Лидл ::13::

• 97 483
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
ColdF, този си купуваха момичетата и имаше добри отзиви.

http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_53198_01_b.jpg
Да - аз този имам - много съм си доволна - този дето е сега е пак 300вата - саво че е без купа, стойка и пасатор - и сигурно затова е 25 лева. На мен ми изглеждат еднакви.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 15:24 от krasi1980

# 691
  • Пловдив
И аз съм доволна от този с купата, който струваше 35 лв. преди 2 месеца.

# 692
От предната брошура не си бях харесала никакви нехранителни продукти,но от тази си заплюх няколко неща.Мисля най-малко да се сдобия с комплекта инструменти,миксера и дигиталната везна.

Не знам къде съм бляла преди 2 месеца,но съм пропуснала миксера с купата и сега ме е яд.
vany6a,помниш ли точно кой месец го купи?Мисля да им се обадя да ги питам дали нямат останала някаква бройка.Предполагам,че с купа е доста по-удобен отколкото без.

ПП:Намерих го.Бил е на промоция на 25 ноември.От Лидл след като минат 3 месеца изтеглят всички останали продукти от мрежата,значи нямам шанс за него Cry.

# 693
  • London, baby
До скоро го имаше, така че имаш шанс. Свърши се на тел.0800 14141 и дано ти помогнат!

# 694
  • Пловдив
gebura, ей сега рових в шкафа, за да съм сигурна. Датата на касовата бележка е 28.12.2011г. Знаех си, че беше някъде около Коледа, но така със сигурност е най- добре. Но все пак попитай, цял януари се мяркаха в магазина, може да има нещо останало.  Peace

# 695
Сега им звъннах,казаха,че са минали повече от три месеца от датата на промоцията и са го изтеглили от магазините.Идва ми да се самонабия  Laughing.Повече няма да пропускам брошура на Лидл Crossing Arms.

# 696
  • London, baby
До скоро го имаше из тукашните магазини. Първоначално цената му беше 44лв, после го намалиха. Чудя се защо ги изтеглят стоките, при положение, че има хора, които после търсят стоки. Това е много глупаво.

# 697
Сега им звъннах,казаха,че са минали повече от три месеца от датата на промоцията и са го изтеглили от магазините.Идва ми да се самонабия  Laughing.Повече няма да пропускам брошура на Лидл Crossing Arms.
Аз наскоро издирвах микровълновата им печка и инфрачервената лампа. Казаха, че са изтеглени, но пак ще ги има /незнайно кога/ Simple Smile Лампата вече я пуснаха, ще чакам печката:)
Ако не ти е спешно, изчакай.

# 698
Наистина,ще изчакам.Ако купя сегашния миксер, още повече ще ме е яд.А преди малко видях,че във въпросната брошура от 25.11 са били пуснали точно такъв винтоверт,какъвто искам,и то само за 20 лева.Чак вече ми става смешно.Надявам се въпросната седмица 25.11-02.12 да съм била заета с нещо достатъчно интересно,че да си заслужава пропуските Joy.

# 699
Мерси за рецептите за гофретките.Като реша да купувам ще знам какво да гледам.Купихме сиренето качота.Милото не го хареса. Ще го пробвам на сандвичи за децата.Аз не съм го пробвала, понеже житувам.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 19:45 от Тя

# 700
Да - аз този имам - много съм си доволна - този дето е сега е пак 300вата - саво че е без купа, стойка и пасатор - и сигурно затова е 25 лева. На мен ми изглеждат еднакви.
И на мен са ми еднакви, само са му махнали купата, но ще я преживея - тамън да не заема място.  newsm78

Мерси и на gul4i и Просто Хари!   bouquet

@ gebura - Мисля, че 2x го пускаха този с купата ако не бъркам и веднъж май имаха този без. Би трябвало пак да го пуснат според мен.

edited: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-AFDABD96-678B7925/lidl_bg/hs … sl/index_6697.htm Сега го гледам - 5лв. е била разликата - май си заслужава да има и купа.  Laughing Embarassed

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 20:36 от ColdF

# 701
ето и снимки на гофретите - предястие, за които говорех

http://prikachi.com/images/341/4518341C.jpg
http://prikachi.com/images/339/4518339B.jpg

# 702
  • В една слънчева къща...
Момичета, ето и от мен една рецепта от мой познат, който имаше павилионче и продаваше гофрети:
СМЕС ЗА ГОФРЕТИ
ЗА 2Л.
1.   4 ЯЙЦА
2.   1 БАКПУЛВЕР
3.   1 ЛИТЪР МЛЯКО
4.   700-800 ГР. БРАШНО
5.   1 ВАНИЛИЯ
6.   1 ЛЪЖИЦА ЗАХАР

И за миксера с купа да добавя - на 13/02 ми го доставиха в нашенския магазин, след като го бях заявила по мейла. Много съм доволна, миксерът си бърка, купата се върти, а моите ръчички са свободни Simple Smile
Някой питаше също за Великденските форми за печене - зайче и агънце - ще ги има отново и се надявам да успея да си ги закупя. Много съм доволна от марката Zenker - имам две форми за кексове и за една мъфини.

# 703
  • Стара Загора
И на мен са ми еднакви, само са му махнали купата, но ще я преживея - тамън да не заема място.  newsm78

Мерси и на gul4i и Просто Хари!   bouquet

@ gebura - Мисля, че 2x го пускаха този с купата ако не бъркам и веднъж май имаха този без. Би трябвало пак да го пуснат според мен.

edited: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-AFDABD96-678B7925/lidl_bg/hs … sl/index_6697.htm Сега го гледам - 5лв. е била разликата - май си заслужава да има и купа.  Laughing Embarassed

И аз жаля за тоя миксер.Доколкото помня, купата се върти , докато миксера бърка-такава беше рекламата.Според мен си струваше парите, ама нали все много мисля... newsm78

# 704
За миксера с купата и аз го имам и съм много доволна.Голямо улеснение е да бърка а ти да правиш нещо друго или да добавяш продукти.Аз им писах на контакти миналия месец и ми го изпратиха.Правила съм мъфини, кексове, теста включително и за козунак.Няма да мога без него занапред.Този от следващата брошура е същия, но без стойката и въртящата купа, които са просто незаменими и разликата в цена е нищо-аз го взех за 29,90лв  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт