Лидл ::13::

• 97 578
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Звънче, благодаря ти и аз за темата!
И аз мога да се изкажа положително за червения пипер на Микадо и зехтина!!!

# 31
За зехтина  и аз давам положителен глас  Peace

# 32
  • о`майна лунна нощ е
Извинете, дами, но кой гледа часовника, когато е в банята? Обикновено, ако се улея с престоя вътре студения душ от свършилия бойлер ми подсказва, че е настъпило времето да излезна ... все пак  Mr. Green
Честно - и през ум не ми е минавало да си закача часовник там.

А и ПП - обикновено се къпя с толкова топла вода, че почти се сварявам. Съответно в един момент трудно виждам вратата на банята от изпаренията, камоли нещо друго, в което трябва да се взра, за да разбера какво ми показва.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 13:19 от `ТуиГ

# 33
  • Пловдив
За зехтина  и аз давам положителен глас  Peace

Кой точно???Дето сега е на промоция или...

# 34
  • Бургас
А сокчето от боровинки как е?Какво му е съотношението плод:еди какво си.

# 35
За зехтина  и аз давам положителен глас  Peace

Кой точно???Дето сега е на промоция или...
ДА който е на промоция
Впро4ем  той  и другия  е на промоция който пишеше на  етикета Пома4е !!!

# 36
п.п  хахах  от ЛИДЛ да не  4етат  във мама бг  Laughing Laughing LaughingВлизам  във  сайта  им  и  изка4а  реклама  за парфюма за който  вси4ки  говорят  Sunglasses

# 37
Туиг, и аз това си мислех... за какво чудо ще ми е часовник в банята Crazy
Момичета, препоръчайте ми добър луканков колбас. Доста време купувахме от немският, но нещо ни омръзна.
Не съм купувала кренвирши на Кнакер и моля за отзиви...както и за Унгарската сурово - сушена наденица, която е на промоция   Peace

# 38
  • Пловдив
Тази наденица скоро пак беше на промоция. На мен ми хареса. Прилича ли на едновремешния Петрохан.

# 39
Направи ми впечатление, че е по-мазна от тази на редовна цена.Иначе е много вкусна.

# 40
  • Pb
Искаше ми се да пробвам фъстъченото масло, но не видях къде са го дянали Thinking
Отчетох се с разни други вече повече от редовни покупки - крем за мазане Пилос, майонезата в буркан, кашкавала на промо (него не помня дали съм го пробвала, просто ми трябваше кашкавал), прах за пране, мокри кърпи Тужур. Пфу, маслини забравих (от онези в пакетчетата).
Бях се засилила да вземам крем за мазане с вкус Шунка, но прочетох много Е-та + мононатриев глутамат.
Скоро бях взела колбас като бомбичка, 5 и нещо, сравнително малка опаковка, мисля немски е. Възмазен ми дойде на мен, а и като цяло не се хареса внас.
Понякога вдигам забраната и купуваме от пелетите - по-различни са на вкус от "родните", но пък и не са така мазни.

# 41
  • Стара Загора
Днес рано-рано си направих един сутрешен фитнес до ЛИДЛ, че ми е доста далеч магазина, после не ме питайте как се прибирах пеш с тежката торба, сега имам мускулна треска Joy

Взех доста неща от промоционалните, но някои нямам как да ги опитам в момента и едва се сдържам Simple Smile Например сирене Софра не сме купували досега и се изкушавам да го отворя, но първо да хапнем старото. Палачинки ще правя чак в неделя за закуска - и за тях нямам търпение.

Кренвирши Twinner не бяхме купували досега, харесаха ми. Май повече от тези на Пикок - тъничките и варените. Фъстъчнео масло взех с парченца фъстъци, ммммммм.... много е вкусно, едва се спрях да ям, че никак не е калорично Joy Ягодки се учудих че има все още и взех отново, че детето (и майка му и баща му) много ги хареса.

Да дам мнение за поставката за фолио и домакинска хартия - аз имам на Лайфхайт от няколко години и ми е супер удобна. Не се съмнявам, че лидълската ще е качествена, препоръчвам като много полезен домакински уред!

# 42
bobynka, пробва ли резачката? Трябва ли да се набирам като глист на буца, та да срежа картофите?

# 43
Взех от бебешката пяна за вана с лек аромат на лавандула - много приятен и не ми изсушава кожата. (засега само върху себе си го пробвах)

# 44
Искам да ви питам за фъстъченото масло - как го използвате или по-точно за какво го използвате  newsm78
От новата брошура на много неща съм хвърлила око и не знам как ще се оправяме с финансите. От доста време не съм харесвала толкова много продукти.
Звънче, хубаво е че си писала отпред, че бутер тестото се разточва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт