Лидл ::13::

• 97 778
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Лидл – България трябва сериозно да преосмисли концепцията си и търговска политика за българския пазар.
Какво предлага в момента? Ризи по 28 лв и туники по 19 лв от много лоша материя.
Моделите са добри, но качеството на плата е под всякаква критика. Изкуствена метерия, която на второ-трето обличане ще стане на топчета, а може би запарява. Вероятно за германския стандарт да се правят от по-хубави платове, но тук е меко казано неадекватно съотношението качество – цена. Трябва средната заплата в Б-я да е 2000-3000 лв за да си позволим туники или ризи-еднодневки. Но даже и тогава няма да го направя защото ще предпочета да спестя пари за благотворителна кауза. Същата работа и със шалове от тензух за 10 лв, но тензухът е такъв че по-скоро прилича на марля. Найлонов черен клин тип „ луксозен чорапогащник” с ламе – има в изобилие.
Друго, което за предпочитане е да не се продава са мини-шоколадчета на драстична цена, азиатски сосове и луксозни спагети. Иначе има тематично разнообразие: тефтери – записници, аксесоари за мотор, лента за бъбреци, одеяло за Св. Валентин и форма за кекс „сърце”, ски-блуза от найлон, фино плетена дамска блуза.
Ски-якетата и ски-гащеризони са разхвърляни на няколко места в магазина, така че има якета от няколко различни промоции. Но не е ли редно в края на зимния сезон наистина да им намалят малко цените? Защото якетата и ски-гащеризоните наистина си заслужават.

# 196
Благодаря за анти- мухъл дискусията!  bouquet Аз все пак го взех този препарат, че със Савото не мога да проветря после мнооого дълго. Последно ползвах Астониш, но определено Савото е по- добър за мен. Утре ще тествам този. Аз така или иначе винаги бърша стената след това.

Аз и от кръглия ориз съм доволна. А за лещата - сравнително чиста беше, но съм със смесени чувства. Става въпрос за по- скъпата.

# 197
+1 за ориза Medium Grain в непрозрачна синя опаковка. Повече от 6 месеца купувам само от него и съм много доволна.
Аз пак да попитам, сори за тъпите  въпроси.На вкус  като нормален ориз ли е , остър ли е?
За мен е като нормален ориз, а какво имаш в предвид под остър?
Утре ще снимам басматито  и ще видиш.

# 198
  • София
Лидл – България трябва сериозно да преосмисли концепцията си и търговска политика за българския пазар.
Какво предлага в момента? Ризи по 28 лв и туники по 19 лв от много лоша материя.
Моделите са добри, но качеството на плата е под всякаква критика. Изкуствена метерия, която на второ-трето обличане ще стане на топчета, а може би запарява. Вероятно за германския стандарт да се правят от по-хубави платове, но тук е меко казано неадекватно съотношението качество – цена. Трябва средната заплата в Б-я да е 2000-3000 лв за да си позволим туники или ризи-еднодневки. Но даже и тогава няма да го направя защото ще предпочета да спестя пари за благотворителна кауза. Същата работа и със шалове от тензух за 10 лв, но тензухът е такъв че по-скоро прилича на марля. Найлонов черен клин тип „ луксозен чорапогащник” с ламе – има в изобилие.
Друго, което за предпочитане е да не се продава са мини-шоколадчета на драстична цена, азиатски сосове и луксозни спагети. Иначе има тематично разнообразие: тефтери – записници, аксесоари за мотор, лента за бъбреци, одеяло за Св. Валентин и форма за кекс „сърце”, ски-блуза от найлон, фино плетена дамска блуза.
Ски-якетата и ски-гащеризони са разхвърляни на няколко места в магазина, така че има якета от няколко различни промоции. Но не е ли редно в края на зимния сезон наистина да им намалят малко цените? Защото якетата и ски-гащеризоните наистина си заслужават.

Присъединявам се към мнението. Зарадвахме му се на този магазин, че е различен от останалите , но радостта нещо взе да се изпарява. Все по-скъпо, все по-малко разнообразие, а и вече качеството на нехранителните неща е като на евтини китайски стоки с неоправдано високи цени. Да не говорим за странния избор в супермаркет да се продава оборудване за мотористи. По-голямата част от хранителните стоки са с луксозни цени, неотговарящи на стандарта у нас. Като гледам скоро персоналът ще бъде повече от клиентите. Дано съм лош пророк!  Thinking

# 199
Да ви следя Wink Тия дни ще споделям впечатления от покупките - днес най-после успях да се добера до магазина след няколкомесечна снежна пауза Laughing

# 200
Lana26, july1993, не виждам какво толкова се впечатлявате от цените.Евтино никъде няма.Просто всеки се простира  според чергата си.Това, че аз не мога да си позволя трюфели за 6000лв/кг, не означава, че ще спрат да се предлагат.

От тази промоция съм си набелязала топеното сирене.Страхотно е.

+1 Peace за бисквитите от 2,09.Много са пресни.

# 201
  • София
Промоциите на нехранителните продукти в последно време са просто...смотани.

# 202
  • София
хъм защо само 2  категории нехранителни?

# 203
  • София
То мани, че са само две, ами и половината са си хранителни, но за куче и котка  Grinning

# 204
  • о`майна лунна нощ е
Ей тази лампа се убих да я търся миналото лято. Нямаха никъд еиз складовете.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14784.htm
Сега отново е тук, но аз вече си намерих решение.

ПП - бау.

# 205

ПП - бау.
И аз я издирвах, но без успех. В четвъртък рано -рано съм на линия:))

# 206
  • London, baby
Този път се скъсали от оферти, цели 2 странички!

# 207
  • софия
+1 за ориза Medium Grain в непрозрачна синя опаковка. Повече от 6 месеца купувам само от него и съм много доволна.
Аз пак да попитам, сори за тъпите  въпроси.На вкус  като нормален ориз ли е , остър ли е?
За мен е като нормален ориз, а какво имаш в предвид под остър?
Утре ще снимам басматито  и ще видиш.
По-скоро е като басмати, а не като бланширания. Преди само бланширан купувах.
Бързо увира и не се скашква. Коментирам Medium Grain . Доколкото разбирам от коментарите има и друг.
От лещата, която е с произход Канада и аз няколко пъти съм писала, че съм много доволна - едра, доста чиста и бързо се сготвя.

ПП - бау.
И аз я издирвах, но без успех. В четвъртък рано -рано съм на линия:))
За какво ще я ползвате? За нагревки ли?

Промоциите в четвъртък са меко казано смехотворни. Излагат се.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 13:04 от zvanche

# 208
В събота по обяд в Лидъл в Пловдив-Кичука нямаше спомен нито от брашно, нито от кори за баница, а за пилешки бутчета даже и табелка за промоция нямаше. Нямаше и фъстъчено масло и сок от боровинки, от които мислех да взема. Но пък бяха заредили от възглавничката за масаж и си взех без да чакам обаждането. Използвахме я и сме доволни  Peace
За препарата за мухъл - не мирише, но и нищо не маха. Страхувам се да избърша, защото си представям какво петно ще остане. Сега пак ще взимаме Саво и ще продължаваме с него. Досега това за нас е най-добрия избор, макар и миризлив.

# 209
  • Пловдив
*peony* в къщи непрекъснато работи климатик, през нощта и влагоуловител, имаме вътрешна изолация, добър аспиратор, макар че аз почти не готвя и въпреки всичко в един ъгъл се образува мухъл. Напръсках вечерта, на сутринта внимателно избърсах с мокра гъба. Остана бледо сиво петно. Мисля да мацна малко доместос или да замажа с латекс само там.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт