Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 31

• 61 172
  • 706
  •   1
Отговори
# 540

Великолепният век 49 еп. бг превод

Невин   newsm51   Мистик   newsm51

за онлайн гледане - във vbox

# 541
Невин , Мистик благодаря!!! 

smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 542
БЛАГОДАРЯ! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 543
  • Пазарджик

Благодаря Ви момичета за всеотдайността!!
[/b]

# 544
# 545
# 546
# 547
# 548

За ВЕЛИКОЛЕПНАТА ПЕТОРКА - най-дълбока признателност!  Hug
Удоволствието да гледаш и разбираш любимия филм е невъобразимо! Hug Hug

# 549
# 550
             БЛАГОДАРЯ! на ударната група. Възхищавам ви се! Hug Hug Hug Hug Hug

# 551
На всички участвали в превода и достигането му до нас БЛАГОДАРЯ!

Изгледах серията с превод и нещо не ми стана ясно - Махидевран каза, че докато не отиде принца в провинцията няма право да се жени, нито да има деца. А с тази женитба си противоречат. newsm78Или вече ще пратят Мустафа в Маниса newsm78
Дано новият фрагман даде повече информация.

# 552
Тъкмо изгледах серията
Скрит текст:
Искам да попитам нали Махито каза на Нора,че един принц не може да се ожени преди да  отиде в провинцията.Как Валиде иска да ги ожени с Айбиге?Ако е така както си мисля ще съм много радостна,защото това означава,че Айбиге ще остане в сериала...Но пък от трейлъра за 50 серия нали планира да избяга в Крим и да не се върне,но пък това ще се сметне за ГОЛЯМА ОБИДА към СС,баща и не мисля ,че ще го позволи,а и СС поиска Бали Бей да я придружи и да отговаря за нея..Как ще се върне без нея?!Много объркана работа  ooooh!Много ми е интересно как ще извъртят нещата сценаристите...Някой беше писал,че Мустафа е имал хасеки от Крим...Възможно ли е наистина да ги оженят? newsm78 

# 553
На всички участвали в превода и достигането му до нас БЛАГОДАРЯ!

Изгледах серията с превод и нещо не ми стана ясно - Махидевран каза, че докато не отиде принца в провинцията няма право да се жени, нито да има деца. А с тази женитба си противоречат. newsm78Или вече ще пратят Мустафа в Маниса newsm78
Дано новият фрагман даде повече информация.
Ако видиш и аз какво съм писала  Laughing

# 554
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА  ,Е ПРОСТО СТЕ ВЕЛИКИ,БОГ ДА ВИ ПОЖИВИ

Общи условия

Активация на акаунт