Лидл ::13::

• 97 650
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Днес минах през Лидл Изток - ликьор нямаше, питах дали случайно  ще заредят за утре за промоцията не им били докарали изобщо.... та утре няма много смисъл да се ходи за това. Интересно как все в тоя магазин липсват нещата с промоция и без нея.

# 436
Мошеници ,само подлъгват хората

# 437
Аз влизам да похваля слушалката за душ, която беше на промоция от четвъртък.
Много сме доволни, само малко докато свикнеш, че струята е по-слаба, но всъщност си е ок. )

Това с ровенето на яйцата го има навсякъде. Отвратително е.

И аз да похваля  слушалката  Hug При нас не е по-слаба  струята Rolling Eyes или  аз  не  намирам  разлика Blush инак  тази  със  силната  струята  как масажира  гърба Peace.Да  те попитам  вие  тази  бялата  гуми4ка  сложихте ли  я ?
Да се включа и аз по повод слушалката за душ - аз си купих такава пак от Лидл, но на по-предните промоции - За бялата гумичка - когато я сложиш струята става доста по-слаба/ уж за да пести вода, но на мен ми е особено неприятно по този начин/. Когато я махнеш обаче -  Peace всичко си е ОК - силна хубава струя /както си беше със старата ми слушалка/.
Така, че взависимост от това дали е със или без бялата гума - струята е силна или слаба.

# 438
  • Пловдив
Момичета, моля за отзиви за тези якета

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14871.htm

Дали си заслужават според вас, мислите ли, че ще спарват?

# 439
  • Варна
Купихме си 2 ликьорчета  Party Мъжът ми ходи да ги купува, за 3 мин. слезе от колата, грабна 2 бутилки, плати и така.  Laughing Каза, че го гледали всички - не знам какво означава.  Mr. Green Били останали само 3 бутилки - това е във владиславовския варненски Лидл.

# 440
  • софия
Направих бърз сутрешен пазар. На "Сливница" имаше доволно количество ликьор Crazy
Взех и тор за мушката, някакви кексове за почерпка за градината за 8 март
и разни други работи.
От четвъртък е на промоция едно от любимите ни сирена - Галпо, смес и сока от ябълки. Ще се ходи.

# 441
  • София
ох, на мен доста неща ми допаднаха от четвъртъчните на картинка.... ама много лош момент за пазаруване..... и май ще пропуснем....ще се надявам да се позастоят...

# 442
  • у нас
аа ясно, такова само 1 път съм купувала, но детето го излапа без да го опитам Simple Smile

Laughing и аз всеки път вземам за всички, но си ги изявам самичка  Laughing Blush

# 443
Това ликьорче прибавено към сутрешното ми 3 в 1 го прави невероятно... (говорим за една капачка за вкус де, да не изляза алкохолик  Mr. Green). Идеален заместител на Бейлис е, не е същото, но го наподобява и за разхищение в кафето е чудесен  Heart Eyes

# 444
# 445
Това вино как е :
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14909.htm
marimed от къде взехте предпазителите и ролерите? Нещо съм ги пропуснала . newsm78

# 446
  • Пловдив
Днес към 11 минах до близкия Лидл, този на Пещерско. Нямаше ликьор на рафта. Но като си взимах кафе (пак има от 3 и 2 в 1, но в нова опаковка), попитах една от служителките и тя ми донесе бутилка. Беше извадила 1 кашонче, но та мен лична ми я донесе. Добре че бях чела тук, че като няма нещо се иска от служител. Та благодаря за съвета и ... наздраве.

# 447
Днес ходих до Лидл специално за ликьорчето.  Не го намерих, докато не попитах една служителка и тя ми го показа- беше в кашонче, вътре имаше 3 бутилчици. Благодаря за напътсващата от вас информация. Надявам се ликьора да ми хареса, всъщност не се и съмнявам, след толкова положителни отзиви за него. Решила съм да го отворя за празника.

# 448
Това вино как е :
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14909.htm
marimed от къде взехте предпазителите и ролерите? Нещо съм ги пропуснала . newsm78
Това е от Лидъл в Гемания.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт