Лидл ::13::

• 97 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Имаше, но ги връщаха, защото не бяха доволни.

# 226
Благодаря за ценната информация.  bouquet

# 227
  • софия
Имаше, но ги връщаха, защото не бяха доволни.
Да. Имаше такива:

Майка ми прави сок 2 пъти и спря да работи. Върнахме я без проблем.
Не помня дали е имало и друг модел.

# 228
# 229
Имате ли представа дали в Лидъл продават рикота и пармезан от този настъргания  newsm78
Продават Simple Smile При сирената са пакетчетата с пармезан, но за класа на Лидл малко скъпи идват. А онзи ден май видях и Рикота около моцарелата

# 230
Някой да е виждал скоро време от 11 левовите патки? Mr. Green

# 231
Някой да е виждал скоро време от 11 левовите патки? Mr. Green
Мда, само в София са патките Joy

# 232
Не питам за Парламента, а за "Лидъл". Joy

# 233
Не питам за Парламента, а за "Лидъл". Joy
Разбрах ,аз. Laughing Дано от Бургас се включи някой. Иначе в София имаше.

# 234
Да не забравя да похваля картофеното пюре (много пухкаво се получава и става бързо, и е цели 3 пакетчета в опаковката) и трицветния сладолед - ще купуваме отново.

Иначе парфюмът Suddenly успях да го подуша (успях, защото бяха сложили един направо празен тестер Mr. Green) - силен е, но на мен поне ми допадна. Следващият път ще взема един смело, тоя път не беше включен в планираните покупки Wink

А, сетих се, че взехме за проба и компоти от ананас и от праскови - не че има какво толкова да им сбъркат Laughing, но все пак ще кажа, че бяха много вкусни и двата.

# 235
А аз да си кажа, че американският кетчуп не ми хареса....меко казано  Stop

# 236
Гледам обсъждате ориза, аз взимах няколко пъти Round Grain Rice (Carosio или нещо подобно беше, с италианското знаме). Много ми хареса, реших, че е подобен на бисерния. Получава се много хубаво на фурна и е вкусен. Не е имало гадинки засега.

# 237
  • Стара Загора
И аз да похваля наелоновото фолио за опаковане-лесно се работи и ръбчето на кутията много добре го реже(немско е ).Харесаха ми и дамските тампони Siempre ,тампоните за грим (те са страхотни),тоалетната хартия Frotto-добро качество за цена , праха  за цветно   пране  Formil-течен (не знам за прахообразния) .

Не съм доволна от четките за зъби ,пастата за зъби Денто..(не си спомням точно) .Но водата за уста пък е хубава.

# 238
  • Viena
Сместа за мъфините от промоцията е кофти. #Crazy,

# 239
Каква е цената на лампите?

Общи условия

Активация на акаунт