Лидл ::13::

• 97 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 210

Ей тази лампа се убих да я търся миналото лято. Нямаха никъд еиз складовете.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14784.htm
Сега отново е тук, но аз вече си намерих решение.

ПП - бау.
И аз я издирвах, но без успех. В четвъртък рано -рано съм на линия:))
За какво ще я ползвате? За нагревки ли?
За нагревки и ще пускам от време на време в стаята на децата, против вируси.

# 211
  • софия
......
За нагревки и ще пускам от време на време в стаята на децата, против вируси.
Замислихте ме. Тази лампа е от типа лампи, с които ни правеха профилактични нагревки като малки ли? Слагаха ни очила и имаше един странен мирис ...

# 212
zvanche Благодаря за инфото за ориза. Ще купя ,да го пробвам.Обичам много басмати ,но ми идва скъпичък. Затова търся алтернатива.
Не трябва да се слагат очила за лампата. Имам такава на филипс- изръсих се 90лв. за нея и после пуснаха тези в лидл.
Лампата е много добра. Правя нагревки на едното дете ,че има синузит.Става за вякакви болежки, мукулни, костни , артритни. Много хубаво загрява. Няма да съжалявате за лампата. За убиване на бактерии в помещения  има други лампи.

Ето снимка на ориз басмати и български кръгъл ориз:

Надявам се ,да се вижда раазликата.

Нас ни нагряваха с кварцови лампи!

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 11:04 от Тя

# 213
  • Велико Търново
Тя този, който купувам аз не е като ориза басмати. Явно със zvanche купувам различни, моя по-скоро е като български кръгъл ориз.

# 214
  • о`майна лунна нощ е
За да се ползва за "пречистване" на помещения, лампата трябва да е с йонизатор, а не просто обикновена инфрачервена крушка на Филипс от 150 вата. За нагревки е супер. Изчетох доста, вкл. се консултирах и с лекари миналото лято, когато мъжът ми закъса жестоко със синузита. Накрая си взехме инфрачервена крушка от 100 вата от Бриколажа /толкова успяхме да намерим като най-силна по магазините/, той сглоби фасунка, кабел и щепсел и си направихме подвижна лампа, чието единствено неудобство е, че се налага да я държиш, за да се напичаш. А лидълската си е крушка с лампа и само трябва да кацнеш пред нея /че и е по-силна даже като ватове/.
Факт е, че ефект от подобни процедури има. За юли и август благоверният изпи 4 АБ-а, правиха му три пункции, вкл. една под пълна упойка. Накрая отидохме при бай Кольо - билкар в Асеновград, накапа го с едни капки, изтече му душата /и моята, че и аз в кюпа с него от солидарност/ и почнахме нагревки с нашата си крушка. Цяла зима едно шише с капки не сме изхабили.
Изводът - бай Коьло + инфрачервена лампа ви спасява от игли в носа и АБ-ци.

За мен тази лампа си заслужава и бих инвестирала с удоволствие в нея, ако нямах алтернативата у дома. По магазините масово продават някакви подобия на инфрачервени лампи, но те са по 12-18 вата, което е смешно просто.

# 215
`ТуиГ писах ти ЛС.
 Лампата е на много изгодна цена. Peace

# 216
  • София
Имате ли представа дали в Лидъл продават рикота и пармезан от този настъргания  newsm78

# 217
  • Стара Загора
За пречистване на помещения се използват други лампи (бактерицидни) и трябва да се ползват само, когато няма хора в стаята.
Тази е друг вид и няма смисъл да се топли стаята, ефекта за вирусите ще е никакъв

# 218
За жалост в събота не можах да си купя пиле, имало само 1 палет и свършил за 10 минути, затова ще пращам майка да върви в четвъртък да ми купи още в 7 часа сутринта.На пещерско имаше в събота кори за баница, ако не ме лъжеше паметта имаше от тях и в неделя по обяд.Но брашно и пилешки бутчета - найн.Кафе също нямаше, затова си взех едно капучино ванилия от 99 ст.
Аз ориз от там не съм купувала, освен 1 път, този медиум грейн в тъмна опаковка.

Цените или по-точно увеличението им, вече не ми прави впечатление, наистина нехранителните им стоки са под всякаква критика.Една приятелка си беше купила от апреските или гумените ботуши, ще ви излъжа и на второто слагане пропуснали.Якетата като модел са интересни, но материята им е една такава изкуствена, която не мога да определя каква точно е.

Иначе детските дрехи не са лоши, но цената им е доста висока, въпреки че понякога с офертите на Супер събота стават по-атрактивни, но в нашенския Лидъл никой не купува дрехи, говоря за този на бул.Пещерско шосе.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 12:19 от gitadam

# 219
  • София
Моля ако днес някой има път към магазина на Сливница да погледне дали прословутия ликьор ала Бейлис го има в наличност, че вчера на Резбарска беше свършил...

# 220
  • софия
Тя този, който купувам аз не е като ориза басмати. Явно със zvanche купувам различни, моя по-скоро е като български кръгъл ориз.
Предполагам е един и същ. Пакетита са си тези, които си ги описваме. Този в Лидл е нещо средно между басмати и български. Басмати е ароматен, бял дългозърнест ориз и не се слепва при готвене. Този не е ароматен, не е силно издължен, но другото е екстра. Аз бих препоръчала да се пробва Peace
Благодаря на всички за споделеното за лампата   bouquetЩе я купя. Миналата година се съсипах със синузита без да стигам до екстремностите при `ТуиГ и съпруг. Тази година не съм имала проблеми, но знае ли се, не се знае.

# 221
  • София
По-скоро е като басмати, а не като бланширания. Преди само бланширан купувах.
Бързо увира е не се скашква. Коментирам Medium Grain . Доколкото разбирам от коментарите има и друг.

Аз си купих Long Grain - и той доста прилича на басмати. Не ми харесва особено на вкус, но аз по принцип не харесвам и басмати, предпочитам бланширания.
Опаковката е прозрачна, с два тъмносини канта отстрани, така че спокойно може да се види оризът.  Peace

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 13:09 от Reiny

# 222
Май е същата ,на пакета отзад има трайност и печат  пише Канада.За втори път готвя от нея-перфектна.Нещо освен да са различни партиди.Не помня колко струваше.
Дам и аз взимам такава  и съм  доволна  Rolling Eyes,но пък   да кажа  , 4е има  две разновитности  Peaceединия пакет  е по -тъмно кафяв , а другия   е по светло  Peace

# 223
Мерси за разясненията за ориза. Ще заложа на Long Grain . Hug

# 224
Здравейте,помните ли дали са пускали в ЛИДЛ сокоизстисквачка ( за плодове и зеленчуци).Търсачката нищо не намери.Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт