Лидл ::13::

• 97 639
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Това вино как е :
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14909.htm
marimed от къде взехте предпазителите и ролерите? Нещо съм ги пропуснала . newsm78
Това е от Лидъл в Гемания.
Що ни дразниш. Crossing Arms Ей, не е чесно пък. NaughtyГола вода са нашите промоции.
Завиждам ти, тук можем само да си мечтаем.

Ами някой от артикулите на промоция тук ги има и при вас.Например ето това:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-520747E2-2597182B/lidl_bg/hs … sl/offerdate.htm?
Само,че тук е 2,99 евро като гледам цената.И кутиите за торта и кекс ще ги има на 8 март,
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=14790
тук ще бъдат 3,49 евро.

# 466
Момичета искам да ви питам имало ли е до сега гумени детски ботуши, като тези от четвъртък, които ще са? И ако е имало доволни ли сте? Hug

# 467
  • Ямбол
А аз видях, че marimed е купила гумени ботушки, ще споделиш ли дали ти харесват? Момиченцето ми изкара зимата с лидълски ботушки и съм доволна, крачетата й бяха топли и сухи. Та, ако и тези стават да я подготвя за пролетните локви.
Иначе със съботния пазар - мариновано цвекло, маслени бисквити Сондей, шоколад за кувертюр, който обаче си ям така. А, и от машките вафлички, които са на промоция, мъжът ми ги харесва. 

# 468
Каква е цената на яйцата ?

# 469
  • вече Пловдив
Моля за отзиви на живо за дънките и тренчкот-овете. Днес се сколасах да стигна до Лидл, а ми хванаха окото...
Да си побутна въпроса...

# 470
  • софия
Майола Бени, мисля, че ще се чувстваш добре и в тази тема  Wink Embarassed
Извинете за офф-а, но профилът й ме провокира   bouquet Имаме съвпадение на лудостите. Embarassed

# 471
На наш шницелите не ни харесаха изобщо  Confused Взехме 6 и ИЗХВЪРЛИХМЕ 4 и половина. А ядем много месо. Сега като се замисля можеше да ги занесем на кучетата при наще, ама айде. Още топли бяха сухи (вярно - от пуешко са, ама едва се преглъщаха), панировката беше с кофти подправки. А като изстинаха бяха на подметка и нямаше как да се ядат, а мъжът ми яде без претенции неща стояли по няколко дена в хладилника, но не успя да преглътне шницели на 4 часа... Твърдо "не" е моята оценка.

# 472
Знае ли някой шушляковите панталони които щи ги пуснат от четвъртък дали са тънки или дебели.

# 473
  • София
според мен са гумирани, не шушлякови... Rolling Eyes

# 474
Моля за отзиви на живо за дънките и тренчкот-овете. Днес се сколасах да стигна до Лидл, а ми хванаха окото...
Вчера си взех тренчкот,пробвах го на място и според мен си отговарят на номерата.Материата е хубава,модела също много ми допада и цената е добра според мен.Доста се мачка,но това ще го преживея Simple SmileДънките също са хубави,така че се замислям и за тях.

# 475

Аз пък ще трябва да се записвам при анонимните алкохолици, купих си две бутилки ликьорче Embarassed. Дали да не предявя претенции към ЛИДЛ, че ме пропиват? newsm78 Grinning

# 476
  • Пловдив

Аз пък ще трябва да се записвам при анонимните алкохолици, купих си две бутилки ликьорче Embarassed. Дали да не предявя претенции към ЛИДЛ, че ме пропиват? newsm78 Grinning

hahaha Май няма да си само ти...

# 477
  • София
[Дънките също са хубави,така че се замислям и за тях.

Синьо и бяло ли са цветовете?
Имайте предвид, че се отпускат доста, поне с един номер. От предишните си взех бежов цвят.

# 478
  • вече Пловдив
mamamishi, благодаря ти за отговора! Кльомба, и на теб!  bouquet  bouquet

# 479

hahaha Май няма да си само ти...

Ами да завеждаме колективен иск и обезщетението да бъде в кашончета ликьор! Joy

Общи условия

Активация на акаунт