АГ-Русе /тема 1/

• 57 912
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Сърдечни благодарности , des_de4ko !  Hug

Точно от това имах нужда, че все различни неща ми казват  Party
agnesana, знам аз , нали сме в една отчетна. За отворени врати записахте ли се вече ? Аз имам една приятелка , която е с три седмици преди мен и заедно се уговорихме и вече звъннахме в АГ, записаха ни за 07.05.2013 г.
За секциото, да ти кажа ми се иска да е нормално, дано да няма нещо, което да промени това. Praynig
Иначе с удоволсвие ще се възползвам да се уговорим някой ден.   bouquet

# 646
Няма за какво , с каквото мога да помагам съм насреща Simple Smile Знам какво е да си в не видение за предстоящите неща Simple Smile УСПЕХ

# 647
Аз раждах лятото, но за дрешките да ви кажа, ако си носите ще ви обличат бебето с тях, моя син си беше с бодита и надолу повит,че не му бях взела ританки, другия ден си беше с цяло гащеризонче.
Другото което е за компресите за гърдите по добре си купете, защото в стаите няма топла вода, аз си носех кана за топлене на водата и не на последно място в ИЗО-то въпреки циганките условията бяха по-добри.

# 648
Аз раждах Октомври и стоях 5 дни. Не съм имала проблем с топлата вода.

# 649
skrita FUstA имаше ли топла вода в самата стая?

# 650
  • В море от любов
Аз раждах Октомври и стоях 5 дни. Не съм имала проблем с топлата вода.
Как не сме се засекли?  Grinning

# 651
Може и да сме се засекли, но сега да не се "разпознаваме"
Да, имаше топла вода в стаята.

# 652
# 653
  • Русе
Привет!   bouquet Отдавна не бях влизала. Нали родих и вече са ми други вълненията. А и от моето ревливо девойче не мога нищо да направя. Честито на всички обебили се мами. Бъдете здрави! Честито и на кандидат мамите. Желая ви безпроблемно раждане. И не се страхувайте - всичко се забравя. Дори мисля вече за 3-то, хихих. Колкото за водата, зависи къде си. И аз раждах октомври 2012 г., и докато лежах в Родилно отделение 5 дена ходех да се къпя на 4-я ет. при родилките (самите акушерки там ни пращаха, защото горещата вода не стигала до 3-я ет.) После като се качих на 4-я ет. нямаше проблем, само дето щяхме да се издавим Laughing (счупило се кранчето на единия душ и като ми шурнала таз вода, че чак до наще стаи...)

skrita FUstA, как е набора? Айде да направим една среща някой ден Wink

# 654
аз също не съм имала проблеми с топлата вода , а тези компреси нали трябва да се топлят ??? аз имах после за в на си ги топлех в микровълновата

# 655
Zdraveyte,nqkoy da mi preporaca dobar fotograf v Ruse za bremenni  Simple Smile

# 656
  • в огледалото на живота
Zdraveyte,nqkoy da mi preporaca dobar fotograf v Ruse za bremenni  Simple Smile
Giuleyman,не знам да има специален такъв,но всеки разбиращ истински от тази професия може да ти свърши работа.Предполагам желаеш да си направиш фотосесия в този етап.
Желателно е да пишеш на кирилица в форума-такива са правилата  Peace

# 657
  • На брега на реката
Аз препоръчвам Ема от Фото Граф, срещу Приста Оил на Борисова. Правила е страхотни бебешки фотосесии, предполагам и бременни прави. Ако желаеш и телефон мога да дам  Simple Smile

# 658
Fervor не знаех, че и тук правят бебешки фотосесии може ли да ми пратиш и на мен телефон на лични   bouquet. А някъде има ли нейни снимки из нета?
SeloS много палав от сега  ooooh! направо ми пиши във ФБ и ще се уговорим.

# 659
Имам една приятелка, която всеки месец прави страхотни фотосесии на дъщеря си /на 4 месеца е в момента/ във фотото отстрани до полицията на кръговото. Ние също сме ходили с моята дъщеря за рожденни дни и наистина по-хубави снимки Вики няма. На визитката на жената пиша - фотограф-художник - http://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%9E%D0%A2%D0%9E%D0%A1%D0% … 0/195983747108771

Общи условия

Активация на акаунт