АГ-Русе /тема 1/

• 57 910
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Аз от майка и съм невероятно разочарована. Имам "страхотни" снимки от изисването ни с детето. Племенницата ми със обикновен и пред счупване фотоапарат изкара снимки със същото качество и същия фокус. Дано наистина дъщеря и е по - добър фотограф. Мои приятели също ползват него фото, но при шанса майката да ни се падне там аз категорично отказвам да стъпя повече.

# 661
Еми, незнам, Агнеска, нас все една жена на годините на майка ми ни снима и сме много доволни.

# 662
  • в огледалото на живота
Хм,аз също имам хубави снимки от Юлия но са от баткото.
От Ема съм мнооого доволна  Hug

# 663
Еми, незнам, Агнеска, нас все една жена на годините на майка ми ни снима и сме много доволни.

Може, не споря  Hug Просто аз останах разочарована и не съм доволна от резултата. Дано тези като мен са по - малко  Hug

# 664
И аз на всяка манджа мерудия  Joyно наистина ходих до въпросното фото да проверя каква е цената за фотосесия -  50 лв. - 10 снимки. Е, извинявайте ама аз по добре ще ги направя на фотошопа така както не съм го изучавала. Иначе извадиха тефтер да ме "записват".Какво ти записване - страниците празни. Много ме поблазни да го снимам с носия за Великден, но ако си коригират цените - може. Иначе на тази цена на фотосесията предпочита да се разходя до Варна до студио с декор, и качество.
За изписването снимките на бебо са ок /нали ми е бебе няма как да каже, че е грозен/ но общата снимка е само един кадър. Е сто човека и шаващи деца - че щракни 2-3 пъти. Определено имат още какво да учат.
Да подкрепя и думите си с пример за ужасно " изрязване" на дете.
Скрит текст:

# 665
  • в огледалото на живота
Фусте,това при Юлия ли .... Shocked

# 666
Да, от ФБ страницата.  А погледнете ръката на това момченце ...
Скрит текст:

# 667
  • в огледалото на живота
 ooooh!
Без думи съм.... Confused

# 668
  • Русе
И аз не останах очарована от нашите снимки от изписването. Снимаше едно младо девойче. То хубаво снимало, ама после развалили снимките с фотошопа. Ама тоз иска снимка, онзи иска снимка и рекох да си закупя файловете. Че ми искаха още 20-25 лв, освен вече платените 20 лв за 10 снимки. И се отказах. Сканирах ги и ги изкарах така. Снимките, обработвани с фотошопа станаха много зле. Но тези, които нямаха фотошоп не се различаваха от оригинала. Сега за 6-тата месечинка исках да я снимам някъде, но още се чудя къде. Не ми се ходи там. Иначе на времето с бати имаме снимки от 1-я и 3-я рожден ден, там. Еми хубави са били за него време (не са били научили фотошопа още  Joy)

Ударихме го съвсем на махленска приказка. Ще ни гълчат. Все пак темата е: "АГ-Русе"  Grinning

# 669
В тон си е с АГ-то. Те нали са иззели правата за снимане там  Peace

# 670
  • Русе
Ха-ха, верно, че е така  Joy

# 671
  • На брега на реката
В тон си е с АГ-то. Те нали са иззели правата за снимане там  Peace
Как да се разбира, че не мож покани друг да снима ли?
Иначе за жалост цената е в този порядък. Скъпо удоволствие е  Rolling Eyes
Иначе много грозна работа, поне на мен ми се струва като аз да съм правила Фотошопа  hahaha

# 672
Щом пък да не може да си извикаш друг фотограф. С любителски снимки може, значи и с друг фотограф може.

# 673
Ама едва ли ще го пуснат да снима бебето, докато го обличат, иначе отвън не вярвам да има проблем.

# 674
Щом пък да не може да си извикаш друг фотограф. С любителски снимки може, значи и с друг фотограф може.
Вътре докато обличат бебето дори и татко му не пуснаха  Shocked Аз си го снимах самичка + младото момиче от студиото. Иначе сега като се замислих и моите снимки от изписването са доста некадърни. Толкова се старах на бебо всичко да му е в тон. Къде ли не търсих и поръчвах и накрая на бяло-сини дрешки с мики маус те ми сложили рамка от кафеви мечета   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт