Само че сега ще сме по две в стая, така че няма да е така както беше "по моето време"  Mr. Green Те акушерките по принцип минават да предупредят преди визитация да се подготвим.

А иначе при мен ( и не само при мен) след секциото докато бях в реалнимацията ми биеха инжекции химичен масаж. Не им знам оригиналното име, така ги водеха. Понеже бебето не суче първите 2 дни, матката трябва да контрахира и това го върши химичния масаж. След инжекцията си боли матката и кръвта се изтласква на вън. Отделно си бях и задържала кръв, но по мое настояване ме изписаха така. Не съм имала проблеми после. Дойде си ми цикъла на 40 ден от раждането  Tired

Определено ще усетиш разлика между родилното и Ескулап. Само бъди положително настроена и всичко ще е наред. Аз така влязох с усмивка и така си и излязох, останах много доволна от престоя си там. Не съм плащала на никого и сега мисля да не плащам. 

А списъка който имам ще го изровя малко по - късно и ще го пусна отново.

# 605
  • На брега на реката
Мен ме наливаха с окситоцин през система, не са ми биели инжекции. Но ако не се лъжа, той е основната сътавка на химичния масаж, той кара матката да контрахира и кърмата да тръгне. Дано второто секцие е приказка и всичко да леко и безпроблемно Simple Smile

# 606
Всичко ще е наред, ще видиш  Hug

Аз лично предпочитах на инжекция понеже болеше 15мин, а в системата болеше по - малко, но болеше докато течеше системата.

Аз се водих по този списък, но предполагам сега ще има леки изменения.

# 607
Видях майка, която си беше донесла дрехи за бебето и го облякоха....с фланелка и му повиха краката, викам си, е .....си номера, за каво да му нося дреши като ще е пак повито....а те ризки и там имат и слагат. но както и да е....няма оправия там, така че няма смисъл, а за превръзките, конските, за секцио - ок, ама аз като леглех да ги чакам и ако си сложех малка превръзка как да улуча точно къде да си положа д......, та да не полея и леглото...., та конските си ми бяха таман..... Simple Smile

# 608
  • в огледалото на живота
Дано второто секцие е приказка и всичко да леко и безпроблемно Simple Smile
Фервор,по-медицински причини ли секцио?

# 609
Е щом питам, значи наистина не знам как  Joy Непознати са ми порядките в тукашното АГ. Но от думите ти си представих един преглед на конвейерен принцип, където всички пациентки са с изути гащи, явно голи до кръста....струваше си да попитам  Mr. Green
Хаха добре си си го представила  Simple Smile.
Ива е казала ,че предупреждават кога ще минава визитацията .Но по някога се чакаше и по 30 мин  Mr. Green.Ха мръдни и като се разплаче и бебето е много забавно без гащи Joy Crazy.
Ти сега не ги мисли тези работи .В името на бебчето всичко се изтърпява

# 610
  • На брега на реката
Девичка, първото ми раждане беше секцио, по безброй медицински причини, включително, че и след като я извадиха, не проплака. Беше нагълтала мекониум, не се разгърнаха дробчетата, направо не ми се мисли, ако беше нормално раждане  Rolling Eyes
Знам си, че в БГ рядко се практикува  нормално раждане след секцио, на лекарите не им се рискува, пък и не се натискам, на мен също не ми се рискува. Но съм настроена психически, че не е страшно, нали неизвестното плашело повече, та на мен ми що годе ясна картинката  Simple Smile
За мен най-смешно е, че дори не знам къде точно е позиционирано това АГ  hahaha Все на някои отворени врати ще ида, ей така от женско любопитство.

# 611
  • в огледалото на живота
Ами да пожелая спокойна и безпроблемна бременност  Hug
Както и да е раждането:бързо и леко да мине  Heart Eyes

# 612
Девичка, първото ми раждане беше секцио, по безброй медицински причини, включително, че и след като я извадиха, не проплака. Беше нагълтала мекониум, не се разгърнаха дробчетата, направо не ми се мисли, ако беше нормално раждане  Rolling Eyes
Знам си, че в БГ рядко се практикува  нормално раждане след секцио, на лекарите не им се рискува, пък и не се натискам, на мен също не ми се рискува. Но съм настроена психически, че не е страшно, нали неизвестното плашело повече, та на мен ми що годе ясна картинката  Simple Smile
За мен най-смешно е, че дори не знам къде точно е позиционирано това АГ  hahaha Все на някои отворени врати ще ида, ей така от женско любопитство.

На мен за съжаление вече ми се наложи да лежа там, та го намерих  Mr. Green Не е на трудно място (след бариерата е). Ще се уговорим някой път за отворени врати и ще се разходим до там.

# 613
Агнеска, ти кога мислиш да ходиш на ОВ? Ще чакаш лятото ли?

# 614
Идея нямам кога ще ходя. Този или другия месец най верояно мисля да се разходя до там и да разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт