Лидл ::13::

• 97 781
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
На мен охладените фенери ми се виждат хем скъпи хем доста постни. Купувам други по 1,80 за кг. ( лидълските са 2,65) и в тях има част от крилцата . Лидълските, като ги гледам, са само кожа newsm78
Ми за мен не са постни, супата става достатъчно мазна, а и месото за супа си е окей. Аз слагам и една лъжица масло в супата, но готвя в малка тенджера  Peace
Ванчето, благодаря за идеята за талиателите...ще пробвам  Hug
Аз имах предвид, че няма много месо (мазнината идва от многото кожа).

# 181
  Ако искате по-евтин вариант на Савото, такъв е антимухъл на Д-р Фреш с едно човече в бяла престилка - от него мухълът също изчезва. А когато съм нямала нито един от двата съм си смесвала в шише със спрей - доместос с вода и пак изчезва - но и трите миришат яко.

# 182
  • София
да де но лидълският се води без хлор и не мирише, поне като си бутнеш носа в шишето.... но още не сме пръскали с него. Иначе може би зависи къде и какво  пръскаш, но на повечето места след забърсване се маха петното, важно е да са убити спорите, иначе със бърсане разнасяш мухала....
иначе то и с чиста белина става идеално Wink

# 183
 Разбрах, че е без хлор, но аз държа да се махне петното, пък дали премахва спорите няма как да проверя с просто око  Grinning ... а ако може и да не бърша ще е още по-чудесно!

# 184
  • София
Аз доста съм опитвала от препаратите п/в мухъл. По едно време бях много доволна от Тилекс, но след новата опаковка, може и да си внушавам, но не е същото. Саво до сега действа безотказно, но след него нито вкус, нито мирис усещам поне два дни. С доместоса съм опитвала също, като с останалите препарати е.
Съвсем спам ще стане, но и съвсем прехваления термошилд намазахме лятото, и влагоуловител имаме. Истината е в добрия аспиратор и постоянно отопление.

# 185
  • София
Да кажа за ориза.
Опаковката е синя, като отпред е прозрачна и се вижда ориза вътре. Пише Long Grain Rice.

А за фенерите. Аз сготвих наведнъж цялата опаковка, нямаше кило, около 900гр. В по-голяма тенджерка, примерно за около 10-тина порции количество. Никаква мазнина не съм добавяла. Изхрълих само кожата около шийките, която е и най-дебела всъщност. Другата я оставих. Месото ми беше предостатъчно.

# 186
  • София
Преди малко от спамене забравих да кажа... Готвих леща от Лидъл. Е, една шепа боклуци намерих вътре и не бях сигурна, че съм я изчистила съвсем.  Много мръсна леща.

# 187
  • София
А пък за лещата, незнам какви са ви наблюденията, но ни от Лидл, ни от друг магазин като купя ми се сварява бързо.
Варя я като боб, и пак дрънка и не е вкусна.
Съответно започнах да я накисвам като боб от предната вечер и проблема се реши. Става супер!

# 188
  • Велико Търново
+1 за ориза Medium Grain в непрозрачна синя опаковка. Повече от 6 месеца купувам само от него и съм много доволна.

# 189
+1 за ориза Medium Grain в непрозрачна синя опаковка. Повече от 6 месеца купувам само от него и съм много доволна.
Аз пак да попитам, сори за тъпите  въпроси.На вкус  като нормален ориз ли е , остър ли е?

# 190
  • у дома
Преди малко от спамене забравих да кажа... Готвих леща от Лидъл. Е, една шепа боклуци намерих вътре и не бях сигурна, че съм я изчистила съвсем.  Много мръсна леща.

Потвърждавам-да не казвам и колко време се чисти  #2gunfire -то не бяха семки от слънчоглед,от овес и даже и камъчета...

# 191
  • Велико Търново
Аз пак да попитам, сори за тъпите  въпроси.На вкус  като нормален ориз ли е , остър ли е?
За мен е като нормален ориз, а какво имаш в предвид под остър?

# 192
  • Пловдив

Потвърждавам-да не казвам и колко време се чисти  #2gunfire -то не бяха семки от слънчоглед,от овес и даже и камъчета...
Аз пък съм доволна лещата  Bllue mountain-едрата.Само я мия нама за чистене,увира за 30 -35 минутки.Беше по-скъпа,не зная вие каква ползвате,може би е друг  вид.

# 193
  • София
Не знам на коя фирма е, ще погледна, но е 1,99 и с много големи букви пише леща. Кафеникава опаковка. Едра е, да.

# 194
  • Пловдив
 Май е същата ,на пакета отзад има трайност и печат  пише Канада.За втори път готвя от нея-перфектна.Нещо освен да са различни партиди.Не помня колко струваше.

Общи условия

Активация на акаунт