Лидл ::13::

• 97 666
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
ЕЕЕ, доживях Simple Smile И би ли споделила мнение Simple Smile

# 391
ЕЕЕ, доживях Simple Smile И би ли споделила мнение Simple Smile
ок е!
голям и осветен дисплей
сравнително то4ен
няма да съжаляваш!

# 392
Много благодарско   bouquet Утре ще се купи Simple Smile

# 393
То е ясно и аз ще взимам от ликьора.Не пия,но ще го пробвам,ако не отива за сладкиши Blush

# 394
В Лидл продават ли хубав прах за цветно пране?

# 395
Бях питала и казахте, че свинската мас на Лидл е хубава. Онзи ден гледах, пулих се, взирах се, 4 пъти минах покрай вертикалните хладилни витрини напред-назад, огледах най-подробно всеки продукт (сигурно имах вид на таен клиент)...  Laughing

Къде стои въпросното чудо?  newsm78
Да маста е много хубава ,но не я виждам.Ще взема да им драсана два реда да  ги питам.Беше опакована като масло-250 гр. Въобще не миришеше.Мисля че стоеше до кремата сирене / някъде в този ,район/

# 396
Такаааа, знам, че се коментираше, но не мога да не споделя. Мухъло- трепачът изобщо не действа. Ама, ИЗОБЩО! Ако някой се чуди все още - НЕ го купувайте.
Иначе аз съм си много доволна от голяма част от лидълските неща. Напоследък се влюбих в крема за мазане с хрян на Pilos. Който обича хрян, ще го оцени. newsm10

# 397
Кремовете на Pilos и аз знам,че са хубави.Още не съм ги опитала,но вкъщи много им се радват.
Преди малко се върнах от Лидл,освен с хранителни продукти се сдобих и с инфрачервената лампа,много съм доволна Peace.

# 398
Търсихме чорапогащници, но нямаше сутринта.Иначе пазарът е стандартен.Взехме от свинските гърди, които са си бекон от Супер Съботата.Изглеждат много добре.Патки няма, но се уредихме с кокошки за 3лв./кг

Моля някой, ако си е купил чорапогащник, да каже дали си струва да се ядосвам. Thinking

# 399
И аз се връщам от пазар в Лидл, успях да се добера до Ливадито, че доста му се канех. Взех и малко шоколад и плодове  Hug Hug Hug

# 400
  • Стара Загора
Да ви се оплача от провала на тортата с готови блатове.За първи път купувам от тези- http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4179_10879.htm и те ме съсипаха.Пресни са ,но бяха залепнали един за друг .Намяха нищо м/у тях за да не се слепват както при други готови такива -има целуфанено  фолио.При опит да ги разделиш се дробят на трохи.Успях  все пак някак ,ама като намазах с крема и тортата се разцепи и свлече...

Ами довечера ще раздам лъжички ,вместо вилички като я сервирам и ще и разкажем играта. LaughingВажното е да има настроение.

Честит празик,мили българи!

# 401
  • Пловдив
Въх, точно от тези белите взех за торта. Ами ... каквото стане.
А забелязахте ли, че в брошурата няма пиле сред промоциите от четвъртък?

# 402
  • софия
Да ви се оплача от провала на тортата с готови блатове.За първи път купувам от тези- http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4179_10879.htm и те ме съсипаха.Пресни са ,но бяха залепнали един за друг .Намяха нищо м/у тях за да не се слепват както при други готови такива -има целуфанено  фолио.При опит да ги разделиш се дробят на трохи.Успях  все пак някак ,ама като намазах с крема и тортата се разцепи и свлече...
Ами довечера ще раздам лъжички ,вместо вилички като я сервирам и ще и разкажем играта. LaughingВажното е да има настроение.

Честит празик,мили българи!
Не съм купувала готов блат не помня от кога, но когато трябва да режа блат/разделям платки го правя с конец. Става много лесно и без грешка. Не съм имала проблем.

# 403
Хораа  какво представлява  това лекьор4е  Rolling Eyes ,днес  обикалях  суках   не можах да  го намеря  Tired .
Пак си взех от  сиренцето  Crazy Blush

# 404
Хораа  какво представлява  това лекьор4е  Rolling Eyes ,днес  обикалях  суках   не можах да  го намеря  Tired .
Пак си взех от  сиренцето  Crazy Blush

На 1-ва стр. го има, ето го в по-едър вид! Grinning При алкохола е, но в нашия ЛИДЛ го държат в кашоните и трябва добре да гледа човек. Peace

Общи условия

Активация на акаунт