Лидл ::13::

• 97 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз си купих някои работи, но тук излизат изгодно, защото имат доста макарки, а в магазините едната е 2лв. Ще ходя проверявам из Лидълите, може да излезе от някъде нещо.
И аз ги търсих, заради калерчетата. Надявам се скоро да ги пуснат отново.

Te и калерчетата не се знае ще станат ли на твоята машина. Не случайно се продават при резервните части на машините с определена марка. При мен се мотаят 3 вида, които на пръв поглед са еднакви, а всъщност се различават с части от милиметъра. Само 2-3 от 10 ми вършат работа и всеки път пренавивам като луда.

# 661
Тя, моята е Лидълска, така че ще ми свършат работа.

# 662
  • London, baby
камелия, ти доволна ли си от машината? Снощи я разучавах, но повече от програмите ми много ми сбръчват плата, иначе лесно се използва.

# 663
Отзиви за гофретника ?

Вчера си купихме гофретника и при първите 2 гофрети му падна закопчалката на плочите. Не се е счупила, а се откачи, защото е пластмасова и отливката от едната страна, където се закрепва е по-къса. Явно дефект. Днес ще го върнем. Хубавото е, че плочите са дълбоки и станаха хубави гофрети, но накрая трябваше с ръка да притискам, че да се изпекат.  Tired Освен това, на 5-та степен ги пекох повече от 10 мин, което е доста време. С две думи - не ми хареса.

# 664
  • London, baby
Мерси, че сподели за гофретника, аз също се замислих за покупка, тъй като мислих, че по-бързо стават. Но явно по-добре палачинки.

# 665
Мерси, че сподели за гофретника, аз също се замислих за покупка, тъй като мислих, че по-бързо стават. Но явно по-добре палачинки.

Аз имам гофретник ТСМ, здрав, много харесвам тази марка, но...пак стават бавно гофретите.

# 666
  • софия
От четвъртък си харесах подложката за печене. Има разграфяване на размери и мисля ще ми е удобно и полезно. Стенният органайзер за инструменти също ще влезе в работа. Най-накрая мъжът ми да поподреди гаража на вилата. Peace

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 09:50 от zvanche

# 667
Отзиви за гофретника ?

Вчера си купихме гофретника и при първите 2 гофрети му падна закопчалката на плочите. Не се е счупила, а се откачи, защото е пластмасова и отливката от едната страна, където се закрепва е по-къса. Явно дефект. Днес ще го върнем. Хубавото е, че плочите са дълбоки и станаха хубави гофрети, но накрая трябваше с ръка да притискам, че да се изпекат.  Tired Освен това, на 5-та степен ги пекох повече от 10 мин, което е доста време. С две думи - не ми хареса.
От много години използвам гофретник - палачинки почти не правя - първия ми беше единичен - ориентировъчно 10 гофрети ставаха за 30-40мин. - но след дълга употреба изгоря - по Нова година в Лидл имаше двоен гофретник стандартната форма - е супер доволна съм - вече 3 мес. яка експлоатация - не е мръднал - на 5 степен 10-те гофрети х 2 наведнъж - за 15мин.са готови
За Атанасов ден приготвих на свекъра ми - солени гофрети - като разделих предварително сърчицата за да станат отделни и си ги наложих в чинията като една цяла гофрета - после със шприц направих две лентички - едната от пастет едната от крема за мазане/зеления/ и посредата половин маслинка от лидълските зелените без костилка - е стана невероятно предястие/разядка/.

# 668
  • London, baby
zvanche, аз я имам в червено, много е удобна, даже ми се ще да е по-голяма. На нея меся и точа, вече не използвам плота за тази цел.

# 669
А на гофретниците сменят ли се плочите? Искам да стават и за сандвичи/тостове.

# 670
  • 5 етаж в ляво
krasi1980 аз изтървах гофретниците по Нова година  Confused
Лошото е,че забравих тези които ги има в момента каква марка са,за да сравниш с твоя,дали  есъщият от тогава и сега които ги предлагат  Thinking
Laurel моля те ,сподели марката на гофретника ти от сегашното зареждане,да видиме дали е същият като на Краси от новогодишното зареждане..
от години се точа на гофретник,и все не е останало време.Сега се амбицирах още повече,щото стават две гофрети наведнъж,но Лаурел леко ме разколеба...моля момичета кажете си марките,щото докато се наканя да не са избегали Mr. Green
Тя мисля,че нямат плоча за сандвичи,поне като ги оглеждах не видях

# 671
От много години използвам гофретник - палачинки почти не правя

Краси, би ли дала рецепта, сигурно аз някъде бъркам, ако искаш на лични, за да не спамим  Peace

# 672
Сиренето Галпо е много хубаво, струва си промо цената
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D5A72AB6-BD00B227/lidl_bg/hs … sl/4182_14943.htm
Аз дълго време се чудех, защо е толкова скъпо, но накрая разбрах.

# 673
От много години използвам гофретник - палачинки почти не правя

Краси, би ли дала рецепта, сигурно аз някъде бъркам, ако искаш на лични, за да не спамим  Peace
О, ама моля ви се! Ние също искаме да я научим рецептата. Mr. Green
Ще си търся със плочи които се сменят, не ми се трупат уреди. TiredИ без това нямам мясно в кухнята.

# 674
  • софия
Сиренето Галпо е много хубаво, струва си промо цената
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D5A72AB6-BD00B227/lidl_bg/hs … sl/4182_14943.htm
Аз дълго време се чудех, защо е толкова скъпо, но накрая разбрах.
Аз за това сирене дудна от сума ти теми. Peace Не съм сигурна кое повече ми харесва - то или Софрата.

Общи условия

Активация на акаунт