Лидл ::13::

• 97 673
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Да похваля шоколадчетата от рода на "Баунти". Много добра имитация са. Simple Smile

# 406
Да се оплача - в 9.00ч. нямаше "Ливади" и чипс.
В 13.00ч. отидох отново - имаше само чипс и разговарях с управителя.
Казах му,че винаги на промо точно в този магазин/Резбарска/ се получава така :
пълна количка с айсберг, по 7 бр.сирене,пилета по 15 бр. и т.н. - това не е стокова борса !
Съгласи се с мен и каза ,че още днес ще постави въпроса,както и за ровенето на яйцата -
най-спокойно се отварят кутии и се подбират по големина.
Същевременно е бъкано от охрана , но те се разхождат и толкоз.
Е , бива ,бива наглост, ама ................

# 407
Въх, точно от тези белите взех за торта. Ами ... каквото стане.

е, не е толкова страшно, ако се пипат по-внимателно. два-три пъти съм взимала и с дълъг нож също се разделят без проблем и не ми се е случвало да се начупят.   

# 408
..както и за ровенето на яйцата -
най-спокойно се отварят кутии и се подбират по големина.
Същевременно е бъкано от охрана , но те се разхождат и толкоз.
Е , бива ,бива наглост, ама ................

За всичко друго съм напълно съгласна с теб, но точно за яйцата не съм съгласна. Два пъти ми се е случвало да купувам яйца от Лидл без да ги отворя преди това и в едната имаше 1 счупено яйце, а в другата цели 3. Точно затова от тогава винаги като купувам отварям и гледам дали са здрави, не ме интересува големината. И на мен ми се случи да ме пита охраната защо го правя и след като обясних на управителя на магазина, той се съгласи с мен. Според мен за да няма толкова проблеми просто трябва да си направят прозрачни опаковките, както повечето други производители.

# 409
Хораа  какво представлява  това лекьор4е  Rolling Eyes ,днес  обикалях  суках   не можах да  го намеря  Tired .
Пак си взех от  сиренцето  Crazy Blush

На 1-ва стр. го има, ето го в по-едър вид! Grinning При алкохола е, но в нашия ЛИДЛ го държат в кашоните и трябва добре да гледа човек. Peace

хмм определено  го нямаше Tired

# 410
Вчера даваха по 1 пиле. Дойдох да похваля доматеното пюре, което е в кутия като нат.сок и киселите млекца с пробиотици и вкус на ванилия Heart Eyes
И бутер тестото - много ми харесва

# 411
За счупените яйца - ДА , но ги подбират по големина от няколко кутии ,
но това съм го виждала и в други вериги за съжаление.

# 412
ЕЕЕ, доживях Simple Smile И би ли споделила мнение Simple Smile
ок е!
голям и осветен дисплей
сравнително то4ен
няма да съжаляваш!
Да, хубаво е апаратчето. Аз имам от предната промоция и съм много доволна. Такъв взех на една съседка и си е супер. Разликата е, че моят приказва:)

За блатовете, явно е до партида. В последно време винаги купувам от там и с ванилово кремче става разкошна тортичка. Не съм имала проблем с отлепянето и не ми са се ронили блатовете.

# 413
  • Ст.Загора
Вчера даваха по 1 пиле. Дойдох да похваля доматеното пюре, което е в кутия като нат.сок и киселите млекца с пробиотици и вкус на ванилия Heart Eyes

И аз днес взех от доматеното пюре, чудя се колко време може да е годно след като се отвори newsm78, рядко готвя с дом. пюре . В нашия Лидл имаше от всички нехранителни промоции. дори и масажиращи възглавници .

# 414
Аз влизам да похваля слушалката за душ, която беше на промоция от четвъртък.
Много сме доволни, само малко докато свикнеш, че струята е по-слаба, но всъщност си е ок. )

Това с ровенето на яйцата го има навсякъде. Отвратително е.

# 415

И аз днес взех от доматеното пюре, чудя се колко време може да е годно след като се отвори newsm78, рядко готвя с дом. пюре . В нашия Лидл имаше от всички нехранителни промоции. дори и масажиращи възглавници .
За доматеното пюре да ти кажа. Ако имаш фризер ,сложи доматеното пюре във формички от лед.Като  замръзне след 1-2 дни извади кубчетата и ги сложи в найлонов плик.Така ще си го съхраниш за дълъг период. Много е практично.

# 416
  • Fort Worth, TX
Аз влизам да похваля слушалката за душ, която беше на промоция от четвъртък.
Много сме доволни, само малко докато свикнеш, че струята е по-слаба, но всъщност си е ок. )

Това с ровенето на яйцата го има навсякъде. Отвратително е.

Мъжа ми онзи ден донесе яйца, които по кутия бяха размер л, а мясаха на хс-супер малки.Много се ядосах. #2gunfire #2gunfire

# 417
  • Пловдив
Аз два пъти ходих за пиле в нашия Лидл ( Пловдив - Тракия ) още в четвъртък  и двата пъти нямаше, само виси нелепо някаква бележка, че въпреки големите поръчки, им били свършили количествата- дрън -дрън. Исках и конфитюр да взема с малинки ,защото децата много го харесват и от него нямаше първия път.Питам едно момиче дали имат в склада, отиде да провери- нямали. Върнах се след два часа- поне мармалад имаше този път. Явно се е появил отнякъде Mr. Green

# 418
Да похваля шоколадчетата от рода на "Баунти". Много добра имитация са. Simple Smile

Точно тях влизам да похваля и аз, половинката направо полудя по тях и ще станат май част от редовните покупки Simple Smile

# 419
  • София
малките на мистър чок ли?
да мн са хубави, всички видове, не само кокосовите.

Общи условия

Активация на акаунт