Depeche Mode

• 114 282
  • 664
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Не знам дали вече не съм я поствала тази песен, но ми е толкова, ама толкова любима, че няма да пропусна:

# 121
Записвам се и аз при вас. Страхотна тема, обожавам Depeche... целият ми пубертет почти мина под звуците на тяхната музика и за да не е прост запис моя мнооооого любима тяхна песен I want you now Simple Smile

# 122
  • Ямбол
Присъединявам се с огромно удоволствие! Сблъсках се с Depeche Mode още през тийнейджърските си години, но ги открих много по-късно. Сякаш ми трябваше време, за да порастна, да поживея и мъничко да помъдрея, за да мога наистина да ги почувствам. Сега ми е комфортно и може би уютно с тях, връщам се често, слушам си и стари и по-нови неща, но общо взето се чувствам така сякаш съм се срещнала със стар и добър приятел. Някой, който носи в себе си частичка от мен и ме допълва.

# 123
Много добре казано  Flutter

# 124
# 125
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нещо особено любимо и от мен Heart Eyes

# 126
Много ми харесва Shake the Disease във варианта на Hooverphonic, пускана е назад  Flutter

Били Корган anyone?  Flutter

# 127
  • Ямбол
Не съм се замисляла дали имам най-любима песен. Или клип. Всичко харесвам. Ако трябва да си направя някакъв Топ 5 например,ще включа тези:
Little 15, World in my eyes, In your room, Condemnation, Barrel of a gun  Heart Eyes , Home,
Only when I loose myself, и някой да ме спре, защото станаха повече от пет.
И да ви разкажа как ме спечели мъжът ми - бяхме още пресни гаджета, лято, страсти, едни истории... Та, след всяка среща ме прибира той с колата си (един малък смешен голф), и ми пуска музика. И аз всяка вечер го карах да обикаляме града, защото на касетката, която ми пускаше по някаква случайност бяха записани Shake the disease и Black celebration. Държах да си ги изслушам преди да се прибера. Никога не съм му споделяла това. И нямам представа как са се озовали тези песни на касетката, защото той такава музика и тогава, и сега не слуша. Сякаш мен чакаха, хе.

# 128
Не помня дали сме пускали тази древност назад  Laughing Големи сладури са  Flutter

Тук не мога да откъсна очи от аутфита на Мартин  Laughing

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 19:35 от Поля от слънчогледи

# 129
 hahaha  Joy  hahaha
Големи са свежарки, а?  Joy

# 130
Ранните им клипове са умопомрачителни  Grinning

Но и от онези времена имам любими неща. Страшно ме зарежда и ме избива на танци.

Drink can alter you.
Girls can have strange effect, too.

# 131
Любимо от по-ранните неща:

# 132
Такааа... Според следния тест аз съм "Barrel of a gun"  Sunglasses А вие?  Flutter

# 133
Хм, Walking in my shoes.
Simple Smile

# 134
  • sofia
It Doesn't Matter, ха:) Много я харесвам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт