Лидл ::13::

• 97 515
  • 736
  •   1
Отговори
# 645

Да попитам - някой купи ли си хилките от Лидл, 2 бр. за 20 лв. и хубави ли са?

.......

Днес получихме хилките за тенис на маса......Много се харесаха, гумите били добри, доколкото съм запозната Андро също е марка в тениса на маса - поне така ме облъчват с информация......Доволни сме! Ще има игра! Peace

# 646
  • София
А дали седялката е по-добра от масажиращата възглавница?

Не знам, но възглавницата може да се мести на различни места, включително рамо, крак и т.н. Не виждам как това може стане със седалката.  newsm78  Затова предпочетох нея, въпреки че ги имаше и двете. Иначе доколкото разбирам от картинката, при седалката става масажиране на целия гръбначен стълб, а не само на едно място.

# 647
  • о`майна лунна нощ е
В началото като видях, че пускат масажна седалка и ме хвана яд, че "избързах" с покупката на възглавничката, но сега не съжалявам. Възглавничката е по-компактна, включително за пренос и вече ми е първа приятелка  Wink Пък и цената ... трудно бих отделила над 100 лева сега.

ПП - Да не трупам пост след пост - изказвам личните си резерви към всички продукти на Топ шоп. Каквото и да сме взели от там, не си е заслужавало цената.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 16:18 от `ТуиГ

# 648
# 649
  • Пловдив
Аз изпуснах възглавниците и днес взех седалка, но се замислям, че възглавницата ще е по-удобна. Дали да не я върна и да си изпрося да ми доставят възглавничка.  Thinking Със седалката точно на врата не мога да се масажирам, а на SCHOOLL имам едно такова за врат, дето само вибрира и никаква не я върши.  Thinking

# 650
  • 5 етаж в ляво
Отзиви за гофретника ?

# 651
  • Балчи-Варна
Седялката не може ли да се мести по някакъв начин?

# 652
  • Пловдив
Седялката не може ли да се мести по някакъв начин?

Не. Тя е с твърд гръб. Може да се сложи и на диван примерно, не само на стол, но не може в легнало положение да се ползва. Върши работа, но специално до врата ми не стига.  Laughing Трябва някакви специални чупки да правя.  Thinking

# 653
  • Пловдив
Ами не знам, момичета. Аз пробвах възглавничката, ама тя и на мен ми се видя много малка. Трябва непрекъснато да я местиш, а на инструкциите пише, че може да се ползва мах. 15 минти, почивка и после пак. А това уж по-голяма площ ще масажира наведнъж. Ще видим как ще е, дано да е за добро.

# 654
  • London, baby
Някой да е виждал такива аксесоари за шиене? Днес си купих машина, и тепърва започвам да си купувам работи и много се вълнувам.

# 655
  • София
Някой да е виждал такива аксесоари за шиене? Днес си купих машина, и тепърва започвам да си купувам работи и много се вълнувам.

Тези комплекти са за ръчно шиене, а не за машина. Конците са много малки като дължина. Тези са по-скоро да имаш различни цветове ако трябва да си зашиеш копчето или разни дребни ръчни поправки. Макарите за машина са големи и само една макара струва 2-3 лева. Купи си основните цветове и постепенно ще си набавяш, който цвят ти трябва. В София има такива магазинчета около пазарите. Там продават и игли, като 1 немска игла струва колкото комплект от 10 китайски  hahaha.

# 656

Подобни неща се продават на уличката на Баба Ганка.

# 657
  • велико търново
viessmanka във всеки магазин за копчета и конци можеш да си купиш ;ножица ,макари /по големи ,че тези са някакви мини /карфици ,игли калерчета и др.Това според мен е нещо като домашен помощник ,а не за шевна машина .За зашиване на копче или малък ремонт в домашни условия. Simple Smile

# 658
  • London, baby
Аз си купих някои работи, но тук излизат изгодно, защото имат доста макарки, а в магазините едната е 2лв. Ще ходя проверявам из Лидълите, може да излезе от някъде нещо.

# 659
Аз си купих някои работи, но тук излизат изгодно, защото имат доста макарки, а в магазините едната е 2лв. Ще ходя проверявам из Лидълите, може да излезе от някъде нещо.
И аз ги търсих, заради калерчетата. Надявам се скоро да ги пуснат отново.

Общи условия

Активация на акаунт