Лидл ::13::

• 97 695
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Fort Worth, TX
Здравейте, знаете ли дали все още има от кварцовите лампи( за София става въпрос)? Също така знаете ли какво представляват тези купи http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14793.htm  . За салата ли са или за нещо друго?
Да имаше днес в магазина в квартал Изток.Взех си 2 пилета без проблем и топено сирене.

# 376
  • София
Привет Лидълки  Laughing  аз  минах  през лидъла да си взема душ слушалката  и ми се искаше и пиле да взема,  ама щеше да  е фешън да се появя  на работа и със пиле  Blush Та реших  след работа  пак през магазина  ,оба4е  сега   се двуомя за  тази  унгарска  гъска  дето я има  дали  е  хубава? Някой взимал  ли е  Rolling Eyes ?Взех  да пробвам и зърнесто прясно сирене .Досега не съм взимала  а  беше на промоция  1 и някакви стотинки  та  викам  да взема    Laughing
Мъжо  се  е вмания4ил и той покрай мен  Crazy и сега ме уговаря  за  тостера  който  го има   ooooh! и  големи  4уденки са  тези дни  . Rolling Eyes
п.п. щях да пиша и още нещо  ,но забравих  Tired
Зърнестото сиренце е много вкусно. Намазвам си го сутрин на препечена на тостера филийка за закуска и си облизвам пръстите. Дано не му вдигат още цената. newsm53

# 377
Привет Лидълки  Laughing  аз  минах  през лидъла да си взема душ слушалката  и ми се искаше и пиле да взема,  ама щеше да  е фешън да се появя  на работа и със пиле  Blush Та реших  след работа  пак през магазина  ,оба4е  сега   се двуомя за  тази  унгарска  гъска  дето я има  дали  е  хубава? Някой взимал  ли е  Rolling Eyes ?Взех  да пробвам и зърнесто прясно сирене .Досега не съм взимала  а  беше на промоция  1 и някакви стотинки  та  викам  да взема    Laughing
Мъжо  се  е вмания4ил и той покрай мен  Crazy и сега ме уговаря  за  тостера  който  го има   ooooh! и  големи  4уденки са  тези дни  . Rolling Eyes
п.п. щях да пиша и още нещо  ,но забравих  Tired
Зърнестото сиренце е много вкусно. Намазвам си го сутрин на препечена на тостера филийка за закуска и си облизвам пръстите. Дано не му вдигат още цената. newsm53
Тъкмо влизам да кажа  , 4е  е много  вкусно  Peace

# 378
Сиренцето е много хубаво като добавка на зелена салата. Аз искам да похваля луканковия салам "по манастирски".

# 379
Някой купи ли си апарата за кръвно???

# 380
Сиренцето съвсем целенасочено не го купих, досега купувах по две-три кутийки и ги унищожавах направо с лъжичка. Embarassed Половинката си купил ей тая шунка Baroni, първо се разпищях, че сигурно е боклук, опаковката ми напомни на някаква българска  newsm78, но, като я опитах, взе, че ми хареса. Някой купувал ли е от нея, май не съм срещала мнения? Взех и кокошка, наминах и при ликьорчето, в един кашон се мотаха две бутилки, в съседния три. Чудя се ще има ли в понеделник? Като няма, после на нормалната цена надявам се ще има. Peace

# 381
  • София
купувахме в началото 2-3 пъти, беше приятна, после изведнъж нещо  ни стана гадна, може би я бяха променили не знам, та отдавна не я и поглеждаме.

# 382
купувахме в началото 2-3 пъти, беше приятна, после изведнъж нещо  ни стана гадна, може би я бяха променили не знам, та отдавна не я и поглеждаме.

Знам ли, може би както бях изгладняла, хареса ми на сандвича. Ами, цял килограм е, пък и кучо я хареса, ако вземем да и се назлъндисваме.....! Grinning

# 383
  • Fort Worth, TX

Знам ли, може би както бях изгладняла, хареса ми на сандвича. Ами, цял килограм е, пък и кучо я хареса, ако вземем да и се назлъндисваме.....! Grinning
Поне има на кой да я дадеш.Ние я изхвърлихме и повече не сме си и помосляли да я купим.

# 384
ОО, ликьорчето щяло да е на промоция от понеделник  smile3508 smile3508

# 385
  • софия
ОО, ликьорчето щяло да е на промоция от понеделник  smile3508 smile3508
Замъъъълчиии, замълчиииии....

# 386
# 387
  • Варна
Бях питала и казахте, че свинската мас на Лидл е хубава. Онзи ден гледах, пулих се, взирах се, 4 пъти минах покрай вертикалните хладилни витрини напред-назад, огледах най-подробно всеки продукт (сигурно имах вид на таен клиент)...  Laughing

Къде стои въпросното чудо?  newsm78

# 388
  • Стара Загора
Цитат
Аз чакам миксер с купа да пуснат,че миналия път го изпуснах.
П.С. Кайма са взимала 2 пъти от тая дето е стара планина,и двата пъти лепнеше,повече няма да взимам 

И аз така -миксера още го мисля и съжалявам, че не го взех.А каймата(Стара планина) и двата пъти ми ухаеше на "довиждане".Кайма купувам само от месарски магазин и то от мляно месо.

А ликьорчето....леле много е хубаво.В четвъртък си го купих за първи път и сега разбирайки ,че ще има промоция мисля пак да се наредя.

# 389
Някой купи ли си апарата за кръвно???
Peace

Общи условия

Активация на акаунт