Лидл ::13::

• 97 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Усмивчице, същият кашкавал го има за 7,50-750гр.Естествено е, че по-малката разфасовка е по-скъпа.

# 301
Аз съм си заплюла етажерката за баня и  душа Simple Smile  ,как то  и от любимите ми кревирши ще са  на промоция  от 5 март  Peace

# 302
  • София
+1 Изобщо не струва!  Sick

# 303
Аз съм си заплюла етажерката за баня и  душа Simple Smile  ,как то  и от любимите ми кревирши ще са  на промоция  от 5 март  Peace
Тази ли:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14788.htm
аз не бих я взела.  NaughtyЗакача се гумички и има опасност да падне.Не е ли с дюбел и и винт си е опасно.
Иначе и аз точа на кранвиршите.И кутията за торта ми харесва.
мармалада е гаден.

# 304
  • софия
Аз съм си заплюла етажерката за баня и  душа Simple Smile  ,как то  и от любимите ми кревирши ще са  на промоция  от 5 март  Peace
Тази ли:
аз не бих я взела.  NaughtyЗакача се гумички и има опасност да падне.Не е ли с дюбел и и винт си е опасно.

Няма никакъв проблем. Мисля, че вече за 3ти път я пускат. Купихме я още първия. Както сме я сложили, не е мръднала. Много доволен от нея bowuu

# 305
Тази ли:
аз не бих я взела.  NaughtyЗакача се гумички и има опасност да падне.Не е ли с дюбел и и винт си е опасно.

Няма никакъв проблем. Мисля, че вече за 3ти път я пускат. Купихме я още първия. Както сме я сложили, не е мръднала. Много доволен от нея bowuu
Мен ме е страх, децата се къпят в коритото от долу и да не им падне на главите. Blush

# 306
  • софия
....
Мен ме е страх, децата се къпят в коритото от долу и да не им падне на главите. Blush
На мен наистина ми върши прекрасна работа, че сме с душ-кабина и не исках да дупчим плочките. Освен това, ако нещо си променя мнението, лесно се маха без последствия. Сложила съм 2 детски шампоана, 1 балсам, 1 интим гел, 1 голям шампоан и 1 голям душ гел; закачила съм голямшка пила и си е стабилка. По принцип, и аз съм скептична към подобно закрепване, но наистина не е мръднала.

# 307
Аз съм си заплюла етажерката за баня и  душа Simple Smile  ,как то  и от любимите ми кревирши ще са  на промоция  от 5 март  Peace
Тази ли:
аз не бих я взела.  NaughtyЗакача се гумички и има опасност да падне.Не е ли с дюбел и и винт си е опасно.
Иначе и аз точа на кранвиршите.И кутията за торта ми харесва.
мармалада е гаден.
Да знам 4е е със гуми4ки   то4но заради това ми трябва  Hug Hug

# 308
  • някъде там
Тази ли:

Подкрепям!Взехме една,мисля че по Коледа бяха пуснали пак.Сложили сме я на вратата на банята,не е мръднала изобщо,а е и доста натоварена Peace

# 309
....
На мен наистина ми върши прекрасна работа, че сме с душ-кабина и не исках да дупчим плочките. Освен това, ако нещо си променя мнението, лесно се маха без последствия. Сложила съм 2 детски шампоана, 1 балсам, 1 интим гел, 1 голям шампоан и 1 голям душ гел; закачила съм голямшка пила и си е стабилка. По принцип, и аз съм скептична към подобно закрепване, но наистина не е мръднала.

Нямам такава, но за този вид закрепване голямо значение има правилното поставяне на гумичките - трябва да постоят поне 24 часа на стената, преди да бъде окачена останалата конструкция, в случая етажерката. Навремето това го обясняваха във всяка железария при купуването на гумички, сега вече никъде май не си правят труда. Също и да не се претоварва, защото и да не падне, гумичките може да се скъсат.

# 310
  • софия
....

Нямам такава, но за този вид закрепване голямо значение има правилното поставяне на гумичките - трябва да постоят поне 24 часа на стената, преди да бъде окачена останалата конструкция, в случая етажерката. Навремето това го обясняваха във всяка железария при купуването на гумички, сега вече никъде май не си правят труда. Също и да не се претоварва, защото и да не падне, гумичките може да се скъсат.
Това не го знаех и съответно не сме го направили, но явно, в случая, не е проблем. Ще го имам предвид за други неща. Имаме една етажерка с вакуумчета на вилата, която само пада. Като открием сезона непременно ще пробвам описаното от теб Hug Дано спре да пада.

# 311
Вече втори път готвя замразения спанак. Не е най-лош.
И знам че свежите са за предпочитане.
Виждали ли сте замразена коприва? Дори и да не е лидълска?

# 312
Хубаво, че не го взех този мармелад, майка ме отказа, казвайки ми, че по принцип е кисел.Заплюла съм си много неща от четвъртък, които са на промоция, но ще отида чак в събота, че през седмицата не ми остава време никакво, нито за готвене, ни за пазаруване, освен от кварталния супермаркет.
Та въпроса ми е има ли още от това капучино , което беше на 99 ст, защото ако няма, не знам какво кафе ще пия, докато заредят от любимото ми

# 313
  • София
кой е този мармалад? ни взимаме някакъв, кисел не е сладък е, но така или иначе шипков мармалад като от детството ми никъде няма, всички са ми блудкави и безвкусни....нямкакво сладко желе.

# 314
  • Fort Worth, TX
И аз взех от него.Не съм го отворила все още.

Общи условия

Активация на акаунт