Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 31

• 61 114
  • 706
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря Невин   bouquet

И аз си мисля, че тайната е развода на Нигяр калфа.

Аз стигнах до 40 серия и гледайки успоредно стари и нови серии промяната в гериоте наистина много се забелязва. Снощи Хюррем ми напълни душата като каза "Не съм равна на вас. Аз съм свободна". Това ми даде отговора на това, каква е била Махидевран, т.е. и тя не е била свободна.  

А нея, милата, кой ли не се опитва да я убие - първо Махи я трови, после Ибо й връчи локума, снощи валидето организира покушение. От всичките Ибо и Ибрахимовица са ми най-неприятни - единия обяснява как ще затрие децата й, а другата я пита кого пази, като децата са от семейството. Направо ситуацията е като гавра с майчините чувства.

Може ли някой да ми напомни кога Хю е тровила или е правила каквото и друго действие спрямо човек от династията? Или не си спомням, или съм го пропуснала, ако има такова. За сметка на това много умело използва ситуациите в своя полза (интриганства, както беше написал някой по-горе).

# 631
[quote author=Gawina

Може ли някой да ми напомни кога Хю е тровила или е правила каквото и друго действие спрямо човек от династията? Или не си спомням, или съм го пропуснала, ако има такова. За сметка на това много умело използва ситуациите в своя полза (интриганства, както беше написал някой по-горе).
[/quote]
Аз не помня да е тровила друг освен Ибо, той не е от династията, но е велик везир и зет, но това, че си зет явно не е нещо кой знае какво, защото Хю пък е снаха.

# 632
Аз не помня да е тровила друг освен Ибо, той не е от династията, но е велик везир и зет, но това, че си зет явно не е нещо кой знае какво, защото Хю пък е снаха.
Малко му е на Ибо, и пак му се размина!  #2gunfire Нямаше нужда да постъпва така жестоко, бих казала даже садистично с Лео и Хюрем.  Naughty

# 633
НЕВИН smile3525 благодаря за преводите на трейлъра и резюмето Peace

.....Mehmet & Mustafa.......

# 634
НЕВИН  благодаря за преводите на трейлъра и резюмето   

bouquet

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 16:33 от blume777

# 635
Ехаа, братята са пораснали  Grinning

Само че само Михримах май са я я избрали подходящо да е със светли очи - и султанът и двете майки на децата му са със светли, а децата - с тъмни  Laughing А особено със синеоката Махидевран е съвсем невъзможно Outta Joint

# 636
Благодаря за новите снимки   bouquet Аз намирам прилика между Мустафа и Мехмет.

# 637
Ехаа, братята са пораснали  Grinning

Само че само Михримах май са я я избрали подходящо да е със светли очи - и султанът и двете майки на децата му са със светли, а децата - с тъмни  Laughing А особено със синеоката Махидевран е съвсем невъзможно Outta Joint

Аз пък по-синеока от Хю при жените невиждам. Махидевран, понеже е тъмнокоса ми изглежда със зелени очи.

# 638

Сини са, тук изглеждат направо синьо-сиви  Peace

Права си и Мерием е синеока сега като гледам снимки с нормална коса, но с цвета на косата във филма ми изглеждаше зеленоока  Peace Тъй де, идеята е една и съща  Sunglasses

# 639
  • София

Само че само Михримах май са я я избрали подходящо да е със светли очи - и султанът и двете майки на децата му са със светли, а децата - с тъмни  Laughing А особено със синеоката Махидевран е съвсем невъзможно Outta Joint
Нещо не разбрах какво за Махито?
Странно е, че децата са тъмнооки при светлооки родители. То се случва, но е изключително рядко и се дължи на мутация. Светлооките родители имат светлооки деца...Сега ме накарахте да се загледам, брееей ooooh! ooooh! ooooh!

# 640

Нещо не разбрах какво за Махито?
Странно е, че децата са тъмнооки при светлооки родители. То се случва, но е изключително рядко и се дължи на мутация. Светлооките родители имат светлооки деца...Сега ме накарахте да се загледам, брееей ooooh! ooooh! ooooh!

За Махидевран имах пред вид, че като е със сини очи е невъзможно да има не-синеоко дете от султана Wink
Но сега като установих, че и Хюррем и синеока също е невъзможно да са с тъмни очи  Laughing

# 641
... Сини са, тук изглеждат направо синьо-сиви  Peace ...

Уау, много е красива на тази снимка. В интерес на истината, като външност тя най-много ми харесва от трите (Хюрем, Махи и Хатидже) имам предвид актрисите де, не мога да има запомня имената. ooooh! Скоро някой им беше пускал снимки заедно на някаква обществена изява, тя ми изглеждаше най-красива. Но така де, на вкус и на цвет... Wink

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 19:05 от soya-fen

# 642
С удоволствие изгледах новия епизод, трейлъра и прочетох резюмето към него.
Благодаря на екипа за чудесната работа и доставените приятни минути.  bouquet

# 643
Проф. Пантев гледа по skype “Великолепният век”

Един от най-коментираните турски сериали за любовните истории на Сюлейман Великолепний се оказа любим на проф. Андрей Пантев.
Професорът получавал сериите по skype и вече е на 24-и епизод.
Интересното е, че в южната ни съседка сериалът породи много спорове, тъй като показва любовните истории на владетеля, а не неговите завоевания и законодателна дейност. Има и жестокост, има и благородство, много премерена история, каза за тв лентата проф. Пантев. Той не скри одобрението си за бъдещата спогодба между България и Турция за правенето на съвместни сериали.
Биляна ВЕСЕЛИНОВА

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-03-06&article=402225

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 644
За не-синеоките деца на синеоки родители - за мен е неправдоподобно Мустафа да е с определено матов тен на кожата и черни очи. newsm78 newsm78

Но... аз отдавна подозирам, че Мусти е син на... Ибрахим!  #CrazyPeace

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 18:19 от jupetrov7

Общи условия

Активация на акаунт